Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 221
  • 812
  •   1
Отговори
# 615
  • София
750 лв. за трансфер на два ембриона платих преди няколко месеца.

# 616
Забравих да ви попитам следното:
Някой знае ли актуална цена на трансферите?

Днес от регистратура едната жена май не беше много наясно, защото ми каза цена за свеж трансфер 600лв, после се поправи на 800лв, а аз имам някакви спомени,че в информираното съгласие пишеше 350 лв свеж ЕТ, 600лв ЗЕТ и 800лв смесен трансфер.

Пънче, цената на трансфера е 350 лева, останалото зависи от това колко ембриона са - по 250 лева за оплождане на всяка яйцеклетка (независимо дали е оцеляла до трансфер или замразяване) и 250 лева за  размразяване на ембриони. Тъй, че смятай сама. Отделно при повече ембриони се плаща и замразяването им - по 200 лева на брой, ако вече имаш замразен такса за съхранение не се плаща.

# 617
Момичета -  newsm51 за милите думи   Heart Eyes
Гуакамоле, 7 е чудесна бройка, ние сме с морфология 2-3% и използваха само икси, оплодиха се и 4-те ни Я. и станаха бластоцисти, от сърце ти пожелавам същото  Praynig
Пънче, в сряда платих 350 лв. за свеж трансфер.

# 618
Така, след днешния преглед - пункция във вторник, имам около 17-18 фоликула, но естрадиола ми се струва нисък - 1900 (не знам мерната единица на клиниката  Embarassed)
Сега да сложа и каручката пред коня, както правя винаги  Joy При пункция във вторник и ако има добри ембриони за връщане на 5-ти ден, трансфера се пада в неделя. Работят ли в неделя, правят ли трансфери тогава? Знам че преди правеха, но нали от няколко месеца са с нещо като "намалено работно време" и в събота също се редуват  Rolling Eyes
Цвети, споко! В неделя се правят и пункции, и трансфери, само прегледи няма.

# 619
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Hug
Значи правилно съм запомнила, таксата за оплождането я смятам отделно, както и за замразяването.

Макси - да не би в тези 750 лв да ти е включено оплождане, само за трансфер ми се вижда много  Rolling Eyes

# 620
  • София
Да Пънче, (оплождане + трансфер) съжалявам не го написах като хорат  Embarassed  bouquet

# 621
Док. ми каза да си запазя час на 2 или 3 ден от цикъла. Чудя се дали ще ми дадат така час от днес за утре? newsm78

# 622
Ще ти дадат, нали док. е казал!

# 623
  • София
След моят преглед видяхме 3 фукита.Сега съм на Менопур(за 3 дни).
За информация на момичетата с предстояща инсеминация-за инсето цената е 300лв,вирусология 55лв,менопур 3X1 78лв.
Кажете какво следва след Менопура? 
Много обичам кафенце и съм го намалила на една чаша дневно. Вие спирате ли кафето по време и след стимулация? Има ли неща които не трябва да консумирам или не е препоръчитено? Какво е добре да се хапва? ooooh!

# 624
След моят преглед видяхме 3 фукита.Сега съм на Менопур(за 3 дни).
За информация на момичетата с предстояща инсеминация-за инсето цената е 300лв,вирусология 55лв,менопур 3X1 78лв.
Кажете какво следва след Менопура? 
Много обичам кафенце и съм го намалила на една чаша дневно. Вие спирате ли кафето по време и след стимулация? Има ли неща които не трябва да консумирам или не е препоръчитено? Какво е добре да се хапва? ooooh!
Февруари правих инсе и стимулацията ми беше с фостимон, менопур и накрая аримидекс- таблетки, които включихме с цел да растат по-малко Ф., че бяха тръгнали десетина Tired
Винаги съм пиела по чаша кафе дневно, сега, още по време на стимулацията за инвитро, го замених с безкофеиново- по едно на ден.
От нач. на годината изключих сладкото,бялото брашно,ориз,макарони,картофи, но аз имам лека ИР, а и да нямах- не са добри за качеството на Я. Ям овесени ядки,сусам,тахан,лен.семе,плодове-без банани и сушени,млечни п-ти (само сирене от магазина, правя с домашно мляко кашкавал,масло и кис.мляко)яйца,ядки,маслини,много бобови,включих доста месо (а хич не обичам  ooooh!), кафяв ориз, като ми се хапне тестено меся с пълноз.брашно и овес.ядки/трици, пия по 2-3 л. вода дневно, не пия нищо газирано, никакви сокове,никакви колбаси.
Лошото е, че умирам за захар, но много влияе на качеството на Я. и си я забраних,а сега след трансфера не искам и да виждам сладко (а ми се хапваааа). Обещах си, след като си родя детенце, да изям цяла торта, сам самичка  Mr. Green
Мисля, че най-важно е да ограничиш захарта и да включиш повече протеини ( месо, бобови), да хапваш млечни, ядки, плодове (малко съм скептична за зеленчуците с тоновете нитрати), да пиеш мин. 2 литра вода.
Успех  Peace

# 625
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, аз пак имам питане. Днес ми се обадиха с резултатите от биопсията. Имам изместен имплантационен прозорец с един ден.  До тук добре. Ама имало имунологичен проблем и трябва да си запиша час при доктора на 5-6 дни преди цикъл, за някакъв антибиотик и лекарство, което ще го правят за мен. Въобще не ми е ясно какво значи това и как се прави.  Някой може ли да светне по въпроса, че малко се попритесних.  Confused

# 626
Момичетата, които днес чакат обаждане от ембриолозите, получиха ли вече такова? newsm78

# 627
  • Варна
Момичета, днес Д-р Шефкетова има Рожден ден.
Нека й пожелаем едно леко и безпроблемно раждане и да сбъдне и тя всички свои мечти, така както сбъдва на пациентките си!   bouquet

# 628
Момичета, аз пак имам питане. Днес ми се обадиха с резултатите от биопсията. Имам изместен имплантационен прозорец с един ден.  До тук добре. Ама имало имунологичен проблем и трябва да си запиша час при доктора на 5-6 дни преди цикъл, за някакъв антибиотик и лекарство, което ще го правят за мен. Въобще не ми е ясно какво значи това и как се прави.  Някой може ли да светне по въпроса, че малко се попритесних.  Confused

Систем, слага се биологично лекарство РВМС, което тук някои наричат лепило, защото може да се сложи само преди трансфер (моят случай е такъв). За целта ти взема два пъти кръв през ден (днес и вдругиден например). Не знам кога точно се поставя, когато е с лечебна цел, но аз бих те посъветвала да си запишеш час за 8-9 ден от МЦ. Това РВМС не пречи на стимулация, само че ще трябва да замразите  Peace Следващия месец ще трябва пак да правите контролна биопсия и за да не губиш време, те съветвам да не си отлагаш и пункции, освен ако вече нямаш замразени борбени човечета. И аз съм с изместен прозорец с един ден, поправимо е, споко.

Към пациентките на д-р Шефкетова - да ни е жива и здрава, да се грижи все така всеотдайно за нас любимата ни лекарка, да й пожелаем щастлива първа среща с бебока и да се върне скоро при нас. Честит й рожден ден!

# 629
  • В сърцето на любимия човек
Момичетата, които днес чакат обаждане от ембриолозите, получиха ли вече такова? newsm78

И аз чакам обаждане, но още не са ме потърсили. В петък ми се обадиха чак в 15ч, откачих от нерви до телефона  Praynig

Честит рожден ден на д-р Шефкетова! Пожелавам и много здраве, усмивки и леко раждане   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт