Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 067
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
Да рапортувам и аз. Излязоха изследванията за ТСХ, наистина правилно съм усетила нещата, че има раздвижване в този хормон. Направо съм цяла лаборатория, мога да си спестявам средства от изследвания. Wink
Но явно напрежението от проблемите с роднините на ММ, доста ми се е отразило, защото има сериозна промяна в стойностите му, а си го правя на едно и също място.
Желязото ми е съвсем в долна граница, но в норма, и с хемоглобин под нормата, наблюдава се спадане от последното изследване.

# 691
  • София
Вземи мерки за хемоглобина, че е много важен и щом преди бременност си под норма, при бременност ще стане още по-зле.

# 692
Атмосферата около мен не е подходяща да се боря за бременност.
Емоционално и физически не съм ок.
Мисля, да стопирам нещата, защото ми е много трудно. Но не знам още как да го направя.
Може би ще проведа един разговор с психолога в клиниката и преди това или след това ще потвърдя стопирането на нещата.

# 693
  • София
 Моя приятелка прави наскоро и плати около 6000лв. и допълнително за замразяване. Около година я следиха преди това. В момента е много бременна. Успех!
Момичета,
Знаете ли колко пари излиза инвитро с донорска яйцеклетка и ако някой и минал през това да ми каже колко горе-долу се чака? Благодаря

# 694
Моя приятелка прави наскоро и плати около 6000лв. и допълнително за замразяване. Около година я следиха преди това. В момента е много бременна. Успех!
Момичета,
Знаете ли колко пари излиза инвитро с донорска яйцеклетка и ако някой и минал през това да ми каже колко горе-долу се чака? Благодаря

Успех и пухкав финал на твоята приятелка.  bouquet
Тя на колко години е ? Следили са я 1г., а преди това имала ли е опит/и в тази клиника ?
Ще съм благадарна ако ми отговориш.

# 695
Да рапортувам и аз. Излязоха изследванията за ТСХ, наистина правилно съм усетила нещата, че има раздвижване в този хормон. Направо съм цяла лаборатория, мога да си спестявам средства от изследвания. Wink
Но явно напрежението от проблемите с роднините на ММ, доста ми се е отразило, защото има сериозна промяна в стойностите му, а си го правя на едно и също място.
Желязото ми е съвсем в долна граница, но в норма, и с хемоглобин под нормата, наблюдава се спадане от последното изследване.
Мила, какви са тези неприятности с роднини?  Hug Толкова време се подготвяш.
Хормона колко е? Беше споменала, че си на диета, може от това да е паднал хемоглобин. Бързо се насочи спанак и коприва, сурови ядки и др.храни, които може да ти помогнат.

# 696
Не пазя диета в общоприетия смисъл, храня се балансирано.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 19:17 от Анонимен

# 697
  • София
Крос-мач тест се назначава именно след родено бебе, или бременност прекъсната след установен пулс на ембриона, при който е имало шанс да се обмени кръв между бебенцето и майката и да се изградят антитела у майката срещу клетки на бащата.
 Аз много исках да правя крос-мач тест, но имунолозите прецениха, че нямам показатели за него.
 Но нещо ме гложди. С толкова приготовления, може би няма да е лошо да се направи един крос-мач тест, все пак мисед в 9+1 не е съвсем за подценяване. Ще взема да упорствам. Rolling Eyes За да се презастраховам.
Герда  Hug браво момиче, много добре си го обяснила това с крос-мач теста.
 Аз обач не спирам да си мисля за това т.н. лепило и ще питам и Балтаджиева и д-р Стаменов, да не са ме изпуснали нещо.

# 698
Не е мое обяснението за крос-мач теста, на доц. Балтаджиева е.
Като лекар,много ми харесва. Има много широк поглед върху нещата.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 20:58 от Анонимен

# 699
За лекарството-лепило моите наблюдения е, че при 1-ви опит в Надежда не се прави. С колкото жени съм говорила, ако го имат е на следващи опити. Предполагам, че в неговото действие има нещо като ноу-хау и за това, не ни го обясняват много и няма документ за него. Важно е да успеем  Stop

# 700
  • Пловдив
Момичета, преди първия ми опит др.Персенска ми назначи биопсия (с добър резултат) и преди трансфера имах рвмс. Аз мисля, че е доста индивидуално назначаването му, а от една позната чух, че се слагало само ако има предхождаща биопсия.

# 701
  • София
Момичета преди стартиране на опит какви изследвания се пускат задължително newsm78?

# 702
Момичета, да ви споделя, нещо започвам да се изнервям с организацията в тази клиника, знаете ли дали мога да се преместя от един д-р на друг и примерно, ако избера д-р Персенска пак ли е същата луда работа?Минавала съм при д-р Шефкетова и знам , че не се чака по 4 часа и най-важното е че има часове, но знам, че е бременна Rolling Eyes

# 703
  • София
Привет,
Имам всъщност две приятелки, които са минали през такава процедура в клиниката. Тази, за която ти говоря сега е на 41г. и това и беше първият опит с донорска яйцеклетка и свеж трансфер. Преди това имаше лапароскопия, по време на която отстраниха тръбите и един яйчник поради киста и сраствания с тръбите. Тя е майка на едно детенце, също плод на усилията на д-р Стаменов и д-р Шефкетова, което се получи след няколко години опити - 5 -6 процедури и отне да види двете чертички.
Другата ми приятелка сега има момиченце като тя сама си намери донор на яйцеклетка - нейна братовчедка, не знам при нея от кой път се получи обаче. Успех ти желая и много положителни емоции Grinning
[/quote]
Успех и пухкав финал на твоята приятелка.  bouquet
Тя на колко години е ? Следили са я 1г., а преди това имала ли е опит/и в тази клиника ?
Ще съм благадарна ако ми отговориш.
[/quote]

# 704
  • София
Лепило слагат само ако има нужда и то в случаите, когато лигавицата не е достатъчно дебела за да задържи ембриона. Често се случва при стимулация да изтънее и се налага лепилото.

За лекарството-лепило моите наблюдения е, че при 1-ви опит в Надежда не се прави. С колкото жени съм говорила, ако го имат е на следващи опити. Предполагам, че в неговото действие има нещо като ноу-хау и за това, не ни го обясняват много и няма документ за него. Важно е да успеем  Stop

Общи условия

Активация на акаунт