Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 866
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Малко им е смотан сайта в частта с поръчките.
Днес над половин час се борих, докато успея да се регистрирам и да поръчам.
В крайна сметка успях и утре трябва да си получа къната.

# 361
Свързах се със жената във Фейсбук. Направих поръчката. Беше много мила. Утре си чакам и аз къната  newsm44

# 362
  • София
Мнеия за ето тази къна
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 5-100-%D0%B3.3973
Ползвам няколко месеца на Хенафокс и ми се иска да сменя с някоя друга.
нищо по особено не е-по-доволна съм от тази
http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … %D0%B0%D1%85.1272

# 363
Аз вчера повторих кестенявата на хенафокс и едва изтраях.  Sickк Как я изтърпявате тази миризма? Че и след измиване, балсами и т.н. все още си мириша на трева  #Cussing out

# 364
  • В полите на Пирин планина
Аз вчера повторих кестенявата на хенафокс и едва изтраях.  Sickк Как я изтърпявате тази миризма? Че и след измиване, балсами и т.н. все още си мириша на трева  #Cussing out

Може да сложиш някакво етерично масло в сместа, щом те дразни миризмата.

# 365
  • Варна
И аз трудно я трая, затова не обичам да се къносвам през лятото.
Направих миризмата по-поносима с карамфил, джинджифил, канела, каквото там миризливо имам из къщи. И при последващи измивания продължава да не мирише на треволяци.

# 366
на мен не ми пречи миризмата на къна, дори ми харесва Simple Smile

# 367
  • София
на мен не ми пречи миризмата на къна, дори ми харесва Simple Smile
и на мен така Simple Smile

# 368
Според мен по-добре миризма на трева, отколкото на химичен коктейл. Пък и винаги можеш да си пръснеш малко парфюм на косата.  Peace

# 369
Канелата е добра идея, следващия път ще сложа.  Heart Eyes Разбира се, че е по-добре от "химичен коктейл", миризмата не е нещо, което би ме настроило с/у къната, просто се зачудих  Wink

# 370
  • София
На мен ми мирише още няколко къпания след къносване даже... и изобщо ако се намокри или навлажни първата седмица...

# 371
  • Варна
Е да де Simple Smile То ако беше за половиния ден в който се мажа и мия нямаше да ми пречи толкова.

Добавките си имат и други плюсове
Ето специално за канелата - http://saveti.framar.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D … D0%B5%D0%BB%D0%B0

http://www.prekrasna.bg/top-frizior-ot-nyu-iork-razkri-tainata-z … rastej-na-kosata/

Само някъде бях чела, че канелата също може да причини обриви и е добре да се тества

Джинджифилът е срещу пърхут и косопад. Карамфилът май и той върши някаква подобна работа.
И куркума съм слагала, просто защото я имам, а не заради миризмата или полезните свойства  Laughing

# 372
Привет червенокоски!

Влизам да ви кажа, че отскоро преоткрих отварата от коприва за изплакване на къносаната ми коса. Баща ми ми даде една торбичка с прясно набрана  коприва, дърпах се в началото, не я исках, но се сетих, че есенния ми косопад чука на вратата и реших да я използвам. Не знам дали ще повлияе на косопада, но определено къносаната ми коса става много хубава след отварата. И леко потъмня, много ми харесва сега като цвят косата. Преди години съм пробвала с отвара от коприва да си изплаквам косата, но тогава ми беше третирана с химическа боя, а и копривата беше купена от аптека, та никакъв хубав ефект не видях тогава.

# 373
  • Пловдив
И аз да споделя .
Къносах се с къната онази със точката .И друг път съм се правила с нея ,но от известно време стоя повечко да кажем 4-5 часа .В каната освен конски витамини сега не слагам нищо друго ,завивам с шапка и слагам кърпа от горе .
Да ви кажа като измих косата ,от зад на тила все едно имам въшки ,такова чесане чак си разраних тила .
Ужас  Shocked!Това друг път не ми се е случвало ,може би ,защото не съм стояла толкова много .
Преди до 2 часа и миех .
Лу-Лу може ли да кажеш само обливка ли правиш с копривата ,или стойш с нея ?

# 374
jb66, както много пъти е писано в темата, тази къна е с ППД, вероятно си получила някаква алергична реакция. Бих те посъветвала повече да не я използваш, защото може да стане много много по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт