Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 615
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 60
Грешен отговор, Бориле! Тъп си като гьон. И си много далеч от спорта. Айде пътувай!
Жади, другаде се корени проблемът му. Но ще премълча.
Joy и аз имам предположения...

# 61
Бориле, явно лошото време не ти влияе толкова благотворно, колкото си мислиш. Не сме тук, за да се заяждаме и обиждаме. Или спазваш добрия тон, или излизаш да си търсиш гадже, че да си изразходиш натрупаното напрежение.

+1
В крайна сметка, Жади или който и да било друг решава дали и къде ще пуши. Ти какво си мислиш, че ще застане пред детето и ще му дими ли? Айде стига с тези "ССФ маниери". Все да обиждате, все ние сме най-велики и т.н. "Аууууу, ма ти пушиш?  Shocked Ужас. Нищо не става от теб." Айде, моля ти се. Възмущавай се някъде другаде.

# 62
Аз съм сигурна, че Жади ще седи пред Тото и ще издухва дима в лицето му  Mr. Green

# 63
Добър ден!
Не пуших 7 години, но всичките ми приятелки пушат и като излизам с тях, особено вечер Blush Но вече не! Дано да успея да не се изкушавам повече

# 64
Все ми е тая . Wink

# 65
Аз съм сигурна, че Жади ще седи пред Тото и ще издухва дима в лицето му  Mr. Green
А като проходи ще го гоня с цигарата  Mr. Green

# 66
Борилке ,така и не ни обясни странното си присъствие в бг мама и специално в тази тема Grinning
  Какви точно липси запълваш и ако имаш нужда от съвети питай . Момичетата са добронамерени и ще ти подадат ръка Grinning

# 67
  • Перник
Няма смисъл да премълчаваме нещата-мацката го е отрязала сексуално и това е голям удар за самочувствието му на сваляч.  Wink

# 68
Ц. Имах рожден ден, доста празнувах, размазах се направо.
Сега  почивам. Никой не ме е отрязал, не мечтайте.
Просто мразя пушачи, жените такива пък  са...  да не казвам колко неприятни.

# 69
Аз пък никога не съм пушила и не мразя никой .
 Не търпя хора дето поставят етикети на непознати и бързат да ги осъдят.
 Не пия и алкохол . Това не ме прави идеална и добра ,нито здрава .

# 70
Жармен, как си бе жена, кво ти е на теб, не спря да ми опяваш. Заради теб си блокирах пощата.  Simple Smile
Присъствието ми тук е като присъствието на всеки друг потребител.  Що не питаш останалите какво правят в темата? Същото би било. Или мотивационно писмо е нужно ? М?

# 71
  • София
Бориле, в темата сме, за да комуникираме на едно приятно и възпитано ниво. Нещо, което ти не показваш по никакъв начин.

# 72
Аз пък никога не съм пушила и не мразя никой .
И аз не съм пушила никога. Родителите ми и те са непушачи.
Мъжът ми пуши 4 месеца в годината, през останалото време е пас.

# 73
Благодаря за новата тема!  bouquet Много хубава украса си имаме!

И още от началото започна с заяждане и разправии. ooooh!

И то само защото Борил мразел пушачи. На никой не му дреме какво обича или не обича Борил.

И не, не съм пушачка.

# 74
  • Ямбол
Няма смисъл да му обяснявате каквото и да било. Провокаторът това цели.

А пушенето наистина е противно. Ужасно съжалявам, че го осъзнах толкова късно.

Общи условия

Активация на акаунт