Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 609
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 75
Сега видях подписа на Лиляна. Не си спомням Аква да се е изцепвала по-тъпо. Освен може би онова за фризьорите мъже. Но това е прекалено.

# 76
Сега видях подписа на Лиляна. Не си спомням Аква да се е изцепвала по-тъпо. Освен може би онова за фризьорите мъже. Но това е прекалено.
Но тя поясни ли защо аджеба трябва да сме под турско робство още Grinning

# 77
  • Ямбол
Аква го изцепи това в темата за дали ще послушаме премиера, ето цялото изказване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836947.msg30528216#msg30528216

# 78
Жармен, нямам идея. Дори не знам коя е темата, в която е писала.

# 79
  • София
Но тя поясни ли защо аджеба трябва да сме под турско робство още Grinning
Защото щяхме да сме супер сила и доста напред, а не на сегашния хал.  Wink

# 80
 И аз пиша дивотии понякога ,ама имало и по -зле от мен .
  Диктатура и строг контрол Grinning
 Да ви се похваля дойде сметката за газта и е по -ниска . Поевтиняла е Simple Smile

# 81

Кой идиот е превел "страстната" седмица....все съм се чудела.

Дали е превод? Все съм си мислела, че е нещо свързано с православния канон.

Показвам вчерашния козунак. Мишките, т.е. зайците няма да ги показвам.  Mr. Green

Скрит текст:

# 82
Супер е станал козунакът!

Аз да ви кажа, мисля, че най-важното е да е сладко, повечко захар и тва е  Blush  Благичко да е.

Веднага дай мишките! Веднага!

# 83
Леле, че козунак. Още днес ще си купя. Все отлагах, ама това вече не се трае. Страхотен е Чек.

# 84
  • София
Чек, супер си го барнала тоя козунак. Направо ми замириса, а как ми се дояде... Днес обаче съм на боб според диетата ми.  Whistling Утре обаче ще хапна козуначе.

# 85
И без това днес нещо сладко ме вика, този козунак направо ще ме накара да гризна монитора. Аз все още се чудя дали да правя козунаци или не.

# 86
Абе не стана точно както трябва, защото го пекох в по-широка форма отколкото трябва, но стана на конци и много вкусен.

Аз да ви кажа, мисля, че най-важното е да е сладко, повечко захар и тва е  Blush  Благичко да е.

Не сложих много захар, защото се оказа, че нямам. Една чаша някъде, не повече. Но добавих една кутия (200 гр.) захаросани корички от всякакви цитруси.
Мишките така или иначе вече ги няма, изядени са.

# 87
  • Euskal Herria
Добър ден/добро утро! Надявам се началото на седмицата да е успешно и такива да бъдат и останалите дни! При нас тя започна със слънце, прогнозите за следващите 10 дни са за слънчево и топло време +20 градуса. За мен ще е седмица за правене на козунаци, курабии и боядисване на яйца.
Днес е последния почивен ден от католическия Великден. Когато са празници, градът опустява и утихва. Изключение е само Семана Гранде през август - 9 денонощия фиеста.

# 88
Моите козунаци не са ми сладки  #Cussing out  Даже сложих повече захар и отгоре и не са и точка  #Cussing out
  Днес или утре последна проба и козунаци не искам да виждам 5г занапред .  Joy

# 89
Здравейте и от мен Simple Smile Аз не съм много по козунаците ,ама вече ми се прияде.Все едни вкусно изглеждащи пускате,пък как ги правите не знам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт