Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 630
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 45
Днес с ботуши отидох на работа. Гадно, студено, дъждовно време. Много мразя....

Великден наближава, а нямам никакво настроение. Обичам да си боядисвам яйцата в четвъртък, а като съм на работа няма как да стане. Освен да ги боядисвам като се прибера...

Кой идиот е превел "страстната" седмица....все съм се чудела.

# 46
Нали уж  беше спортистка, а си пушила . И защо ще го правиш отново, егати тъпотията.
Щото искам!
Е, блазе на бебето ти тогава.
Ти или си кьорав или предмета Четене с разбиране не го владееш.

# 47
Какво има да разбирам. Възнамеряваш да пушиш и да гледаш бебе. Къде ще го правиш, на балкона?  Под абсорбатора зимата?
По добре е, че не се занимаваш със спорт. Не става спортист от човек без воля.

# 48
Какво има да разбирам. Възнамеряваш да пушиш и да гледаш бебе. Къде ще го правиш, на балкона?  Под абсорбатора зимата?
Тя изобщо не е била професионална спортистка, неее. Бориле, защо пишеш без да знаеш за какво става въпрос?

# 49
Taзи сутрин съм в отлично настроение. Дано така си остане. А и знам, че цял ден ще мързелуваме!
Вчера се обадих на сто човека, с които трябваше да се чуя, уговорих си да ми дойдат гости, срещи на кафе, записах си час за маникюр и фризьор, крайно време беше.
А вчерашната среща с моята любима приятелка мина толкова прекрасно. Не се бяхме виждали повече от година и половина. Обожавам я. Не можем да се наприказваме и я чувствам толкова близка, все едно е моя половина. Интересно е, че се мислим, понякога си драскаме два реда и толкова, но наистина я чувствам като част от мен. Когато си беше в България, всеки ден сме били заедно, понякога само си седяхме без да си говорим и пак ни беше хубаво.
Пия кафе, а зюмбюлите и фрезиите зад мен ме омайват.
Навън има сняг, но не е много. Красиво е!

# 50
Честита нова седмица. Дано лошото време бързо отмине.

# 51
Ти тъп ли си? Сериозно те питам! Ясно написах, че не пуша и няма да пуша докато кърмя. Какво му е на бебето? И за разлика от теб, дето във фитнеса ходиш само за да имаш материал да мастурбираш после, аз съм си вадила хляба със спорт. Баси и трола!

# 52
Здравейте и от мен!
 Тук е мрачно и дъждовно и не прилича на пролет - дървото срещу терасата е липи и още не се е разлистила . Има цъфнали дръвчета , но са встрани и и така фона ми е сиви и мрачен. Изгледи за слънчице май няма.
    Никога не съм пушила ,не съм и пробвала даже . Не ме дразнят пушачи ,само да не ми кадят наоколо и да не ме изкарват виновна ,че не пуша.
  Не пуша  и не пия алкохол  и то не за да привлека внимание или щото съм идеална ,а защото  не ми харесва.  
 Нино от цветарски магазин ли купи фрезиите. Искам и аз в една саксийка .

# 53
  • HH

Ти тъп ли си? Сериозно те питам! Ясно написах, че не пуша и няма да пуша докато кърмя. Какво му е на бебето? И за разлика от теб, дето във фитнеса ходиш само за да имаш материал да мастурбираш после, аз съм си вадила хляба със спорт. Баси и трола!

Мога аз да отговоря на този въпрос  Mr. Green

Пуша си, и зиме и лете на двора. Пробвах един път под абсорбарота , но се пусна пожарната аларма  Blush

# 54
Не съм тъп. Какво като не пушиш докато кърмиш. След това, дори и да не кърмиш, за детето ти добре  ли ще е да пушиш където живеете,  в жилището ви или изобщо , според теб?
Казах, добре, че си спряла със спорта. Щеше да умреш от глад ако верно си вадеше хляба с това.

# 55
  • София
Бориле, явно лошото време не ти влияе толкова благотворно, колкото си мислиш. Не сме тук, за да се заяждаме и обиждаме. Или спазваш добрия тон, или излизаш да си търсиш гадже, че да си изразходиш натрупаното напрежение.

В нашето обкръжение няма пушачи, като изключа майка ми. Отдавна хората не димят в домовете си. Правят го по терасите, по дворовете - кой където има мегдан за това.

# 56
Кой идиот е превел "страстната" седмица....все съм се чудела.

На мен така ми харесва израза. Simple Smile

Исках да ви кажа, че миналата седмица като ходих да търся материали за носиите и стигнах чак до Елин Пелин и по-точно две села там - Мусачево и Равно поле.

Там видях щъркел за пръв път тая година. Но също така видях две прасенца. Много интересни - оранжеви, с бели герданчета /за пръв път виждам такива, дедо си отглеждаше само едни бяло розови Гошо и Мичето/ и открих, че всъщност това са много симпатични животинки. Абе просто имат уникално сладки физиономии.  Crazy

Жармен, фрезиите вчера ги купих от цветарски магазин в квартала. Рязан цвят.
Но цветарката ми каза, че тепърва ще излизат фрезии и лалета и смятам да се разхождам до борсата за цветя, че там хем има повече избор, хем по-евтино. Вчера в магазина стрък от всичко беше по 2 лева.  Crossing Arms Скъпчии са си тука при нас.

Иначе луковиците си ги купих от един сайт онлайн - Сортови семена. Но, разбира се, още не съм ги засадила, нямах никакво време. Ще се случи тия дни и без това на пакетчетата им пише да се засаждат през май.

# 57
Кате, да се обзаложим ли, че и двете ще отговорим еднакво?  Mr. Green
Грешен отговор, Бориле! Тъп си като гьон. И си много далеч от спорта. Айде пътувай!

# 58
  • София
Грешен отговор, Бориле! Тъп си като гьон. И си много далеч от спорта. Айде пътувай!
Жади, другаде се корени проблемът му. Но ще премълча.

# 59
Или спазваш добрия тон, или излизаш да си търсиш гадже, че да си изразходиш натрупаното напрежение.
Бела, я прочети това горе и вземи пример. Селско девойче. Wink

Общи условия

Активация на акаунт