Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 247
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 705
  • София

3 дни с молба от родител до класния и още седем дни като молбата е до директора и ако той разреши.

Мерси. За 5 дни молба направо до директора ли да напиша?
Не е отсъствал нито ден по никаква причина през тази година, ако е от значение.

# 706
  • Варна
Колко дни годишно децата имат право да отсъстват от училище по семейни причини? Върти ми се нещо в главата за 10, но дали не бъркам?
3 дни с молба от родител до класния и още седем дни като молбата е до директора и ако той разреши.

Лиляна, значи до директора първо се подава молба и чак ако разреши в писмен вид-се отсъства?
Нали? За повече от три дни.
Питам, защото се тревожа за дните преди матурите. Най-вече ако зациркулира някой вирус в училище, това ми е проблема.  Blush

# 707
Искам да питам някой ще гледа ли днес Мис Пепеляшка?
Аз ще се пробвам,смела съм  Mr. Green
И аз ще се престраша  Laughing
Лил, готвачите и те ли са днес?

# 708
  • Euskal Herria
Мастър шеф е вторник, сряда и четвъртък. Вече циркулират клюки кой ще е победителят. Ще видим накрая дали са верни.

# 709
  • Ямбол

Мерси. За 5 дни молба направо до директора ли да напиша?
Не е отсъствал нито ден по никаква причина през тази година, ако е от значение.

Да, но може и да се договориш с класния, при малките може даже и с предварително уведомяване. Но всичко зависи от учителя и училището. Иначе официалният регламент е така, както ти написах.
Стейси, с горното се надявам и на теб да отговоря.

# 710
Осмичка, добре че си на линия. Писах ти на лични да не разводнявам темата  Hug

# 711
  • София
Мерси, Лиляна! Ще попитам класната след празниците. Аз до сега си мислех, че за отсъствия до 10 дни годишно е само уведомителен режима, пък той бил разрешителен Blush Не ми се е налагало до сега да го правя.

# 712
  • София
Искам да питам някой ще гледа ли днес Мис Пепеляшка?
Ако не съм заспала, и ако събера достатъчно кураж, ще се пробвам. Въпреки че онова противно същество Джуки може да докара всеки нормален човек до агония.

# 713
  • В Космоса
Много хубави яйца и козунаци показвате! Празнично настроение внасят в темата.

Със Силвия сме заложили на зелено и двете. Тя и с малко оранжево, де. Grinning

Не можах да се внедря и аз в отчетната. Колкото и да имам желание понякога, по принцип не мога да общувам така... обвързано, някак си...

# 714
  • София
Каква е тази Мис Пепеляшка ,къде ,кога и как дават това нещо на нечий гениален мозък? Laughing

# 715
Много хубави неща.

Бялото яйце с калинки в зелена купичка е супер!

Ей ги моите яйчаци. На дневна светлинка са по-ярки.

Скрит текст:

Отивам да гледам Манчев, моят най-голям любимец  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 21:54 от NinoTino

# 716
Каква е тази Мис Пепеляшка ,къде ,кога и как дават това нещо на нечий гениален мозък? Laughing
По Нова от 22 часа.Мис Пепеляшка е една грозотия с 1 кило силикон в джуките,тя ще го играе красавицата  Joy Ще си размени битието с това на една селянка,в пъти по-хубава от нея  Wink

# 717
  • Варна
И на мен сефте ми се наложи скоро да освободя девойката за първи път от училище, по лични причини, за един ден. Имахме семейна сбирка по много хубав повод, в друг град.
Голяма драма. Тъкмо да звъня да питам и да обясня на класната за отсъствието и хоп-нов класен-за един ден, без предупреждение никакво. Съответно нямам му телефона. Няколко дни детето ходи с извинителна бележка-и новия класен не се яви цяла седмица на работа. Много се ядосахме родителите, защото ни сложиха току що завършил (по БЕЛ става въпрос), с пожелание от зам. директорката да го въведат децата в час. Simple Smile И това се случва в седми клас, малко преди матурите.

# 718
  • Euskal Herria
Нино, хубави яйца! А къде е другата помощничка?
Засега съм снимала само козунаците.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 11:39 от YanaDG

# 719
Нино ,много хубави яйца с ярки наситени цветове  Heart Eyes Моите много тъмни станаха,хем купих на 5,6 фирми бои и всичките смотани излязоха. А нарисуваното дете е много красиво  Hug Нищо ,че съм дърто магаре и на мен майка ми изрисува челото днес ,че заедно боядисвахме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт