Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 249
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 690
Ша, рисуваш внимателно...пробвах да ползвам поставка, но ми беше по-неудобно...така че внимавах като пипам.

midnightStar, хаха, точно...те са си детски, аз за децата ги правих. Simple Smile

И първите мини козунаци станаха готови. Simple Smile

# 691
Аз миналата година правих декупажни яйца с белтък. Според мен станаха горе-долу прилични, но всички, които ги видяха бяха възхитени (защото на снимка не се виждаха кривотиите и ръбовете Mr. Green). Но като цяло станаха доста прилични. Тази година нямам време.
Довечера ще ходим да гледаме Алиса в страната на чудесата - балетна постановка. Предпочитам пред това да боядисвам яйца. Laughing

# 692
Аз реших че са готови лепенки лепени, мен ми харесва именно, че са небрежни рисунките  Peace

След като публично си признах, че ме мързи и като гледам целият ентусиазъм и творения си наритах задника и омесих тестото, то не боляло бе....ама ще го пека като приспя бебока довечера, че сега се почва след малко процедурата по кетъринг и приземяване в леглото  след това  Wink Whistling

# 693
... че сега се почва след малко процедурата по кетъринг и приземяване в леглото  след това  Wink Whistling
Така да те разбирам  Mr. Green

# 694
Мира, много ми харесват,
И ние днес боядисвахме яйца. След като няколко пъти казах Натали, внимавай да не обърнеш някоя боя аз успях да обърна зелената, и в опита си да я задържа съборих и оранжевата. Иначе ми се получиха красиви яйца, особено белите.
Козунаци утре, че днес не ми се занимава.
Скрит текст:

# 695
На Мира козунаците са като купешки  Heart Eyes ааа и ударих един лайк на рисуваните и яйца  Wink

# 696
  • София
Боядисахме и втора партида яйца с щерката. Мислех в събота да я вършим тази работа, но момичето като се тръшна, че тя не е участвала в сутрешното яйцебоядисване и.... ходих по спешност до магазина за още бели яйца + пътпъдъчи такива. Доволно се омазахме, но много красиви се получиха. Сега имаме 26 кокоши и 23 пътпъдъчи боядисани яйца - предоволно Simple Smile
Утре, съвсем не по канон, ще меся козунаци.

# 697
И моите мязат на купешки -ама нямам фотоапарат и не са ми сладки / последните май са по -сладки де/ .
  Ама кифличките станаха като за снимка . Това умея  -това ще си правя вече .
  Козуначената епопея приключи за мен.
 Предстои ми някакъв чийзкейк за рожденият ден на дъщеря ми  / за моя не знам какво да е /.
 Предложете ми филм нещо от рода на "Три метра над небето" / в последно време само на някакви тежки филми попадам и ги зарязвам по средата. /

Скрит текст:
На Разпети петък е добре нищо да не се прави. ММ си отряза пръста един Великден / не помня годината и не искам да си я спомня/ . Той е работохолик и не признава празници виси в работилницата и на Коледа и Великден. Та този ден помня след като закусихме му казах да не работи и той ми отговори ,че не го бил виждал като е възкръснал и ....... Аз не съм вярваща и религиозна , но си има нещо според мен.
 Блазя на всички дето имат мъже ,които на празник може да изкарат лежерно и да си лежат пред телевизора например.  Joy

# 698
  • София
Моите станах сатенени такава била боята,;после видях.Луда работа.Само една жертва имаше. Laughing

# 699
  • София
Колко дни годишно децата имат право да отсъстват от училище по семейни причини? Върти ми се нещо в главата за 10, но дали не бъркам?

# 700
  • Ямбол
Колко дни годишно децата имат право да отсъстват от училище по семейни причини? Върти ми се нещо в главата за 10, но дали не бъркам?
3 дни с молба от родител до класния и още седем дни като молбата е до директора и ако той разреши.

И моите козунаци се омесиха. надигат се в печката, след малко ще ги намажа и ще засиля фурната. Ако ми се получат, в събота може да повторя. Рецептата ми е на око, всичко. Тестото стана меко, обаче съм бухнала мая и половина, дано не ми е много.

# 701
Искам да питам някой ще гледа ли днес Мис Пепеляшка?

# 702
  • Euskal Herria
Хайде, готова съм с всичко за Великден - курабии, яйца, козунаци. По-късно ще показвам. За месото за празника грижата има моя мъж. Аз не ям агнешко, така че той го приготвя. Изобщо за цялото ядене ще отговаря, аз се наемам да сервирам и отсервирам  Joy.
Хубави неща показвате, момичета! Харесват ми.

# 703
Аз ще се пробвам,смела съм  Mr. Green

# 704
  • Ямбол
Струва ми се тъпо. Като онова, където ходеха у цигани на гости. Нагласено и по сценарий.
Аз гледам готвачите. Там е сто пъти по-забавно и с невероятен съспенс.

Общи условия

Активация на акаунт