Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 245
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 735
  • София - Рим и обратно
Стейси, как те разбирам Hug. Аз се побърках да й давам имуностимулатори, лимони с мед, Ескимо Brainsharp.... Joy. Всичко ще е наред, споко Simple Smile.

Аз искам да питам, някой отлагал ли си е цикъла с Дуфастон? Нали не се умира, много съм бъзлива Flushed

# 736
Аз преди малко сложих козунаците да се пекат. Епопея страшна. Тръгнахме си от работа малко по-рано и започна обикаляне за бели яйца - няма! Стигнах до кварталното магазинче, там па яйца изобщо няма. Тичай до някакво друго. Качихме се, сварих яйцата, тръгнах да меся козунака - ми аз всички яйца пуснах да се варят. Бегом до магазина. После вече ми се губят моменти - варя яйца, активирам мая, намалявам котлони, брашно хвърчи, мъж "реве", аз му се карам, че ако не спре да философства, тъпия козунак няма да се надигне заради енергията. Извиних се на козунака, че го нарекох тъп. Месих. Месих. Ревах. Месих. Молих за помощ. Псува, задава въпроси, псува. Втаса супер добре. Яйцата почти оцеляха, мъжът ми категорично отказа да участва в това "забавление". Омазах се. Къпах се, чистих, пак се къпах. Сега кухнята е като след бомбардировка, ама ху кеърс, дами?! И накрая си опекох една багета, че не съм яла, гледам Мастър шефа и чакам козунака. Като стане всичко ще пусна снимки и ще бягам, следващите дни няма да ме има в раздумките, но нищо, ще наваксам като се прибера  Sunglasses Трябва да си изсуша косата, да оправя пораженията в кухнята и да събера багажа. Ех. И ох. Но и ах.

пп - имах вътрешна дилема със захарта в козунака и сложих подсладител. Знам, че не е ок, но толкова подсладител ядем в купешките сладки, че накрая реших, че един козунак няма да ни убие. Ама ако стане на конци и сладък, ще се кълна на свекърва ми, че то лесно става бе, що на нея не й ли става така?  Mr. Green

# 737
Махнах я Пепеляшката. Много време и отделих Simple Smile

И аз не издържах да го гледам това тъпото парче с това кече на главата... Не знам от джуките ли е, ама фъфли... Толкова ли няма какво да дават по телевизията, че правят такива предавания не знам.

# 738
Хмм  това че приличали на купешки козунаците, лошо ли е? Simple Smile
Изядохме  един голям...невероятен вкус, конци...рецептата  е наистина чудесна.

Сподели рецептата Simple Smile В събота ще правя "официалните" Wink Ако е по-лесна от моята ще сменя  Laughing

# 739
  • Луната ни пази
Каква е тази Мис Пепеляшка ,къде ,кога и как дават това нещо на нечий гениален мозък? Laughing
По Нова от 22 часа.Мис Пепеляшка е една грозотия с 1 кило силикон в джуките,тя ще го играе красавицата  Joy Ще си размени битието с това на една селянка,в пъти по-хубава от нея  Wink
И определено по- умна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
По темата за козунаците- мисля да се пробвам в събота рецептата на Чек.
Яйца боядисах днес около 30, домашни. Бели тук няма, ако някоя кокошка се смили, снася, но са единични бройки.
Кафе, аз с Примулут нор. Не съм умряла, не ми се е нарушил. Но не препоръчвам, ако не е крайно наложително.

# 740
  • В Космоса
ТВ-то са го пуснали тук, та и аз мятам по едно око на глупавото предаване. "Селянката" е много по-хубава и интелигентна. "Пепеляшка" е еталона ми за проста кифла. Съжалявам, ако звуча грубо!

Поздрав от мен с нещо нежно и красиво:

# 741
Аз честно казано бях супер зле настроена към кифлата, но тя има доста приятно чуство за хумор и е доста нормална за Миска  Peace

# 742
Стейси, как те разбирам Hug. Аз се побърках да й давам имуностимулатори, лимони с мед, Ескимо Brainsharp.... Joy. Всичко ще е наред, споко Simple Smile.

Аз искам да питам, някой отлагал ли си е цикъла с Дуфастон? Нали не се умира, много съм бъзлива Flushed

Пила съм дуфастон по други причини, не с цел отлагане и да-отложи се цикъла с няколко дни. Но пък ПМС си имах през цялото време...чувствах се отвратително. Не ми понесе нещо този дуфастон.
Това е прогестерон-хормон. Недей го ползва ако е за каприз.

# 743
  • Ямбол
Моите козунаци станаха. Хубави са на вид. На вкус също. Сега май трябва да ги изчакам добре да изстинат преди да ги прибера.

# 744
  • София - Рим и обратно
Уф, знам, ама ще ходим за 3 дни малко на басейн през майските празници, а аз баш тези 3 дни У цикъл! Crossing Arms А той моят е китобойна първите дни, направо е кланица, за никъде не съм. И аз съм пила Примолут, отдавна, пак с тая цел, нямаше поражения. Но уж четох, че тоя Дуфастон бил по-нов, по-хубав...ала бала...

# 745
  • Ямбол
Кафе, аз не бих пробвала. По-скоро бих го предизвикала по-рано, обаче не знам как, освен със секс.

# 746
Уф, знам, ама ще ходим за 3 дни малко на басейн през майските празници, а аз баш тези 3 дни У цикъл! Crossing Arms А той моят е китобойна първите дни, направо е кланица, за никъде не съм. И аз съм пила Примолут, отдавна, пак с тая цел, нямаше поражения. Но уж четох, че тоя Дуфастон бил по-нов, по-хубав...ала бала...

Тампони ОВ- супер, ултра и пр...... При мен решават проблема Peace Иначе си ходя с нощни превръзки през цялото време, защото дневните не помагат. И аз на почивка почти винаги съм в цикъл Close

# 747
Как става туй със сеска и по-раното  Shocked Аз съм се 'лекувала" с утрогестан, преди да забременея, тъй като ми беше по кратка втората фаза

# 748
  • София - Рим и обратно
Със секс Laughing знам, че се забавя...около 9 месеца някъде:lol:. Ама за предизвикване...ненадеждно ми се вижда.

# 749
  • Бургас
Витамин Ц за какво се пиеше? И той беше нещо свързан с цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт