Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 244
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 720
Янче, другата много не се вълнува за сега от боядисване и се беше отдала на други занимания. С бабето гледаха книжки.  Grinning

Много са ти хубави козунаците.

Осмичка, и мене баба така ме мажеше, а аз нали обичам традициите и гледам да поддържам. Simple Smile

# 721
  • Бургас
Аз и от двете ми отчетни си намерих приятелки. Излизали сме по кафета. А от предната отчетна ,като се прибера в Пловдив и излизаме по женски , обикаляме кръчмите.
И аз гледам Манчев.Ужас!

# 722
Момичета, големи красоти показвате! Става ми празнично като ви чета.

Аз утре ще правя опит за козунак, а в събота ще боядисваме яйцата. Мама и тя ме мацва по челото все още Simple Smile

Нищо няма да гледам, ще почета книжка и се хоризонтирам.

# 723
  • Варна
Предполагам ще съжалявам, но прескачам яйцата и козунаците в момента в темата.
Догодина.  Blush

# 724
Аз от отчетната имам една приятелка. Там всеки си пише не става разговор. Сега във фейса има група на отчетната, да ви кажа все едно други хора пишат. Помагат, разменя се опит, съвети, дрешки...

# 725
  • София
Стейси, то покрай матурите ученици в училище почти няма  Laughing Шантава работа за мен, но масово ги освобождаваха родителите последната седмица, че да учели. Класните и директора явно го възприемат това нормално. Аз обаче бе съм го освобождавала, то за какво баш на финала да се психира сам у дома.

Боядисахме и ние, варих по метода на Онна, благодаря! Все пак 3 се пукнаха, но то нищо не е. Щерката за пръв път боядисва осъзнато и с разбиране и само подскачаше и пискаше колко й е интересно. То това и беше целта, разбира се Wink.
Направихме и ние кръстче на челото.

# 726
Хмм  това че приличали на купешки козунаците, лошо ли е? Simple Smile
Изядохме  един голям...невероятен вкус, конци...рецептата  е наистина чудесна.

# 727
  • София
Искам да питам някой ще гледа ли днес Мис Пепеляшка?
Аз ще се пробвам,смела съм  Mr. Green
И аз. Много съм впечатлена от "губера" на девойката.  Mr. Green

# 728
Искам да питам някой ще гледа ли днес Мис Пепеляшка?
Аз ще се пробвам,смела съм  Mr. Green
И аз. Много съм впечатлена от "губера" на девойката.  Mr. Green
Айде бе, Цвети  Hug къде бягаш по тъча  Mr. Green

# 729
  • Варна
Стейси, то покрай матурите ученици в училище почти няма  Laughing Шантава работа за мен, но масово ги освобождаваха родителите последната седмица, че да учели. Класните и директора явно го възприемат това нормално. Аз обаче бе съм го освобождавала, то за какво баш на финала да се психира сам у дома.

Бърди, а де!  Laughing
Умирам от ужас пред някаква болест в момента на матурите, която да провали труда, това е.  Hug
Онзи ден, докато чакахме децата от лагера, се заприказвахме с други родители-ами ако получи разстройство или температура на деня, какво правим.  Sunglasses
Не ми се смейте, моля, на притесненията. Такъв ни е периода. Hug Нямаме право на втори опит.

# 730
Цвети,Бела влезте в темата на предаването като почне да обсъждаме  Laughing

# 731
Може ли линк, че през телефона е трудоемко  Praynig

# 732
Може ли линк, че през телефона е трудоемко  Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838352.new;;topicrefid=11#new  Hug

# 733
След като се насладих на прекрасните ви козунаци и яйца, сега ще опитам да гледам "Пепеляшка"-та.

# 734
  • Бургас
Махнах я Пепеляшката. Много време и отделих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт