Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 415
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 420
Ахахахахааааа, Куркума, бе Heart Eyes

# 421
Сериозно ли печеш козунаци по това време?  Laughing
Да , поради повечето захар в тях се забави процеса на втасване и вече са готови.
 Няма значение времето - вечер съм най -активна.

# 422
По принцип и аз. Все пък съм писала, че в 01 тепърва почвах да правя свински кебап. За втори път въпросната вечер.  Laughing

# 423
Моите козунаци пак не са ми сладки и повече няма да се мъча.

# 424
Ихаааа Жармен, да ти завиди човек за ентусиазма!  Laughing

# 425
Тото ли те събуди тебе  Mr. Green

# 426
Тото ли те събуди тебе  Mr. Green
Съмняваш ли се?  Laughing

# 427
Ама че ми няма фотоапарата да видите конци и чудо - чак такива конци не бях виждала Grinning
 Нарочно го начупих и късам и отделям конци Grinning
  Аз съм си такъв тип човек по принцип ,като реша нещо го правя - може да се мъча до припадък и да го мъча и него да стане де Grinning
 Луд умора нема -остана сега да хвана тайната коя захар е сладка Grinning

# 428
Аз ако съм козунак, само заради упорството ти ще взема да стана  Mr. Green

# 429
Ама те стават ,ама не са сладки както аз ги искам Grinning
  Жади още ли не спиш  Hug
 Нещо интересно
Скрит текст:
Цитат
Българският език е един от най-пъстрите, в които си имаме дума за почти всичко. Ето обаче 15 думи от целия свят, които (по обясними причини) не присъстват в нашия език. Едва ли ще ни се наложи някога да ползваме и половината от тях, но в някои страни са се постарали да им намерят подходяща дума:

1. Ареодярекпут - размяна на съпругите в продължение на няколко дни (инупиак, един от езиците на ескимосите).

2. Бакку-шан – жена, която отзад изглежда превъзходно, но отпред е пълен ужас (японски).

3. Шемомеджамо – храна, която е толкова вкусна, че дори и преял не можеш да спреш да ядеш (грузински).

4. Илунга – човек, който прощава само веднъж (луба, един от езиците в Конго).

5. Карел - следите по кожата във формата на линии, които оставят ластиците на дрехите или твърде тесните панталони (тулу, един от езиците в Индия ).

6. Палег – името на сандвича, който се прави от „каквото има в хладилника" (норвежки).

7. Кайакумама – болно амбициозна майка, която безмилостно тласка децата си към академични постижения и която никога не е доволна от резултатите им (японски).

8. Лайогеник – човек, който ни е бил много скъп в миналото, но който заради предателство се е превърнал в абсолютно безразличен за нас (оствор Ява).

9. Куалункуизмо – състояние, в което се чувствате толкова уморени и погнусени от случващото се в обществото и политиката, че вече ви е сте тая за всичко (qualunquismo – италиански).

10. Мурма – когато не усещаш дъното под краката си във водата (вагимански, един от езиците на австралийските аборигени).

11. Рхве – спане с дрехите в нетрезво състояние на пода, на улицата или където и да е извън леглото (език на Тонга).

12. Панапоо – чесане по главата, в опити да си спомним нещо (Pana Po'o - хавайски).

13. Сендула – гадното усещане, когато се спънеш в умряло животно или настъпиш изпражненията му (лунда, един от езиците в Замбия).

14. Уитвайен – когато напускаш големия град и се заселваш в някое село, за да си по-близо до природата (холандски).

15. Вибафноут – когато някой ти изкара акъла, изскачайки зад ъгъла (чешки).
Laughing

# 430
  • София
А мен ме събуди часовника. Добро утро.
Много мразя да ставам толкова рано.

# 431
Добро утро и от мен. Сняг се сипе на парцали. Пак.
Жармен, ще споделиш ли рецепта за козунак на конци?
Трябва да излизам, а така ме мързи.
Хубав ден пожелавам на всички хубав ден.
П.п. Как е бебето Тото и батко му Деян?

# 432
За всички, които не са разбрали че идва Великден!

Вече тотално не ми се нрави картинката през прозореца. То, поне да я гледах само от него, но уви - налага се да джапам неустрашимо, дано днес наистина е за последно, че всичко е цъфнало, свири и пее вече.
Честито на всички, които са имали повод да празнуват - видях че са доста. Днес ни е прегледът и ще ми се пукне душата. Дано да ме огрее слънце ако не навън, поне с някоя добра дума днес. Жаки, не се стряскай, задължително направи и друг преглед/прегледи, имам позната с дете астматик, ако недай боже се окаже нещо такова - което не вярвам! ще се допитам до нея. Но съм убедена, че няма да се наложи!
Хубав ден на всички!

# 433
Добро утро!
Ядосах се вече!
Уж на деца до 18г се полагат 4 безплатни пломби, а аз плащам за детето

# 434
  • София
Добро утро! Не ми харесва този снежен Великден  Crossing Arms Искам слънчице, зелена трева и птичи песни.

Джули, успех днес и да ни се похвалиш после с наистина хубави неща!  Hug
Жаки, задължително се консултирай и с друг лекар. На моят Емма последно ѝ изписаха Пулмикорт заради ларингитна кашлица. Помогна ѝ.
И накрая да си похваля голямото момче - има златен медал на Математика без граници - пролет  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт