Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 349
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 540
Искам да питам Нино: как е Фърбито?  Laughing
Одриии, аз не пуша сега  Mr. Green но ще пропуша за да продължи Борил да не ме харесва  Joy

# 541
  • Ямбол
Борил от регистрацията е тук . Той / тя е регистриран точно и само заради тази тема.
 Ако пише в други -там обезателно има някой /и/ от тук присъстващите.  Това му написах на лични - за мен не е това за което се представя . Играе роля.

Това звучи плашещо, чак ми се развихри фантазията, понеже сега чета "Стръв" на Самоса, та ако някой я е чел, може да си представи аз какво си представих.

# 542
Борил от регистрацията е тук . Той / тя е регистриран точно и само заради тази тема.
 Ако пише в други -там обезателно има някой /и/ от тук присъстващите.  Това му написах на лични - за мен не е това за което се представя . Играе роля.

Нека се забавлява, лошо няма, но да не си мисли, че някой му се връзва Simple Smile.

# 543
Искам да питам Нино: как е Фърбито?  Laughing

Спи. Слава Богу. Защото е ужасно досадно. Само мърмори на някакъв език и постоянно нещо квичи.
Мисля, че инхалациите му понесоха, не кашля  Mr. Green

А, и е с памперс  Crazy

# 544
Пак ли Борил....много внимание обръщате на този човек....

Още не съм купила брашно за козунаци....чудя се ако го направя с обикновеното тип 500 от Лидл дали ще станат?
Яйцата утре ще ги боядисвам, пък козунаците може да останат за петък.

# 545
Иха, по метода на Онна, само едно пукнато яйце, това е абсолютен прецедент в моята практика:)
Онна, благодаря за идеята, сега, ако само и да не са сурови и ще съм много доволна.
Свърших оная тъпа диета, хубаво ми казвахте да не я почивам, ама като не слушам, хем се измъчих 12 дни, хем почти нищо не свалих. Аз дето толкова обичам риба, не ща да я видя поне месец, след два дни само на нея Sick
Банята ни е почти готова, като се върнем след празниците ще си отидем в къщи.

# 546
Така искам и аз едно Фърби!  Crossing Arms

# 547
  • В Космоса
Моля ви се, човекът ме е виждал на живо, пък вие ми вкарвате някакви паранои сега. Знае ме къде се подвизавам...

Шегувам се, Бориле!  Hug

Нещо те е провокирало да направиш такова изказване. Не прозвуча добре, защото квалифицираш много непознати жени на куп. Че има истина в думите ти, така е, но такива генерални изводи не могат да се правят, според мен.  Peace

# 548
  • Пловдив
Какво му се връзвате на Борил?! На мен той ми е много антипатичен.

# 549
Здравейте, не помня днес писах ли  Rolling Eyes

Утре отивам да си прибера децата. Голямата ще трябва да порешава малко тестове по математика за матурите.
Ще си ги взема барабар с боядисани яйца. Кой като мен  Flutter
А в събота ще боядисат и с другата баба  Laughing

# 550
  • Ямбол
Какво му се връзвате на Борил?! На мен той ми е много антипатичен.
И се старае да стане не само на теб.

# 551
Аз не му се дразня ,ама не ми е жив образ Grinning

# 552

Еее, чак пък толкова....  Wink Тук са голяма част от активните потребителки на Клюкарника, то където ид а пишеш винаги ще има поне още един човек от тази тема. Пък той може да си въобразява много неща за личността си, в правото си е. Пък другите сме в правото да не се връзваме/игнорираме и готово, всички щастливи с психопатиите си  Mr. Green

# 553
  • Euskal Herria
Днес направих великденските курабии. Станаха превъзходни, само дано да има останали за празника. Че то с това опитване...  Joy.
Утре е ред на яйцата. Ще боядисам малко, запасила съм се с бои от България. И пак поръчах на сестра ми да купи - да имам за следващия Великден.
Чудесен ден е - топъл, слънчев. + 23 градуса, народът вече е по къси ръкави и голи крака.

# 554
  • Пловдив
Разглеждам това - http://kanal3.bg/news/world/middleeast/4204-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D … D0%B0%D0%BD%D0%BE

В стрес съм, четем някакви романтики как в харема са избирани най-красиви наложници, робини, али-бали - на снимките мустакати баби с телосложение на щангист Shocked Shocked Страх да те хване ако ти изскочи някоя в тъмното.

Общи условия

Активация на акаунт