Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 358
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 525
Нищо подобно. Просто споделям впечатления , като отскоро пребиваващ тук. Какви преследвания ви гонят. Даун, имаме си българска дума, пробвай нея,  по-добре звучи. Peace
Мога и българската да използвам. Сега ме накара да се замисля дали си пубер или незадоволено старче, което чака снимки.

# 526
Лил ни го показа сутринта. Уж е за добро пък да видим!

# 527
А, отдавна Лиляна го пусна.
Мен не ме вълнува собственика, а и формата.
Тук се забавлявам.Никога не ми е пречило нищо. И до ден днешен не знам как да си проверявам непрочетените. Просто помня страницата, а и да пропусна нещо не е фатално.

# 528
Искам да кажа, че силно се надявам играчките да са наистина неодушевени предмети, а не някакви живи същества, които оживяват когато са сами сред деца.
Голямата прави инхалации на едно Фърби в момента, а то горкото - ни мърда, ни шава!

Някои бои /повечето/, за да хванат по-добре, се иска яйцата ако не горещи, то поне да са доста топли. Това е цялата работа, а не дали ще се боядисат в определен ден. Човек като не спазва канона, не е нужно да се втелява за каквото и да е. Ако успее на деня - успее, ако не - не.

# 529
Искам да кажа, че силно се надявам играчките да са наистина неодушевени предмети, а не някакви живи същества, които оживяват когато са сами сред деца.
Голямата прави инхалации на едно Фърби в момента, а то горкото - ни мърда, ни шава!

Някои бои /повечето/, за да хванат по-добре, се иска яйцата ако не горещи, то поне да са доста топли. Това е цялата работа, а не дали ще се боядисат в определен ден. Човек като не спазва канона, не е нужно да се втелява за каквото и да е. Ако успее на деня - успее, ако не - не.

Моите играчки бяха живи и ги обичах. Особено един заек, който накрая беше така изтъркан от много гушкане, че не беше ясноо какъв цвят е.

# 530
  • Пловдив
Лил ни го показа сутринта. Уж е за добро пък да видим!
Гледам. Скептично.

# 531
 Laughing И нищо по средата, тоест не може да съм друго, освен двете твои опции, Даун?
Мога  да продължа.  Нино също ми прави много добро впечатление, свежа и естествена е в изказа си,  не ме касае как изглежда.  Акаша също ми е приятна, нея дори съм я срещал.
Антигона  има мнение което ми допада, освен, че отстоява. Янечек  направо ми е слабост, тя е уникален образ. Нищо общо с външност не визирам тук, забравете това. Naughty

# 532
Прочети какви са боите, дали искат горещи яйца. По принцип, за да се разтвори боята в бурканчето, водата трябва да е гореща и ако яйцата са студени, ще се спукат.

Може да има и бои, които се разтварят в студена/хладка вода.

# 533
Laughing И нищо по средата, тоест не може да съм друго, освен двете твои опции, Даун?
Мога  да продължа.  Нино също ми прави много добро впечатление, свежа и естествена е в изказа си,  не ме касае как изглежда.  Акаша също ми е приятна, нея дори съм я срещал.
Антигона  има мнение което ми допада, освен, че отстоява. Янечек  направо ми е слабост, тя е уникален образ. Нищо общо с външност не визирам тук, забравете това. Naughty
А Бела пуши и не я харесваш  Mr. Green

# 534
Имаш много неуместни включвания и това няна как да не се забелязва. Не е като да си единствен мъж, пишещ тук. Както и да е, пиши си на воля, пък девойките ще решат дало да ти обърнат внимание или не.

# 535
Прочети какви са боите, дали искат горещи яйца. По принцип, за да се разтвори боята в бурканчето, водата трябва да е гореща и ако яйцата са студени, ще се спукат.

Може да има и бои, които се разтварят в студена/хладка вода.

И с боя за сладкиши стават яйцата. Първата година с такива ги мазах.

# 536
Може. Не си давам много труд . Не ми е цел.
Продължете си с яйцата. Peace

# 537
Борил, мили думи, благодаря. Ама да знаеш, че понякога припалвам, да речем веднъж седмично, ако излизаме, веднага ми отнеми няколко точки:) В своя защита казвам, че ще ги спирам изцяло, гадните цигари:)
Срутил се е хотел, ужас, дано няма много загинали, всъщност за един се знае:(

# 538
Може. Не си давам много труд . Не ми е цел.
Продължете си с яйцата. Peace
Ние ще си продължим, но ми се струва, че на теб ти е цел. Малко са мъжете тук без цел. (имам предвид Клщкарника, а ти другаде не участваш).

# 539
Борил от регистрацията е тук . Той / тя е регистриран точно и само заради тази тема.
 Ако пише в други -там обезателно има някой /и/ от тук присъстващите.  Това му написах на лични - за мен не е това за което се представя . Играе роля.

Общи условия

Активация на акаунт