Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 370
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Аз също ще сваря яйцата днес, че утре малката ще носи в градината да боядисват.
Билка, варени ли трябва да носят? При нас искат издухани.

# 511
  • Перник
Да, варени ни казаха. Второто не знам какво значи.  Laughing

# 512
Даун, аз утре ще ги боядисам, ама днес ще ги сваря, нали на бавен огън да не напарвя, като миналата година от 30, 20 пукнати.
Аз вярвам, но не точно в канони наложени от църквата. Вярата си е в мен, нямам потребност да ходя често на църква.

Аз мойте ги сварх за католическия, но нито едно не се пукна.

# 513
Искам да кажа, че от както съм влезъл тук, по - естествен и добронамерен човек от Жаклин не съм прочел.
Хвала. Хем красива, хем момиче на място.
Как пък никога не се изцепи просташки или е така, от немай къде,  за всеобщия хор,  да се надуе.
Останалите или обиждат, или опитват да оригиналничат,  или  просто кудкудякат напосоки.
Жаклин, съжалявам за проблемите с детенцето ти, сигурен съм, че всичко ще  е наред и няма повод за притеснения  Peace

# 514
  • София
абе.... като ни писаха в четвъртък децата да носят по 2 издухани яйца и моят мъж изяви желание след двете за детската градина да издухам и още две.... Оттегли офертата и се скри в другата стая веднага щом счупих първото градинско  Laughing

# 515
  • Ямбол
абе.... като ни писаха в четвъртък децата да носят по 2 издухани яйца и моят мъж изяви желание след двете за детската градина да издухам и още две.... Оттегли офертата и се скри в другата стая веднага щом счупих първото градинско  Laughing
Joy

...
Останалите или обиждат, или опитват да оригиналничат,  или  просто кудкудякат напосоки.
...
Каквото повикало...
Всички бързо да се засрамят и да вземат пример от Жаклин.
Наказани до стената с вдигнати ръце, до второ нареждане. Веднага!
Само да съм видяла някой да се обръща назад или да отпуска ръце. не ви е срам.

# 516
Лил, засрамвам се! (Емотикон с вдигнати ръце)

# 517
абе.... като ни писаха в четвъртък децата да носят по 2 издухани яйца и моят мъж изяви желание след двете за детската градина да издухам и още две.... Оттегли офертата и се скри в другата стая веднага щом счупих първото градинско  Laughing
Joy той пък много бързо отегля оферти!

# 518
Бориле, а себе си към кои отнасяш !? Grinning

# 519
Тя Жаклин е последната виновна за това, че има столкър.

# 520

Абсолютно. Сега се опитва да пробие при Ша ама...

# 521
С риск учителката да ме изпляска през пръстите, защото се обръщам и говоря, да си кажа ( Grinning) - понеже ще пътуваме, гледаме да си изчистим хладилника. И няма какво да се сготви с остатъчните неща, имам 500 гр. кайма, е как да я хвърля?! И то хубава. И реших на руло стефани - това, че нямам ни моркови, ни яйца, ни нищо за плънката не ме спря - ще пълня с мариновани манатарки и сирена - синьо, бри май имам, кашкавал... пък каквото стане  Crazy

А и днес си пуснах отпуска, малко разпокъсано, а за по-голямо съжаление е, че ми трябва, за да си пиша тезата.

# 522
Нищо подобно. Просто споделям впечатления , като отскоро пребиваващ тук. Какви преследвания ви гонят. Даун, имаме си българска дума, пробвай нея,  по-добре звучи. Peace

# 523

Абсолютно. Сега се опитва да пробие при Ша ама...
Тя шантал е опитна, няма да се даде на новобранец  Joy.
Като е толкова смел да се пробва на Трещи Simple Smile.
Честно не мога да повярвам, че има такива, как да го кажа по-изискано "недокоснати".

# 524

Общи условия

Активация на акаунт