Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 372
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 495
Подстригах се и се боядисах. Най-сетне!  Заприличах на човек. Сега ше си оскубя и мустаците  Flutter попораснали са, ш'ги жаля като за човек  Blush

Купих на малките кюфтета подаръци за Великден. Просто ми се дощя да им купя по нещо. По-мъничкото пищя от радост чак.  Heart Eyes

Купих си и миниатюрна книжка с великденски разкази. Много обичам такива книжки.

# 496
Искам да кажа,че днес стават 10 години от регистрацията ми в сайта. Grinning
Кога минаха???
Честито!
Аз на този ден преди Х години разбрах, че очаквам дете Heart Eyes Ще излезем да го отпразнуваме тази вечер

# 497
Аз козунаците ги мажа с белтък, иначе ми миришат на печени яйца . Пека около 20 минути на 180 градуса и после покривам с фолио и врътвам на 160 градуса /последният път забавих фолиото и ги изгорих  ooooh!

# 498
  • Перник
Заповядайте обещаната почерпка от мен по случай 10-годишнината от сватбата ни - Сватба на розите!

Скрит текст:

# 499
Честита 10-та годишнина, Билка!
Желая Ви още много годишнини по 10, да сте живи и здрави и много щастливи.

# 500
  • София
Билка, честита годишнина, много здраве и щастие!

# 501
  • Пловдив
Върнах се! Бях в пролетна ваканция Simple Smile

# 502
Честита годишнина.

# 503
Билка, честита годишнина! Мога ли сега да сваря яйцата, а утре сутрин да ги боядисвам? Че ще пътуваме и няма да имам време да ги чакам. Ама май топли трябва да са за боядисването?
Адски ми е нервно, тресе ме як ПМС.
Благодаря на всички, които ми писах за детски пулмолог. Днес Жаки е много добре, прокашля 2-3 пъти, но диша напълно нормално.

# 504
Жаки, не ми е насочен към тебе отговорът, защото поне 200 като твоят въпрос има.
Какво означава "мога ли днес". Ако задаваш въпросът, явно не си вярваща или следяща религиозните обичаи.
И аз знам, че се боядисват яйца в четвъртък или събота, ама ако има време.
Няма драма, стига да е весело.

# 505
  • Пловдив
Видяхте ли класацията "ерген на годината"? Много е смешна. Особено момента в който се натъкнах на Красен Кралев като един от ергените Joy Joy

http://ergennagodinata.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0

# 506
  • София
От верска гледна точка не знам как стои въпроса, но иначе нищо не пречи да си ги свариш тази вечер, а утре просто да ги затоплиш преди боядисването.
У нас ще боядисваме яйца и в четвъртък и в събота. Утре с момчетата, а в събота и с девойката, защото утре няма да може да боядисва с нас - на градина е.
Видяхте ли класацията "ерген на годината"? Много е смешна. Особено момента в който се натъкнах на Красен Кралев като един от ергените Joy Joy

http://ergennagodinata.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
Ох, ако това са ни най-баш ергените мога с облекчение да въздъхна че нямам мома за женене  ooooh!
Не знам кой е Красен Кралев, сега ще питам гуглето, но пък знам Ангелчо  Outta Joint

Ау, министър на спорта бил  Embarassed

# 507
  • Ямбол

Честита годишнина, Билка!
Онзи ден моят съпруг ми напомни, че тази година и ние имаме годишнина кръгла, но от познанството ни. Няма да ви казвам колко, че като си помисля, това ми е половината живот....

# 508
Даун, аз утре ще ги боядисам, ама днес ще ги сваря, нали на бавен огън да не напарвя, като миналата година от 30, 20 пукнати.
Аз вярвам, но не точно в канони наложени от църквата. Вярата си е в мен, нямам потребност да ходя често на църква.

# 509
  • Перник
Благодаря за поздравленията! Аз не споменах всъщност, че направихме вече годишнината откакто сме заедно - 15г.

Аз също ще сваря яйцата днес, че утре малката ще носи в градината да боядисват.

Общи условия

Активация на акаунт