Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 320
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 765
  • В Космоса
Ох, Мър, не те е срам, посред нощите! Crossing Arms

# 766
Козунакът общо взето не е нищо сложно, само да има кой да меси, да се спазват основните правила и да е подходящо брашното, че ако не е такова може да се скапе всичко.

# 767
  • София - Рим и обратно
Оххх, сега къде да търся козунак по нощите... Лягам си Crossing Arms.

# 768
  • Варна
Ами я да питам нещо за гърди  Embarassed
Скрит текст:
нормално ли е по две седмици преди цикъл да набъбват и да болят? Някой има ли такъв ПМС?Как го овладявате?
Нищо против набъбването  Grinning, ама болят.

# 769
  • София
Моите са така
Нищо не помага,поне на мен. Laughing

# 770
  • Ямбол
Аз моя го месих 3 часа на програма и половина за тесто.

# 771
  • В Космоса
Стейси, и мен ме болят.

# 772
  • Варна
Някой ако знае за билкови илачи против болящи гърди в ПМС-да сподели!  Confused
Много е неприятно-айде милото е свикнал и пипа нежно, ама в автобус, примерно, някой ако ме ръгне, ще го убия.  Embarassed

# 773
  • Ямбол
Ми давайте като козунаците - колкото повече се мачка тестото, толкова по-меко става то Wink

# 774
  • Луната ни пази
Ами я да питам нещо за гърди  Embarassed
Скрит текст:
нормално ли е по две седмици преди цикъл да набъбват и да болят? Някой има ли такъв ПМС?Как го овладявате?
Нищо против набъбването  Grinning, ама болят.
Не знам дали е нормално, но и при мен е така. Аз съм обрала всички гадости на цикъла- отвратително и дълго ПМС, дълъг цикъл-7 дни, много обилен, но пък е точен като часовник. И двата пъти като забременях, го знаех със сигурност. Още на следващия ден след датата ми и преди теста...
Моите гърди се отпускат като ги затопля добре.

# 775
  • Варна
Ми давайте като козунаците - колкото повече се мачка тестото, толкова по-меко става то Wink
Лиляна, не става с месенето. Боли.  Embarassed
Сериозно питам де.

# 776

Как  3 часа го меси !?
 Аз го меся на една програма за макарони . Пускам я два пъти / те е по 15 мин./
 Програмата за тесто включва и втасване и премесване  . При моята машина не ми харесва толкова - и вкусът на втасало в машината тесто не ми допада . Стаята е топла и втасва там . Инак последно заради повечето захар втасвах във фурната . Но като цяло съм си най -доволна от естествено втасване и това във фурна и машина ми има различен вкус . /Аз съм си чешит на тема вкус на нещо и то трябва да  е точно по моя вкус и не държа да го харесва друг де ,нито го вменявам като правилно. /

# 777
  • Ямбол
Гугъл казва, че виновни са хормоните. Не съм лекар, но по негов съвет може да се взема нещо, което да регулира тези хормони.
Надявам се, че си изключила нещо друго, имам предвид ходила си на профилактичен.
И пак Гуги казва магданоз и по-малко сол.

# 778
Аз ги меся на програма за тесто от час и 50 минути, но 20-30 минути след начарото я спрях и пуснах наново. Общо около 2 часа и 20 минути.

# 779
  • Ямбол

Как  3 часа го меси !?
 Аз го меся на една програма за макарони . Пускам я два пъти / те е по 15 мин./
 Програмата за тесто включва и втасване и премесване  . При моята машина не ми харесва толкова - и вкусът на втасало в машината тесто не ми допада . Стаята е топла и втасва там . Инак последно заради повечето захар втасвах във фурната . Но като цяло съм си най -доволна от естествено втасване и това във фурна и машина ми има различен вкус . /Аз съм си чешит на тема вкус на нещо и то трябва да  е точно по моя вкус и не държа да го харесва друг де ,нито го вменявам като правилно. /
На програма за тесто - час и 50 минути, после още веднъж отначало и на първия час някъде я спрях, защото ми се видя добре  После още малко в топла фурна и си стана добре.

Общи условия

Активация на акаунт