На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 091
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
  • у нас
Никога до сега ни ми се е случвало на границата да ни проверяват за алкохол и цигари (Лесово).
Знам, че разрешават по 1 л. алкохол и по един стек цигари на човек. Ако сте пребивавали в Турция преден път повече от 3 дни можете да пазарувате в безмитния магазин на границата. Там цените са наистина добри, но са в евро.
Ние винаги сме носили алкохол на домакините ни - ракия, вино, мастика.

Ако си бил по-малко от 3 дни не може да се пазари от безмитния ли?

# 316
Никога до сега ни ми се е случвало на границата да ни проверяват за алкохол и цигари (Лесово).
Знам, че разрешават по 1 л. алкохол и по един стек цигари на човек. Ако сте пребивавали в Турция преден път повече от 3 дни можете да пазарувате в безмитния магазин на границата. Там цените са наистина добри, но са в евро.
Ние винаги сме носили алкохол на домакините ни - ракия, вино, мастика.

Ако си бил по-малко от 3 дни не може да се пазари от безмитния ли?

Да, ако предния път си бил по-молко от три дни не можеш да пазаруваш от безмитния магазин. На касата има четящо устройство за паспортите и чак след това плащаш.

# 317
Здравейте момичета!
Някой може ли да помогне с информация- кои номера автобуси в Одрин пътуват от спирката на Салимие джамия до Малги аутлет и обратно или за цените на такситата за този маршрут.
Мисля че някъде назад в темите имаше описани автобусите ,но нещо не мога да ги открия.

# 318
  • у дома
Момичета,някой инфо да има как е по границата,че като гледам колко пътуват натам и се чудя дали не е много чакането?

# 319
  • у нас
Delia, благодаря ти за отговора. Нещо ми е убегнала тази информация. А и не съм фен много на безмитния, все не остава време да му хвърля по "един поглед".

# 320
  • София...........
Да питам пак къде има пазар на който могат да се купят семена семиз оту за съдене?
Също ме интересува къде могат да се купят ядки и подправки на по-прилични цени в понеделник? Предполагам, че цените на ядките са по-ниски от БГ, че ми се иска да купим няколко килограма сурови ядки  newsm78

# 321
Дивна, моето наблюдение е, че ми е по-изгодно да си пазарувам ядките от БГ  Peace

В БГ ги намирам за около 17 лв бадеми, кашу и лешници, а в Тр са по-скъпи.

Дано някой пише, ако знае къде има магазин за семена, защото и аз искам да купя семиз оту.

# 322
За семена не знам, но ядките определено в бг са по-евтини. Нашите хора си купуват ядки от тук като дойдат.

# 323
  • В центъра на моретата
Момичета,някой инфо да има как е по границата,че като гледам колко пътуват натам и се чудя дали не е много чакането?

Ние се върнахме понеделник и беше съвсем нормално. Минахме през Лесово. Не е имало големи опашки нито на отиване, нито на връщане, като се има предвид, че Байрама им беше в края на седмицата и доста гастърбайтери се връщаха при роднини. Пред нас да е имало около 4-5 коли и не се запираха много.

# 324
  • Бургас
Ние се върнахме понеделник и беше съвсем нормално. Минахме през Лесово. Не е имало големи опашки нито на отиване, нито на връщане, като се има предвид, че Байрама им беше в края на седмицата и доста гастърбайтери се връщаха при роднини. Пред нас да е имало около 4-5 коли и не се запираха много.
Има ли някакви намаления по магазините за дрехи? В Марги Аутлет ходихте ли? Там как е положението?

# 325
  • В центъра на моретата
В Марги Аутлет има разпродажби от около 50 - 80 % в почти всички магазини за дрехи - LCW, Benetton, US Polo, Pierre Cardin, Koton, Mavi и Colins (може и да има други, ама не се сещам в момента). Взехме доста неща на детето, въпреки, че не сме ходили с цел шопинг, а просто да се развеем.  В магазини за спално бельо  и домашен интериор - нямам представа, там не съм ходила и гледала. 

# 326
Здравейте много готина тема ; ) Бг-Мами : )
Искам да ви попитам трябва ми информация а пазара в Одрин .
Мисля да отида специално до там  на разходка и по точно се интересувам от цените на ПРАХОВЕ,ПАМПЕРСИ,КОЗМЕТИКА.
Някой може ли да ми даде актуална информация за тези продукти как вървят като цени, къде се намира пазара в одрин , кой ден е най - удачно да се отиде до там и какво колиество може да се вземе на човек като се минава през границата.
Изчетох почти всички теми , разбрах ,че специално имало борси за тези продукти , но така и не е посочено къде се намират и колко струват.... затова реших да пиша за актуална информация.
Благодаря ви предварително

# 327
Здравейте много готина тема ; ) Бг-Мами : )
Искам да ви попитам трябва ми информация а пазара в Одрин .
Мисля да отида специално до там  на разходка и по точно се интересувам от цените на ПРАХОВЕ,ПАМПЕРСИ,КОЗМЕТИКА.
Някой може ли да ми даде актуална информация за тези продукти как вървят като цени, къде се намира пазара в одрин , кой ден е най - удачно да се отиде до там и какво колиество може да се вземе на човек като се минава през границата.
Изчетох почти всички теми , разбрах ,че специално имало борси за тези продукти , но така и не е посочено къде се намират и колко струват.... затова реших да пиша за актуална информация.
Благодаря ви предварително

Всичко е обяснено много добре на 1 стр. в темата  Peace

# 328
На страница 1 като цъкна на КАРТА ОДРИН ми излизат няколко кординати , немога да разбера кое къде се намира.
Ако може някой да ми каже къде се намират тези борси за ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ , ПАМПЕРСИ И КОЗМЕТИКА . И горе долу какви цени струват....

# 329
  • София...........
Бихте ли дали идеи за хубави магазини за дънки, защото ще пропуснем пазарните дни?

Общи условия

Активация на акаунт