На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 096
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
На страница 1 като цъкна на КАРТА ОДРИН ми излизат няколко кординати , немога да разбера кое къде се намира.
Ако може някой да ми каже къде се намират тези борси за ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ , ПАМПЕРСИ И КОЗМЕТИКА . И горе долу какви цени струват....

Толкова детайлно е обяснено всичко на 1 стр, че ако то Ви се вижда непонятно, по- добре не тръгвайте сам. Вземете си екскурзовод. И преводач.

# 331
  • Бургас
На страница 1 като цъкна на КАРТА ОДРИН ми излизат няколко кординати , немога да разбера кое къде се намира.
Ако може някой да ми каже къде се намират тези борси за ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ , ПАМПЕРСИ И КОЗМЕТИКА . И горе долу какви цени струват....
Бих те посъветвала да следиш намаленията в големите супермаркети - Кипа, Килер, Мигрос на интернет страниците им и да купуваш тези неща от там, защото има съмнения за качеството на стоките, предлагани в складовете. В супермаркетите винаги има намаления, така че просто трябва да издебнеш кога са намалени нещата, които те интересуват.

zaek, мерси за информацията   bouquet
Ние мислим да ходим през август, когато са най-големите намаления, но явно те вече са започнали.

# 332
Бихте ли дали идеи за хубави магазини за дънки, защото ще пропуснем пазарните дни?

Аз напоследък дънки си купувам основно от Маvi, м-на в Марги-то.

# 333
  • Димитровград
Има ли някой да е пътувал тези дни? Интересува ме има ли много гастарбайтери и опашки на Капитан Андреево?

ps. Сега видях, че има онлайн камери на Капитан Андреево. Ще се информирам от тях.

http://svilengrad24.info/kameri

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 23:37 от papaone

# 334
Здравейте, от къде ги намирате тези евтини ядки? Ние все от Одрин гледаме да вземем големи количества(6-7 кг.), че са по-евтини от пакетираните ядки.

# 335
Ние мислим да ходим през август, когато са най-големите намаления, но явно те вече са започнали.
С кола ли ходите или с екскурзия? Ако сте с кола, през Лесово или Малко Търново минавате?

# 336
Здравейте, от къде ги намирате тези евтини ядки? Ние все от Одрин гледаме да вземем големи количества(6-7 кг.), че са по-евтини от пакетираните ядки.

Моите ядки също са пакетирани  Grinning - напоследък вземам все от марка "Борче" , пакетирани в Царацово. Има ги по борси и в магазини на прилични цени  Peace

# 337
  • В центъра на моретата
Ние ходим с кола и минаваме винаги през Лесово, въпреки, че Малко Търново ни е по-близо. През Лесово не се чака изобщо - става много бързо.

# 338
Ние ходим с кола и минаваме винаги през Лесово, въпреки, че Малко Търново ни е по-близо. През Лесово не се чака изобщо - става много бързо.

И ние така...

# 339
Здравейте, планирахме пътуване до Лозенград, но се получи така, че единствения мъж в компанията няма да може да дойде. Какво ще ме посъветвате, безопасно ли е за жена с две големи деца - момиче на 20 и момче на 14 години да пътуваме?

# 340
Разбира се, че е безопасно  Simple Smile

Аз лично много го харесвам Къркларели  Peace Особено екзотичния сряда пазар-за мен си заслужава тогава да се ходи.

# 341
Да, тъкмо утре, в сряда планираме. Интересуват ме повече дрехи, отколкото продукти. Има ли на пазара облекла? В Лозенград на Waikiki малък ли е магазинът? Къде другаде да се насочим?

# 342
  • Варна
В Лозенград магазинът на Waikiki е прилично голям. Всъщност, в Истанбул сме влизали в два магазина на марката и не бяха осезаемо по-големи. Мисля, че е на 4 етажа и имаше пълното разнообразие от артикули.
На пазара в сряда не сме ходили досега, но планираме следващото ходене да е именно за него. По принцип в събота ни е по-удобно, по обясними причини, но искам да видим и какво е в сряда. Не съм наясно каква е разликата, но явно има такава. Кливия...?
Nibiru22, ще чакам отзиви, като се върнете.

# 343
Ами пазарът в сряда е огромен, на открито и има всичко на всякакви цени. Просто екзотиката там е по-осезаема, отколкото в подредените магазини по главната  Grinning

Лично аз съм фен на зеленчуковия пазар-виждам непознати неща за бг трапезата.

# 344
  • Бургас
С кола ли ходите или с екскурзия? Ако сте с кола, през Лесово или Малко Търново минавате?
През Лесово.

Общи условия

Активация на акаунт