На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 749
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Възможно ли е да се  плати с дебитна карта в безмитния магазин или в кеш с евро???

И къде в центъра на Одрин продават маркови парфюми,а не от  наливните??? newsm78

# 406
Здравейте,
ще имаме ходене във вторник до Истанбул, но няма да имаме много време за разходка в Лозенград. Преминавайки покрай Лозенград от къде на бързо може да си купим прах за пране, памперси, дрехи или какво може да се купи изгодно от там?

Kipa е на много лесно място, даже няма да влизате в града. Промоциите ги гледам онлайн kipa.com.tr

# 407
Здравейте,
ще имаме ходене във вторник до Истанбул, но няма да имаме много време за разходка в Лозенград. Преминавайки покрай Лозенград от къде на бързо може да си купим прах за пране, памперси, дрехи или какво може да се купи изгодно от там?

Kipa е на много лесно място, даже няма да влизате в града. Промоциите ги гледам онлайн kipa.com.tr

Така и аз предполагах че ще минем покрай Кипа. Разгледах някакъв каталог но имаше повече хранителни стоки, препарати, но дрехи не видях.

# 408
Здравейте,

И Кипа, и Бизим  100м по -надолу , са на пътя за Истанбул от дясната страна.

# 409
За дрехи е по-добре Истанбул. Не знам какво търсиш, но там изборът е огромен.

# 410
  • Стара Загора
Възможно ли е да се  плати с дебитна карта в безмитния магазин или в кеш с евро???

И къде в центъра на Одрин продават маркови парфюми,а не от  наливните??? newsm78

Не бих рискувала да купя от там, освен от безмитния, но пък ако не сте били 3 дни, не може да се пазарува вече.

# 411

Не бих рискувала да купя от там, освен от безмитния, но пък ако не сте били 3 дни, не може да се пазарува вече.

В безмитния винаги сме плащали само в брой. Изобщо не съм се замисляла дали може с карта...

# 412
  • София
Mоже, може. Плащали сме с кредитна карта. Предполагам, че и с дебитна става.

# 413
Докладвам след шопинга в Одрин.Мислех да пробвам Ариел за цветно, но нямаше на прах, а само течен.Омекотители като разнообразие в България са много повече, както и прахове.Много съм доволна от баклавата-препоръчвам да вземете от по-скъпата, тя е с орехи и масло.Много добро попадение е едно магазинче за подправки в центъра в една малка пресечка до шадравана в дясно.Хапнахме вкусна шкембе чорба, тава джигер и кюфтенца.Ще отидем пак, защото има какво да се пробва. Grinning

# 414
А има ли много чакане по границата? Изтеглиха ли се вече гастарбайтерите ? И още един въпрос .Има ли есенно зареждане по магазините или е още предимно лятно?

# 415
Ние минахме през Лесово.Имаше километрични опашки за тировете.За колите около половин час ни отне преминаването и то заради група от 5 молдовски коли, които се мотаеха нещо с документите.Гастарбайтери нямаше .Есенните стоки са вече заредени отчасти-блузи, панталони.Не видях якета и по-плътни дрехи.

# 416
  • Varna
От, три дена сме в Одрин. На идване през Малко Търново никакви проблеми с преминаване на границата. Нямаше гаст арбайтери. Минахме за минути и на двете граници. Надявам се и утре да е така когато напускаме Турция.
Както е писала по-горе Джулия, има отчасти заредени есенни дрехи.
За прахове и омекотители няма да пиша, защото е писано достатъчно. Аз пазарувам от Килер, даже карта ми направиха там хората за да купувам с намаление. От там пазарувам и други неща които са ми необходими. Това не значи, че не купувам и от други места когато видя, че нещо си заслужава. Видиш ли нещо такова не се двуоми и си го купи.

# 417
Здравейте, имам следният въпрос: Къде в Одрин мога да намеря качествени бебешки дрешки на достъпни цени, както и бебешки принадлежности- сгъваеми кошари, колички и други?
Струва ли си да се пазарят тези неща от Одрин или качеството и цените са същите като в Бг?

Благодаря предварително

# 418
Здравейте, имам следният въпрос: Къде в Одрин мога да намеря качествени бебешки дрешки на достъпни цени, както и бебешки принадлежности- сгъваеми кошари, колички и други?
Струва ли си да се пазарят тези неща от Одрин или качеството и цените са същите като в Бг?

Благодаря предварително
В момента лирата е доста ниска и предполагам там ще е по изгодно.

# 419
  • Бургас
И аз се включвам към питането за бебешки дрешки и аксесоари. Имат ли магазин от сорта на Хиполенд?

Общи условия

Активация на акаунт