На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 331 884
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
За да не правя празен запис, да отговоря за фабриката на ТАЧ: намира се на главния път за Истанбул, около 10км преди центъра на Чорлу, отдясно по посока движението. В Одрин добре е описано къде е магазинът.

# 76
Хайде и аз да следя, че не сме ходили от есента Grinning

# 77
  • Бургас
А какво сирене и кашкавал купувате? Искаше ми се да взема като ходих в Одрин, но от голямото разнообразие се обърках и нищо не взех.
А някой купувал ли е жълта леща и с какво е по-различна от червената? 

Купувам от дърпания кашкавал от Кипата. От там купувам и останалите млечни продукти. Сирене взимам което ми хареса на момента.
Жълта леща съм яла като сме ходили на почивка в Турция, но нещо не останах очарована. Червена леща ми харесва в пъти повече.

# 78
Лещата е въпрос на вкус. Аз обичам леща и харесвам всички видове. Инъче, традиционно е изказването, че колкото е по-дребна толкова е по-вкусна.
Млечни продукти си купувам от едно семейно магазинче в началото на уличката към Селимие-то. Там и маслини продават.

# 79
Здравейте, момичета. Извинявам се предварително за въпроса, но наистина не ми е ясно дали магазините и складовете работят в неделя. За двата пазара ми е ясно, че не, но ме интересуват магазините -по центъра ( магазините от големите вериги и тези за кори, лукум, сергиите с чанти.
А чанти от къде си купувате? Предния път като ходихме из уличките около центъра имаше малки магазинчета и от там си вземахме, но избора въобще не беше голям.
И друг въпрос имам, козметика като Avene, Eucerine дали е изгодно да се купува от там. Аз до сега не се бях сещала, но след като всичко там е по-евтино и по-хубаво защо пък да не си взема.
Моля, кажете за неделята, за да зная дали да се настройвам за пазар. Smile

# 80
Какво е положението с бебешките стоки?

# 81
OmKa4eHa, чанти си купувам от петъчния пазар- по 10 лири.

Имаше и по 5 лири хубави, но не и моят тип.

# 82
  • у нас
OmKa4eHa, чанти има и по главната улица, има и по улицата, която е разклонение на главната и води към паметника на метличаря / където са заведенията за хранене/.

Какво е положението с бебешките стоки?

Има хубави неща, много сладки комплектчета, лигавници, чорапки и тн.

# 83
В крайна сметка открих фабриката на TAC-от Одрин се подминава Кипата и се продалжава само на право по стария път за Истанбул номер 100 се води и се кара само на право общо около 90км.Подминава се Люлебургас и около 20км след него на самия главен път е фабриката.Цените за двоен комплект от памук сатен са 89лири и около 60лири само за памук,за единичен са 59лири памук сатен , и детските комплекти са по 44лири.Има и по-евтини от други материи.Има изобилие от единични чаршафи(само долни,само торби и т.н)Цената за две калъфки от памук е 2,9лири и 3,9 за памук сатен.Дано да сам полезна с инфото!

# 84
Дали не е по-скъпо да се пазаруват бебешки стоки от Одрин?

# 85
Здравейте ! Искам да попитам има ли възможност да се намери абитуриентска рокля в Одрин и как варират цените там. Опитах се да намеря сайт на магазин в Одрин за официални рокли, но не успях. Благодаря предварително.   Simple Smile

# 86
  • Стара Загора
Здравейте ! Искам да попитам има ли възможност да се намери абитуриентска рокля в Одрин и как варират цените там. Опитах се да намеря сайт на магазин в Одрин за официални рокли, но не успях. Благодаря предварително.   Simple Smile

Ако бяхте погледнали последните страници на старата тема...

# 87
чета,чета....но навсякъде пише открития пазар в петък!
Пазара не е ли в събота?
Проверих и екскурзиите за шопинг,в събота са????
Къде е разминаването?

# 88
Барбароска, има рокли и рокли, и вкусове различни, и нужди различни  Simple Smile

На петъчния пазар е доста по-евтино: има чудесни рокли за смешни пари, наистина смешни. Аз видях приказни по 7 и 14 лв или 20 лв. Засенчваха дори някои от витрините по главната. Зависи какво ще успееш да си изровиш като модел и номер  Peace

По главната има определено накичени, натруфени рокли - аз лично не ги харесвам много. Има и хубави, официални, но не натруфени.

Моята дъщъря нищо не хареса от магазина на Ивенцето, влязохме в съседен нему на главната и там вече имаше доста прилични рокли за 100-200 лири.

Да, отговорът на въпросът ти е да. Най-добре би било да отидеш петък и събота с нощувка-евтино е. Петък на пазара разглеждаш, събота по магазините  Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Какви са цените на нощувките? И от тук ли става резервацията или на място?

Общи условия

Активация на акаунт