На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 054
  • 773
  •   2
Отговори
# 645
Ние бяхме в Одрин на 2ри и 3ти. През Лесово минахме и двата дни,в двете посоки доста бързо. На петъчния пазар беше пълно с българи Simple Smile, на борсите също. Напазарувахме доволно. За инфо :Первол 13 т.л., Ариел 6 кг-26 т.л., Юмус -8 т.л.,памперси -24 т.л. за 50 бр
Да попитам Памперсите от къде ги взе, от маркетите ли?

И към всички останали, мн се извинявам, но нямам време да чета а утре мама ще пътува и е за първи път искам да й поръчам някои неща.
купували ли сте Зехтин екстра вържин, какъв?
памперсите Prima ли се водят на опаковката?
и промоциите им един месец ли са валидни?
Кои техни марки прахове сте доволни ?
Аз ще седна да попрочета и да отворя няколко брошурки, но да питам и вас  Praynig Hug
 bouquet bouquet bouquet

# 646
  • Бургас
Отвори промоционалните брошури на големите супермаркети и погледни там дали това, което те интересува е на промоция. За складовете има съмнение доколко е качествена стоката, така че по-добре пазарувай от големите магазини.

# 647
Ние бяхме в Одрин на 2ри и 3ти. През Лесово минахме и двата дни,в двете посоки доста бързо. На петъчния пазар беше пълно с българи Simple Smile, на борсите също. Напазарувахме доволно. За инфо :Первол 13 т.л., Ариел 6 кг-26 т.л., Юмус -8 т.л.,памперси -24 т.л. за 50 бр
Да попитам Памперсите от къде ги взе, от маркетите ли?

И към всички останали, мн се извинявам, но нямам време да чета а утре мама ще пътува и е за първи път искам да й поръчам някои неща.
купували ли сте Зехтин екстра вържин, какъв?
памперсите Prima ли се водят на опаковката?
и промоциите им един месец ли са валидни?
Кои техни марки прахове сте доволни ?
Аз ще седна да попрочета и да отворя няколко брошурки, но да питам и вас  Praynig Hug
 bouquet bouquet bouquet
Памперсите са прима. На тази цена са на складовете. Всъщност ги продават на 24, но свалиха 1 лира Simple Smile Прегледах брошурите на магазините тогава и въпреки,че имаше промоция, не помня ночно в кой, памперсите там бяха много по-скъпи, отколкото на складовете. Уверявам ви,че няма никаква разлика в качеството.

# 648
Памперс-бял ,купихме в неделя от складовете-52 ли 54 броя за 14 лв.
В Кипата имаше много намалени домакински неща.

# 649
Момичета, утре и аз смятам да видя Одрин. Къде се намира съботния пазар ако влизам от Свиленград? Търся предимно дрехи. Благодаря предварително.

# 650
  • Пловдив
Ох...и аз харесах тук едни пуловери,ама са по 40лв. и като знам,че в Одрин ще са наполовина...

# 651
Толкова ли е драстична разликата в цените на дрехите? Не съм  ходила до сега на пазар там.

# 652
Момичета, утре и аз смятам да видя Одрин. Къде се намира съботния пазар ако влизам от Свиленград? Търся предимно дрехи. Благодаря предварително.

Хайде на 1стр.Съботния пазар е до Маргито  Wink

# 653
Разликата е голяма на пазара. На съботния обаче няма дрехи почти. Остават ви магазините, там разликата е по-малка.

# 654
Добро утро ,знаете ли дали свободно се пазарува от Бизим ,големия магазин като метро в Одрин, Дали всичко е на едро или може и на дребно

# 655
Здравейте, интересувам се как е по границата бавно ли става проверките как са,по пазарите как са цените на дрехите и въобще има ли смисъл от там да се пазарува?

# 656
  • Стара Загора
Здравейте, интересувам се как е по границата бавно ли става проверките как са,по пазарите как са цените на дрехите и въобще има ли смисъл от там да се пазарува?

Цялата тема е за това и вие задавате въпроси, които се коментират ежедневно? Rolling Eyes ooooh!

# 657
  • Бургас
Мнение от предната страница
Вчера на влизане в България на М. Търново беше спокойно. Турската граница минахме бързо , нашите ни спряха и около 15 минути ровиха в багажното на автобуса...нямаше проблем и минахме...
Да, струва си да се пазарува от там. Най-малкото разликата в курса е съществена и стоките често излизат без пари. А лекарствата им са буквално без пари. В тази връзка в началото на месеца бяхме на почивка в Мармарис и си закупих от тамошните аптеки доста лекарства /по препоръките тук, за което ви благодаря много/. Купих една торба лекарства за 50-тина лири /основно Панадол, Супрафен, Аферин, Ламизил,  Лопермид, Тантум верде спрей и един друг спрей за гърло тяхна марка, мазило за болки в кръста/.

# 658
miss july, може ли името на спрея за гърло турска марка.Наистина лекарствата са евтини и доста добри.Благодаря!

# 659
  • Бургас
miss july, може ли името на спрея за гърло турска марка.Наистина лекарствата са евтини и доста добри.Благодаря!
Kloroben /опаковката отпред е светло синя/. Приятелка, с която бяхме на почивката, я заболя гърлото и си купи от него и каза, че е много доволна. Веднага й облекчи гърлото. Струваше 9 и нещо, докато Тантум Верде-то струваше 5 лири.

Общи условия

Активация на акаунт