В момента чета... 38

• 51 220
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Брадли, сподели после мнение. Някои я харесват, други - не.

ок.
дотук (45 %) ми харесва  Grinning

# 106
Прочетох Къпиново вино- топла книга, за преоткриването на себе си, за важните неща в живота. Атмосферата на романа е изключително приятна, за което спомагат и двете селца, в които се развива основното действие. Не е някакъв шедьовър, но е изключително приятно четиво, особено за разтуха от по-тежко такова.
Продължавам с На запад от рая.

# 107
  • София
Естел, ти не беше ли чела и "синеокомомче" на Джоан Харис?

Аз прочетох "Госпожицата" на Иво Андрич, чудесна книга, безупречен стил.  Simple Smile

Прочетох и "Аз съм пратеникът" на Зюсак. Страхотна! Heart Eyes

Започвам "Лисицата". Wink

Александра, излезнала ли е на български вече "Полудив"?

# 108
Да, Петя, чела съм я и ми хареса макар че не разбрах края.
От същата авторка съм чела и Шоколад. Двете книги нямат нищо общо. Едната е лека, приятна, приказна, а Синеоко момче е психария с изненадващи обрати.
Лиляна, ти чела ли си я? Искаш ли да я прочетеш и да ми обясниш края.

П.П. Излъгах! Чела съм и Спи, бледа сестро.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 19:56 от Естел Бързоход

# 109
Тя също е психотрилър и ми хареса, но Момчето - повече.
Извинете за двойния пост. Ако чете модератор, нека ги събере, моля.

# 110

Ще чакам да споделиш като я прочетеш  Flutter
Имам я,но все не и идва реда...

# 111
  • Кърджали
.♥.Петя.♥., да излезнал е "Полудив" на български. Вече и в нета се намира. Започнах да я чета, ама не ми върви този път така както предната...Ноще я дочета, де ....

# 112
  • Belgium
Джоан Харис си има две линии на писане - едната е приказно-романтичната, към която спадат Шоколад, Бонбонените обувки, Праскови за кюрето (те са трилогия), Къпиново вино, Петте четвъртинки на портокала, Крайбрежие.

Другите и книги са по-скоро мрачни психарии като Синеоко момче, Спи, бледа сестро, Блажени безумци, Семе на злото. Лично аз тези по-малко ги харесвам.

Отделно е написала и накякъв опит за фентъзи в две книги, обаче адски не са и се получили.

# 113
Прочетох "Вила с басейн". Като изключим някои прекалено откровени сцени и описания ,много ми хареса. 
Лу и аз харесвам повече първата линия на Джоан Харис.  Peace
Съвсем ме запалихте да прочета "Къпиново вино" .  Simple Smile

# 114
  • Belgium
Нези, не го пропускай "Къпиновото вино", вкусна книга за душата  Heart Eyes

Щом харесваш романтично-приказните книги на Джоан Харис ми се струва, че и тази ще е "твоя".

"Вила с басейн" повече ли ти допадна от "Вечерята"? Или ти не я беше чела втората  Thinking

# 115
Още не съм чела "Вечерята",но непременно ще я прочета.  Peace

# 116
"Вила с басейн" повече ли ти допадна от "Вечерята"? Или ти не я беше чела втората  Thinking

Искам аз, аз да кажа (като в детската градина!) - "Вила с басейн" ми допадна доста повече от "Вечерята". Wink А на теб, Лу?

# 117
Аз харесвам повече мрачната линия. Благодаря, Лу, за поста ти! Ще потърся и другите две книги.

# 118
  • Belgium

Искам аз, аз да кажа (като в детската градина!) - "Вила с басейн" ми допадна доста повече от "Вечерята". Wink А на теб, Лу?

Joy

Скарамушче, ще ме умориш от смях  Laughing
Аз пък не съм чела "Вила с басейн" та не мога да кажа още.

# 119
Еее,Лу,ама как така!  Mr. Green
Значи следващата седмица аз "Вечерята'",а ти " Вила с басейн" и отново среща тук.  Wink
И Скарамуш да присъства!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт