Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Днес съм много доволна от себе си  Mr. Green.
Отчитам една от любимите ми тренировки на Румяна за дупе и йогата на Бодирок ден 1.
Сега заслужено мисля да полегна с децата.

# 631
Мери и аз само тази я мога, а другите ...си ги измислям  Grinning
За закуска две малки филийки от лимецов хляб (40 гр), намазани с извара, едно варено яйце, 3 домата и около 100 гр сирене  Grinning Реших и аз да меря този път  Peace
Радвам се, че не съм сама с йога позите Grinning
Като каза лимец.... има едни франзелки с лимец, малееее, цялата мога да я изям сама  Embarassed без нищо... много вкусно! Grinning

# 632
  • au bout du monde
Здравейте, опитвам се пак да започна тренировки,че положението е ужасно при мен. Достигнах 60кг Embarassed Confused Бях 54-55 Cry От както работя на бюро нямам никакво движение и в офиса се ядат всякакви глупости ooooh! И аз допълнително си купувам само сладки неща.

Започнах с нещо леко, че вече всичко ме изморява Sad

30 Mins Aerobic Dance Workout - Bipasha Basu - https://www.youtube.com/watch?v=tj9d6aBOzDo

# 633
Мери, рецептата май ти си я давала в темата, ама си забравила, но ето я пак
http://recepti.-spam136-/recepy/kufteta-hasan-pasha    chef

Вив, то не бяха празници, то не бяха угодии и всичко ми се върна, добре поне че не качих де.
Пак съм в стартова позиция от 62 кг.  Blush

# 634
Ла, къде се изгуби! Скоро си мислех за теб  Hug Добре дошла отново и този път никакво отказване!  Peace Ще влезеш в ритъм Simple Smile

Зизу, не съм ги давала аз, видях за коя рецепта говориш, ммммм, преди две седмици мама беше направила подобни, но без соса, а само кюфтетата с яйца, кашкавал, сирене отгоре, уникални са  Crazy

# 635
Благодаря Ви, момичета Hug Ще ходя при личната да ми даде изследвания за щитовидната жлеза. Аз си мисля, че и климактериумът ми чука здраво вече Wink

# 636
днес направих друго клипче -30 мин https://www.youtube.com/watch?v=k_0MgIJdF6k  издържах цялото .
мисля да редувам 4 клипчета  като вчера в упражненята имаше гирички (моите са 2 по 1 кг) днес беше без гирички, за утре още не съм избрала-може би ще потърся нещо за корем специално и за ден 4 също още незнам.
като време си отделям 20-30мин на ден- но да е интензивна и трябва да е клипче-ако не ми вика някой и да ми брои само се дупя на постелката и нищо не правя като хората.
 как да правя силова тренировка при положение,че имам само 2 гирички по 1 кг? ако някой има такова видео от което е доволен моля да сподели
започнах да си записвам в тефтерче храната
за днес ядох яйце с 50г извара и половин филийка пълнозърнест хляб с 1-2 с.л. лютеница (гледам да я огранича-обожавам лютеница,предимно с яйца я ям) и 2 кафета със суха сметана и 1 лъжичка чаена мед с ядки
за по-късно съм си приготвила около 100г пилешко бутче с кожа с печен пипер (нямам кантар, меря в една купичка в която мерих вода- дано плътността не е много по-различна),100г царевица от консерва, 50г извара
на кафе ще ходя- там ако има айрян супер,ако не ще пия кола зеро или нещо което не е калорична бомба.
също така 2 ябълки средни (по около 200г) и максимум да се изкуша с едно какао да изпия (с подсладители и суха сметана- четох,че е полезно и ми замества шоколадите и др)
и само чай ако съм още гладна .записано е пред аудитория-няма да се излагам
за бонбоните-ще гледам да не ям или не повече от 3 на ден смучащи като ще гледам да дъвча дъвки вместо тях

# 637
  • UK
Отчет от сутринта - ден 11 с Ейдриън, след това фризьор и сега отиваме с приятели до Кеймбридж.
Нещо ми е много неспокойно, така, отвътре - сякаш имам непрекъснато много неща да правя и времето ми не стига за нищо.  Rolling Eyes

И ако на някой му е интересна следната статия: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/apr/19/do-we-worry- … e-diets?CMP=fb_gu

# 638
Дали не е различна плътността на водата и месото?  Laughing

Дамската ти чанта сигурно тежи поне 2-3 кг. Усещаш ли ги изобщо тези от 1 кг? Вземи си поне по 3 кг.

Започни да си смяташ калориите - http://www.myfitnesspal.com/ 1200-1400... смятай и бонбоните Grinning

# 639
...Пиша й на първи януари и се уточняваме, ...

Дай и поне кредит, че ти е писала и сте се уточнявали на първи януари  Grinning Любо едва ли би писал тогава. Аз не пиша често тук, но тъй като и аз имам и режими и програми от двамата съм свръхучудена, че комуникацията (доколкото има такава) с Любо ти е ОК, а с Руми не Simple Smile Ако нещо му разочарова у Любо беше незаинтересоваността и дистанцираността му, а Руми и след една година (не и плащам за нищо вече) още се вълнува от прогреса и проблемите ми Wink Но хора разни както е казал народа  Peace

# 640
Идвам да разваля строя  Mr. Green Шегувам се! Стриктна съм катоооооо  Thinking Grinning

Сварих си киноааа (на тиган Grinning ), добавих зелен лучец, после спаначец, махнах от котлона и добавих 50 г пушена извара, 50 г сирене и си ближа пръстите в момента  Laughing Heart Eyes

# 641
  • София
Аз пък кисело млекце с ягодки и сурови ядки. Heart Eyes

N!A, искам само да те попитам имаш ли бутон за главна буква? (не се заяждам - напрягам се като те чета).

И защо трябва да пиеш кола, айрян и т.н. - пий вода! Поръчай си минерална вода и готово.

Щом нямаш кантар, по -добре използвай ето тези ориентири за порциите (месо, риба - колкото тесте от карти; салата, варен ориз,плодове -  колкото юмрук и т.н.
Скрит текст:

Няма как купичка вода и купичка месо да са с едно тегло.

Щом толкова ти се ядат бонбони, вземи си и хапвай фурми или стафиди.

# 642
Хоум картинката, която си дала е много полезна (може пък някой ден да започна да ям в такива количетва, знае ли човек  Laughing) и си я запазих.

Днес имам МТ на заднто бедро от вчерашния Спартакус 2.0 и само ще метна след малко някаква йога и толкова за днес  Hug
Храната (днес не ми е най - добрия ден и откъм хранене, ама  Whistling Льоли далеч съм от бодибилтърското хранене, прочети по - надолу, за да се увериш  Mr. Green)
З: чабатата от вчера която ми остана + домат и 100гр, ягоди
2-3 часа по - късно: 1/2 банан, 2 с.л овесени ядки, 1/2 кис. мляко 2%
малко печен фъстък, 2 фурми
след още 2-3 часа - 1 банан
междувеременно 4 ч.ч. билков чай (3 от които споделени с компанията на TDI  Grinning ) с по 1 ч.л. мед всяка
и преди малко хапнах 3 рохти яйца, 1/2 краставица, 1 домат, 1 хапка кашкавал, няколко маслини
Довечера сме при свекървата и не знам какво и колко ще вечерям, но със сигурност ще има салата и 1 малка ракия  Blush

А, забравих най - важното - и аз се подстригах Grinning Grinning

# 643
Хоум запаметих си картинката  Hug

Аз от утре започвам ей този режим на Румяна:

http://fitnesinstruktor.com/dieta-za-otslabvane-mimoza/

Неделята е дадена, като ден за всичко обаче ми хареса на Дрийми предизвикателството и мисля да се пробвам, пък докъдето стигна.

# 644
Merry. запланъвала съм постепенно да увелича арсенала на домашния си фитнес,по-тежките гирички са първото (исках и скачащо въже,но стаята в общежитието не е толкова просторна)
Home raider  благодаря,това също ще ми служи за ориентир, а плътността е различна,но +/- 20г не съм педант-така или иначе почти всичко което ям е домашно приготвено и калориите за 100г са приблизителни (примерно пилето с пипера,или пиле с картофи.. Слагам го по 200кал на 100г защото не са хич да не е без мазнина и не им давам по-малко калории  newsm78) идеята е самодисциплината ми и като си кажа това ми е за вечеря купичката и край.
 само упражненията още ми е мътна-гледах едни предизвикателства,ама те едни топки,въжета..
ще посветя тази вечер на издирване на клипчета

Общи условия

Активация на акаунт