Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 961
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Готова храна ли си взимаш? Тогава калориите определена не са само 200.

# 646
Днес съм същий ангел.
Даже с виното, пак съм под калориите, заложени от фитнеспала. Но имайки предвид, че не вкарвам никакви зеленчуци в изчисленията, с тях всичко ще си дойде на мястото  Laughing
Подобна картинка като тази на Home raider има на няколко места в столовата на децата. Те определено я забелязват и малко или много го насочва.  Peace

# 647
Готова храна ли си взимаш? Тогава калориите определена не са само 200.
домашно готвено е- от баща ми..ами гледах калориите за пилешко са 200 за 100г, карфофите-85 (но сурови) и така си го смятам иначе идея нямам реално как е възможно да ги измеря (дори незнам точните съсавки-олио или масло,доматен сос,лютеница... слага там ама колко точно и какво...)
 а гледах 6 pack и други предизвикателства... доста трябва да си ги поръчаш програмата от сайта.. някой да е попадал на цяло challenge качено?

# 648
  • София
 N!A, не се лутай да търсиш клипчета или да се чудиш какво да ядеш и пиеш. Просто прочети първа страница или прегледай режимите на Румяна Илиева. Не е нужно да ги спазваш дословно, ползвай ги за ориентир какво е хубаво да се яде. Храната, която възнамеряваш да ядеш и нещата, които искаш да пиеш няма да ти помогнат да имаш плосък корем. Само ще си изгубиш силите и ентусиазма.
Хвани някоя програма за начинаещи от първа страница, яж месо, яйца, риба, млечни,  плодове, зеленчуци и тренирай редовно. Само така ще имаш резултати  Peace И вместо всички напитки - вода и кафе без захар. И чай  Laughing

# 649
Бонжур!

Имам странен въпрос. Предстои ми бал, абитуриентска вечер. Моят бал. Роклята ми е изключително нежен модел, с гол гръб. Днес бях на проба. Отчаях се. Навсякъде супер - дупе, крака, гърба особено..абе както си му е редът. Бюста обаче, дами... бюста.. Огромен. Не е хич за роклята, със шивачката в чудо се видяхме. Прелива ми отвсякъде, няма оправия..как ли не го мислихме и сега просто не знам какво да правя. Тоест как да го намаля драстично Laughing Чудя се хората какви луди пари дават за бюст, а аз си седя и се оплаквам, че ми тежи и не го ща пък #Cussing out Гледаш ме плоска в корема и отгоре стърчат 10 см пред него... Sick Навсякъде свалям лесно, проблеми нямам, ама е пусто, пусто, надарено нещо - не мърда. Crossing Arms
Идеи? Някой да е имал същия "дерт" Laughing

Днес нямаше да тренирам, ама ей ся си почвам новата програма с Боб. 'Щото бая се стимулирах, като се видях така "преливаща" в деколтето.  #Crazy

# 650
Ягодка , не искам да те отчайвам , ама това е поправимо само със скалпел за съжаление. Но има подходящи модели за едри бюстове. Трябва на тях да се спираш.

# 651
То единият дизайнер там ме бъзика да сме викали д-р Енчев. Викам - няма майтап, трябва Laughing Не ми харесва тва нещо, харесвам стегнати навсякъде мацки, а аз там се лея като фонтан..
Иначе има модели, ама мойто вече почти готово за взимане, както знаете хич не са евтини абитуриентските рокли и ще трябва да си се нагласям някак в тази хубост..

# 652
N!A, не се лутай да търсиш клипчета или да се чудиш какво да ядеш и пиеш. Просто прочети първа страница или прегледай режимите на Румяна Илиева. Не е нужно да ги спазваш дословно, ползвай ги за ориентир какво е хубаво да се яде. Храната, която възнамеряваш да ядеш и нещата, които искаш да пиеш няма да ти помогнат да имаш плосък корем. Само ще си изгубиш силите и ентусиазма.
Хвани някоя програма за начинаещи от първа страница, яж месо, яйца, риба, млечни,  плодове, зеленчуци и тренирай редовно. Само така ще имаш резултати  Peace И вместо всички напитки - вода и кафе без захар. И чай  Laughing
права си ох чайове пия по 3-4 на ден
истината е,че от тези 3 дни се чувствам чудесно,клипчетата,които правя  ми допадат и са удоволствие
ще броя порциите като това броене е по-скоро да ям долу горе всеки ден еднакво количество и да не ям от скука и лакомия. та така записвам собственото си challenge с ядене с мярка,което да ми изгради навици колко е редно да ям и да си остане безсрочно... клипчета 20-30 мин ще включа и в някои дни по 40 мин.
днес ми се иска даже да направя още едно клипче,но сега имам лека мускулна,не искам да се засили и да не мога да си правя клипчетата . Hug  bouquet

# 653
  • 1st floor
Отчет - Кардио с Шон. С храната съм ОК, но не супер стриктна. Коремът е отново плосък. Mr. Green Продължавам нататък да вая бедра (ех, тези бедра! не искат да мърдат!).

# 654
  • Велико Търново
Отчет - Кардио с Шон. С храната съм ОК, но не супер стриктна. Коремът е отново плосък. Mr. Green Продължавам нататък да вая бедра (ех, тези бедра! не искат да мърдат!).

Това все едно аз съм го писала Crazy Crazy

Отчитам час игра тенис на корт Simple Smile
Преди вечеря 100 клека Simple Smile
Доволна съм!

# 655
Ягодкееее, ягодке, да ти имаме проблема! Дай на нас по малко, равномерно ще си го разделим и всички ще сме доволни  Laughing

# 656
  • Canada
 Здравейте на всички !

Американки, имам въпрос към вас - искам да си купя един хубав протеин, та се чудя каква марка да е ? Вчера гледах едни в зоната за био/еко продукти, но 50 + $, сякаш много ми се виждат...

# 657
  • 1st floor
Ягодкееее, ягодке, да ти имаме проблема! Дай на нас по малко, равномерно ще си го разделим и всички ще сме доволни  Laughing
Нареждам се първа на опашката, даже имам нужда от двойна дажба! Flutter

# 658
Здравейте  Simple Smile
Имам ужасно грозен проблем- целулит! Искам да я премахна тая гад, затова се интересувам от упражнения, фиксирани точно за този упорит проблем. Кила не искам да свалям, не искам да се стягам, само да залича целулита, или поне да го направя до толкова незабележим, че да мога и аз да облека късичко  Sad Толкова съм се отчаяла, че няма махане, че направо вече съм на ръба на нервна криза. Помагайте моля, дайте съвети какво да ям и какви упражнения да правя. Нямам много свободно време да чета назад къде сте го коментирали, за което се извинявам.
Не вярвах, че това може да окаже такъв негативизъм върху живота ми, мисленето ми, всичко  Sad

# 659
Здравейте  Simple Smile
Имам ужасно грозен проблем- целулит! Искам да я премахна тая гад, затова се интересувам от упражнения, фиксирани точно за този упорит проблем. Кила не искам да свалям, не искам да се стягам, само да залича целулита, или поне да го направя до толкова незабележим, че да мога и аз да облека късичко  Sad Толкова съм се отчаяла, че няма махане, че направо вече съм на ръба на нервна криза. Помагайте моля, дайте съвети какво да ям и какви упражнения да правя. Нямам много свободно време да чета назад къде сте го коментирали, за което се извинявам.
Не вярвах, че това може да окаже такъв негативизъм върху живота ми, мисленето ми, всичко  Sad
Без спорт и режим няма как да го разкараш.

Общи условия

Активация на акаунт