Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 968
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сега Lidsy като спомена UFC Fit  си харесах и нея. Вчера гледах и P90х. Все си харесвам такива, които пише, че са за напреднали и по - силови.
Незнам дали ще ми стигне издръжливостта за тях, особено след днешната прословута Кардио 3 (БР). Еми много ми хареса, ама нямам въздуух. Първия кръг го направих и си викам "е, не е чак толкова зле, както казваха в темата", по средата на втория започнах да издишам, а третия имах чувството, че го правя на бавен каданс.  hahaha Ама ще й свикна. Като за първи път е така.
Направих си и 5 ден Skinny Mom 10 Day Shred

# 76
  • 1st floor
Кардио 3 е висока летва (поне през моите очи). За свикване и дума не може да стане, въпреки, че я правих вече няколко пъти и ми стана по-поносима. Интересно, че на мен най-кошмарен ми е първи кръг. newsm78
Разглеждам календара на T25, ама не схванах двете празни квадратчета под всеки ден за какво са. Embarassed Идея?

# 77
  • Пловдив
.Непокорна , за да отбележеш - едвам го направих, или заковах го  Hug
Хоум , специално Р90х не е за напреднали само  и е НЕ кардио, няма никакво, с изключение на вторник. Нарочно чичо Тони така е структурирал нещата,че да не са на бясна скорост, нито високо интензивни,а всеки да се,справи и да си направи повторенията с правилна техника. Аз препоръчвам, няма да ти вземе здравето, а ше си ходиш с мускулна треска денонощно.

# 78
  • 1st floor
.Непокорна , за да отбележеш - едвам го направих, или заковах го  Hug

Благодаря! Е, дано попълвам повечко второто! Mr. Green

# 79
  • София
Непокорна, с тези подскоци на Шон - дано да е второто наистина.   #Milti
И аз благодаря на Люба за мнението за Р90X. Впървата тренировка има набиране на лост - ще трябва да го заменям. Има ли в другите видеа по- специфични уреди? Колкото повече избирам какво да започна  - толкова повече се чудя. Ще избера нящо накрая - ама ще видим какво ще е.

# 80
Все си харесвам такива, които пише, че са за напреднали и по - силови.

Незнам дали ще ми стигне издръжливостта за тях
Издръжливостта ще ти стигне. Има се предвид, че трябва да има натрупана "рутина", за да можеш да изпълняваш с добра форма и темпо клек + страничен тирник, напад назад + хинч кик (с малък подскок). За UFC говоря. P90X съм я свалила, не съм я пробвала.

# 81
Привет и от мен  Hug
И благодаря за новата тема   bouquet
След 15-т дневно закъснение, най- после ми дойде МЦ, отиде си лакомията(знам че е за кратко Sad ) и в допълнение, премиерата на Бързи и Яростни (работя в кино и в последните дни, трябваше да избирам дали ям или да пишкам  Crazy ) И кантара показа 2ки надолу Wink Коремчето е изчезнало  Grinning
Обичам сутрините, когато не съм прекалила с яденето, буквално летя  Simple Smile А след преяждане, на другия ден съм буквално болна  :о:

Обикновено, тренирам когато няма никого в къщи или рано сутринта, мъжа ми по музиката разбира, че тренирам и не смее да влезе, способна да го сръфам веднага Simple Smile Децата отварят, поглеждат и бягат, преди да съм се разфучала  Laughing
Но днес тренирах в компанията на дъщеря ми, поспах си сутринта, а не ми се искаше да пропускам тренировката. И тя беше много ентусиазирана. Правих вчерашната тренировка HIT аеробика с Руми. И тя през цялото време, ме гледаше с блеснали очи и повтаряше- браво мамо, страхотна си. Въздушната ножица, ме изкара малко от зоната на комфорта и се разпухтях, а тя- Давай, не спирай, много добре, давай....как да го разочароваш детето  Joy
След Руми, ми беше 10-и ден от предизвикателството. Бая се озорих с 120 клека и 120 хип тръста  Crazy И тя ми брои и а да поспра, и тя виква- давай, давай, няма до утре да се мотаеш  Joy Утре я заключвам някъде, ега ти детето Simple Smile
Днес ми беше последния ден от йогата с Шади. Ако не се лъжа, Дилянка правеше някаква по- динамична йога. Ако е удобно да помоля за линк  Hug
За хапване днес- извара с кокос, каш,у фурми и боровинки, канела и рожково брашно. Как не ми омръзна не знам, май- всеки ден, това ми е едно от храненията.
За вечеря ще правя пълнени гъби с леща и булгур и руло от тиквички с яйца, с плънка от извара, спанак и чушка.
Някой сподели, че не харесва вкуса на бланшираната елда и аз съм така. Обожавам я, мога да я хапвам всякак и дори само така, но тази ме отврати  Blush Една лигава става....и накрая я изхвърлих.
Любима комбинация ми е елда с ядки, семена, тахан и соево мляко...това се яде до преяждане  ooooh!
И благодаря на Би, за рецептата за кюфтенца от елда   bouquet една от любимите ми е. Само маааалко я префасонирах Simple Smile Сложих сушени домати и тиквичките ги задуших с пресен лук в олиото от доматите и за плътност добавих слънчогледови семки и тиквено брашно....невероятни с средиземноморски привкус Simple Smile

Хубав следобед на всички  Hug
И всички болни, да оздравяват Hug ние си въртим един вирус в къщи, почти два месеца и яко ми писна Sad
Днес мъжа ми се събуди с Т и оточно гърло....дъщеря ми не спира да кашля, като магаре....а аз изядох джинджифила и лимоните на квартала Simple Smile И съм казала, че ако се разболея пак и се изнасям....такова чудо, до тази година не ми се беше случвало Sad 

# 82
  • Пловдив
.Хоум , уредите са гирички /аз работя с 3 и 5 , макар и да има някои,които търпят и по-голямаа тежест/, плюс лост или ластици. Аз нямам лост и за това си закачих ластици на врТата,във видеата я има показана тази модификация. Друго не трябва. Аз много исках да направя и 90х2, ама там трябват и медицински топки, и топка за пилатес, та засега се отказах. Peace

# 83
Добро Утро!

За днес тренировка за гръб и бицепс, в суперсетове, 40 мин, яваш-яваш.  Mr. Green

Любче,  Hug Още не съм напълно добре, но поне постоянното главоболие отмина. Боли ме кръста обаче.

Бобче, Аз съм си, да се оправят всички вкъщи и да забравяме за тези болести.

Лек ден!

# 84
Радвам се безкрайно, че няма спор между скъпи за мен хора в темата  Wink Уважавам всяко мнение и гледна точка и винаги нещо ново може да се научи от това.

Вчера не съм отчитала, имах време само за малко йога. Имах час при зъболекар брр...

Сега си мисля тренировката за днес и чувам че децата са се събудили  Thinking

az sym si  Grinning Hug А може ли да метнеш насам рецептата за руло с тиквички и извара, стана ми интересно  Party

# 85
Az sym si, моята пък щерка вчера ме гледа как пуфтя на едни бърпита и ми вика "мамо измори ли се?" Викам да "ами, почини си" и след десетсекундната почивка й казвам, че съм си починала, това ми е било почивката и тя ме гледа жално и казва "не, не си почина, поседни, полегни си на леглото, много си се уморила" хаха смятайте колко жалко съм изглеждала в очите на детето (на 5 е)
А, малката(на 1) всеки път като разпъна постелката и се втурва на нея и почва да подскача или да се гъзурчи Grinning

# 86
Здравейте мили, спортуващи момичета   bouquet
Приемате ли нови във вашите редици? Wink

Реших да започна домашни тренировки след като се преместих в нов квартал и нямам фитнес на удобно място.
Планирам тежести вкъщи и тичане навън - само малко да се оправи времето, т.к никога не съм тичала извън зала и ми се иска на по-топличко да започна.
Разполагам с пудовка 10кг и 2 гири по 4кг.
Моля ви давайте идеи за пълноценна тренировка с наличното  Praynig

Вчера правих 3 кръга:
клек собствено тегло х20
бицепсови сгъвания х20
напади собств.тегло х20
суингове с пудовка х15
трицепсови сгъвания с гирите х15
коремни разгъвания с пудовката х15

Храненето ми е предимно здравословно, но на шоколад не прощавам  Laughing

# 87
  • София
Какво ви е мнението за Ab Roller?
https://www.youtube.com/watch?v=gdhzhdnHpUs
Намерих си евтин и много се чудя дали да го взема.

# 88
За днес половин час йога.
Нещо и аз съм настинала, но усещам как минава вече.

Бобче и аз си мисля да правя йога през останалото време. Само да завърша предизвикателството и ще започна такава схема на трениране.
Люба, някъде съм го изпуснала това обяснение, но звучи логично.

И без друго понякога (всъщност доста често преди) усещам как не ми се тренира след три, четири поредни дни. Най-много ме дразни разгряването  Tired Много ми е досадно, много! Но без него няма как. И преобличането много ме дразни, особено пък зимата, в студеното. Сега лятото е по-лесно, по-малко и леки дрехи. Общо взето каприз станах аз  Grinning

Добре дошли на новите!   bouquet

# 89
Любче, какво имаше предвид под това дето някои ядат чували (коноп)? Не търся под вола теле, наистина не можах да те разбера.

МериLaughing Предаде се ТП, а?

АнМари, евтин или скъп, абролерът е излишен според мен. Можеш да направиш чудни коремни мускули и с вариации на планк. Само желание се иска.

Кафенцето, пиши на кирилица. Аз тези преразкази хич и не бих направила усилието да ги чета.

Отчет с Elimin8tor.

Общи условия

Активация на акаунт