Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
В тон с темата, искам да ви попитам на кой популярен парфюм ми прилича Zara Black? Мисля, че така се казваше, днес го подуших, беше на касата. Много ми напомня някой от най-разпространените парфюми, но не мога да се сетя кой

Zara Black Peony Smells like Viktor & Rolf Flower Bomb

Скрит текст:
Благодаря, и аз го намерих това, но не съм сигурна дали пишеше Peony newsm78 Все тая де, пак ще го купя.  Laughing

# 556
Ето това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Tiare-4449.html е една достойна Бронзова богиня. Освен това има и крем за тяло и коса /ползва се като маска/ и нямам нищо против косата ми през лятото да ухае по този начин.
А къде се продават?Заинтригува ме аромата.

# 557
  • София
Привет парфюмни   bouquet

След няколкомесечно затишие парфюмните ми страсти се завърнаха с пълна сила, и за последните няколко дни успях да поръчам: Fève Délicieuse Christian Dior; Mon Exclusif Guerlain и Unforsaken Kerosene, и трите на сляпо Crazy Случайно някой да ги е тествал вече?

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 13:36 от I walk alone

# 558
Привет парфюмни   bouquet

След няколкомесечно затишие парфюмните ми страсти се завърнаха с пълна сила, и за последните няколко дни успях да поръчам: Fève Délicieuse Christian Dior; Mon Exclusif Guerlain и Unforsaken Kerosene  Crazy Случайно някой да ги е тествал вече?
Аз не съм ги тествала ,но са май мноого добри ,като гледам съставките.Имам желание и аз да ги пробвам. Simple Smile

# 559
  • Стара Загора
Ще чакам отзиви за Диор-а Simple Smile, ако може да споделите и от къде е поръчан

# 560
  • София
И аз на съставките се надявам, както и на брандовете и парфюмерите зад тях..

Освен тях чакам и няколко пробички, най-любопитна ми е тази на Chance Eau Vive Chanel, другите които поръчах са: Le Plus Beau Jour de Ma Vie Guerlain; Les Exclusifs de Chanel Misia Chanel; Long Courrier Pierre Guillaume Croisiere Collection; Vanilla Flash Tauer Perfumes; Kiste Slumberhouse и Oeillet Sauvage L`Artisan Изглежда за кратко време са излезли доста интересности Simple Smile

tanya_p, Диора го поръчах на един познат от www.parfumo.net, единствено него от трите не успях да намеря от къде да поръчам онлайн.

# 561
Миналия месец тествах Privee-та на Диор и този ми хареса най-много от всички, но като не си водя бележки.. Много траен на блотер, буквално две седмици ухаеше, ще проверя довечера дали не е останало нещичко. Ванилия и какао определено се усещаха, сладък, но не лепкав.

# 562
И аз на съставките се надявам, както и на брандовете и парфюмерите зад тях..

Освен тях чакам и няколко пробички, най-любопитна ми е тази на Chance Eau Vive Chanel, другите които поръчах са: Le Plus Beau Jour de Ma Vie Guerlain; Les Exclusifs de Chanel Misia Chanel; Long Courrier Pierre Guillaume Croisiere Collection; Vanilla Flash Tauer Perfumes; Kiste Slumberhouse и Oeillet Sauvage L`Artisan Изглежда за кратко време са излезли доста интересности Simple Smile

tanya_p, Диора го поръчах на един познат от www.parfumo.net, единствено него от трите не успях да намеря от къде да поръчам онлайн.
Много хубави парфюми си поръчала,но не знам от интернет как се престраши да поръчаш.Никога не се знае какво ще ти пристигне.Не можах да видя обаче цени не знам защо.Избрала си много интересни аромати особено chanel chance eau vive идеален за лятото и другите естествено са много хубави този на guerlain Heart

# 563
  • Belgium
Диора определено изглежда много вкусен по пирамида  Laughing

Ще чакам отзиви и за новия Шанс, някак усещам, че ще е мой.

# 564
Здравейте, а новият  Шанс има ли го вече в БГ?

# 565
  • София
Фифи перото, благодаря за коментара Simple Smile А намираш ли го сходен с Tonka Imperiale Guerlain и Fourreau Noir Serge Lutens?

Новия Шанс ще излезе на 12 юни, а във Франция на 12 май, информацията е от тук. Аз успях да измоля пробичка от мястото от където поръчах Mon Exclusif Guerlain.

# 566
Амии.. сега като каза.. Аз се офъщях точно с Tonka Imperiale в този ден на тестове.. има някаква далеечна прилика може би, и двете миришат вкусно. Guerlain-a за мен е някак по-сложно съчетан и едновременно по-ефирен; Диор-а обаче така и не пръснах на кожа, та не знам доколко е адекватно сравнение. Все пак съвсем лаишки бих казала (съдейки изцяло по себе си  Mr. Green), че ако единият ти допада, има голяма вероятност и другият също да се хареса. Дано се спогодиш и с трите, ако не - ще ги чакаме в Размените Wink

# 567
  • София
Амии.. сега като каза.. Аз се офъщях точно с Tonka Imperiale в този ден на тестове.. има някаква далеечна прилика може би, и двете миришат вкусно. Съвсем лаишки бих казала (съдейки изцяло по себе си  Mr. Green), че ако единият ти допада, има голяма вероятност и другият също да се хареса. Дано се спогодиш и с трите, ако не - ще ги чакаме в Размените Wink

Хахаха. благодаря ти   bouquet

# 568
  • Варна
И аз чакам с нетърпение описания на тези сладости.
I walk alone, от Kerosene бях получила проба на Unknown Pleasures, прави ми впечатление, че съставките се усещат доста натурално, без химии, което ми хареса. Например както е посочено в пирамидата на този първо се усеща силен, хубав лимон и после карамел, ама все едно си взела онези бонбони "Карамел Му" и ги душиш. Въобще съм приятно изненадана от Инди ароматите.
Дано и този ти допадне, освен ако не ти омръзне бързо, казват че кокосът бързо омръзвал.
В тази връзка днес тествах Tiare L`Erbolario - много мек, нежен млечен кокосов парфюм, трае няколко часа (поне 3-4) което си е много добре за бранда. След час обаче сякаш усещам нещо като прясно мляко.
Обаче голяма грешка - помирисах Ириса, е няма такъв Ирис - красота голяма. Досега винаги съм го избягвала, някакво предубеждение сякаш съм имала, заради Ирис Нобиле, който ме разочарова.
Но този е прекрасен.
 Heart Eyes

# 569
  • София
Ето това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Tiare-4449.html е една достойна Бронзова богиня. Освен това има и крем за тяло и коса /ползва се като маска/ и нямам нищо против косата ми през лятото да ухае по този начин.
А къде се продават?Заинтригува ме аромата.
В едноименните им магазини на Витошка и в МОЛ България за София
Seemly, е тук ме заинтригува,  още днес отивам да тествам.  Party
Ще се радвам да споделиш впечатления, защото аз я тествах само на блотер. Почти съм сигурна обаче, че ще си я купя заедно с маската.

П.П. Сега дочетох постовете и разбирам, че си го тествала. С ароматите на Лерболарио е така - хубаво начало, нищо особено интригуващо като развитие и драйдаун. Но това ми ги прави ежедневни и неангажиращи и ме устройва.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 16:13 от seemly

Общи условия

Активация на акаунт