Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 878
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Seemly, е тук ме заинтригува,  още днес отивам да тествам.  Party
Ще се радвам да споделиш впечатления, защото аз я тествах само на блотер. Почти съм сигурна обаче, че ще си я купя заедно с маската.

По-нагоре писах. Мисля, че си заслужава цената за любителите на кокос. И трайността е добра.
  bouquet

# 571
  • София
Каква е цената на Tiare L`Erbolario и в какви милилитри се предлага  newsm78 Нещо ми се носи кокос през лятото  Simple Smile

# 572
  • София
44лв. само 50мл.

# 573
  • София
seemly, благодаря  Peace

# 574
Обаче аз съм от Варна и нямам ходене към София, дали тук във Варна някъде ги продават? Simple Smile Благодаря за отговора Simple Smile

# 575
  • Бургас
Обаче аз съм от Варна и нямам ходене към София, дали тук във Варна някъде ги продават? Simple Smile Благодаря за отговора Simple Smile

https://www.facebook.com/erbolario.bg/app_167969729896883

# 576
Да токущо видях.Дано да не е затворен искам да отида веднага и да си накупя нещо :d

# 577
  • Belgium

В едноименните им магазини на Витошка и в МОЛ България за София.

Къде на Витошка имат магазин?  Thinking

В контактите им за София фигурира само 1 - този в Mall Bulgaria.

# 578
  • София

В едноименните им магазини на Витошка и в МОЛ България за София.

Къде на Витошка имат магазин?  Thinking

В контактите им за София фигурира само 1 - този в Mall Bulgaria.
На Витошка е новия магазин, от няколко месеца е отворен. бул.Витоша 56   Simple Smile

# 579
  • София
И аз чакам с нетърпение описания на тези сладости.
I walk alone, от Kerosene бях получила проба на Unknown Pleasures, прави ми впечатление, че съставките се усещат доста натурално, без химии, което ми хареса. Например както е посочено в пирамидата на този първо се усеща силен, хубав лимон и после карамел, ама все едно си взела онези бонбони "Карамел Му" и ги душиш. Въобще съм приятно изненадана от Инди ароматите.
Дано и този ти допадне, освен ако не ти омръзне бързо, казват че кокосът бързо омръзвал.

karie, аз имам Unknown Pleasures (и него купих на сляпо) и много си го харесвам, затова така смело се хвърлих на Unforsaken. А даже не харесвам кокос Laughing Но преди това си писах с парфюмера създал аромата Джон Пег и той ме увери, че портокала и портокаловите цветчета са основните нотки в композицията, а кокоса помага да се уплътни аромата, а не добавя един тон от кокосов аромат към парфюма. Надявам се това да значи, че кокоса ще се усеща както в Un Bois Vanille Serge Lutens например, а не като кокоса в Vittoria Apuana Profumi del Forte. Тези снимки описващи аромата в едно ревю във Фрагрантика също ми помогнаха в решението за стрелба на сляпо Laughing

Скрит текст:

# 580
  • Варна
Аз от тези снимки мога да кача някое кило  Joy

# 581
  • Belgium

На Витошка е новия магазин, от няколко месеца е отворен. бул.Витоша 56   Simple Smile

Мерси   bouquet

# 582
  • София

Мерси   bouquet
ЛуHug

# 583
Тиарето и аз го взех тези дни. Харесва ми повече от Бронзовите богини, определено.

# 584
Аз си купих олиото на новите Бронзови богини и съм изненадана от трайността му на кожата ми. Мажа по ръцете и деколтето и страшно подсилва парфюма. Усеща се дълго дори и без парфюм.
Нямам търпение да пробвам новия Шанел въпреки, че смятам че няма да е точно мой. Но на Мизията възлагам доста надежди да я прибера от Париж.

Напоследък много нося Градините Ли и съм много доволна от този парфюм. Heart Eyes Хората също страшно го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт