Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 868
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Belgium
Говори ми, densi, тъкмо я умувам новата Бронзова богиня  Heart Eyes

Имам си още от миналогодишното олио, ще взема да ги комбинирам както пишеш, тъкмо скоро отивам на море  Party

За Мосю Ли подкрепям с две ръце и при мен се оказа хит - семпъл, но изтънчен  Heart Eyes

# 586
От Градината на мосю Ли вече замина една 30-ца уж само за проба.  Grinning Тотален любимец за лято 2015!  Heart Eyes

# 587

В тази връзка, мога да споделя, че италинския Pal Zileri Cuoio е много близо до Tom Ford Tuscan Leather, даже е по-близо и от Rasasi La Yuqawam Homme. Нотките на малина в Pal Zileri Cuoio са по-тихи от тези в La Yuqawam Homme и според мен, цялостното звучене на Cuoio стои по-близо до Tuscan Leather.
Чаках това ти описание , благодаря   bouquet
Чакам Viaggio d`Africa да видя той до кое е близо  Simple Smile

# 588
Тиарето и аз го взех тези дни. Харесва ми повече от Бронзовите богини, определено.

Супер!!! Ще трябва и аз да отида да го пробвам и да си го купя ако го харесам имат и още интересни парфюми и козметика    bouquet  bouquet Добре,че го споделихте иначе нямаше да знам за тази марка  Heart Eyes  bouquet

# 589
Здравейте, пиша ви,за да си споделя впечатленията от някои парфюми,които днес пробвах в Beauty zone,първо ще започна с Hermes Le jardin de monsieur Li очаквах нещоо наистина уау обаче уви,една размита вода с маааалко миризма въобще не беше това,което очаквах.Следващия беше пак на Hermes jour absolu миризма,която лично не ми хареса не беше нещо супер зле.Пробвах естествено един фаворитите ми Miss dior eau de parfum многоо хубава ,интересна и изискана  миризма,за всякакви поводи може да се използва.Следващия беше новата бронзова богиня емии честно казано много странна ми се стори миризмата явно не е за мен очаквах нещо по-добре да е.Пробвах пак един от парфюмите,който ми е любим Prada Candy страаааахотен сладък,интересен иии много не ме бива в обясненията,но е многоо готин.Следващият е YSL Opium новия, пак много добро попадение.Пробвах Chloe Love много сладък,но не е лош хареса ми и като за последно пак на Chloe love story доста ми хареса, почтиии колкото chloe eau de parfum.Много се разочаровах от le jardin de monsieur li а миналата година бях помирисала пак на hermes terre pour homme и мноого ми хареса,но не е женска миризма...а така ми беше харесал парфюма. Обаче много добри са парфюмите на chloe миришат на чисто все едно от банята излизаш свежи,но и изтънчени и много трайни ,блузката ми беше съвсем леко напръскана,а миризмата се усещаше и след 1 2 дни на дрехата.Бях си я сложила в гардероба напръскана съвсееем леко и даже вътре миришеше и бях много изненадана.Няма да сбъркате с парфюмите на chloe!!!

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 18:50 от nunkata333

# 590
Направо си бъркам с тях отвсякъде! Peace Не харесвам достатъчно и не нося нито един от тях.

# 591
  • Велико Търново
Направо си бъркам с тях отвсякъде! Peace Не харесвам достатъчно и не нося нито един от тях.

И аз съм така. Мъчих се с един-два....не успяхме да си допаднем Confused

# 592
  • София
Аз пък се радвам, че "масовата аудитория" на харесва повечето парфюми на Hermes - така феновете спокойно можем да си ги носим, без притеснение, че всяка кифла в МОЛа ще мирише по същия начин  Mr. Green

В този ред на мисли, благодаря на девойките тук, че след тестване на какво ли не, не само че констатация от сорта на "Прекрасен е, мирише на мокър цимент!" не ми се струват необичайни, ами бълваните постоянно творения в графата "най-новото на Гучи" са ми в 99% от случаите безкрайно безинтересни.

Колко е хубаво, че живеем в шарен свят  Blush

Напоследък съм твърдо на вълна Hermes и Annick Goutal. От Hermes съм зациклила в Jour, Rose Ikebana, Vetiver Tonka, Vanille Galante, Градините (Нилските, покривните и мосю Ли) и колоните Gentiane, Mandarine и Narcisse. От Annick Goutal пък въртя всички налични - Ninfeo, Vanille Exquise, Un Matin d'Orage и Grand Amour. Така като се замисля, изключая тестове, за последния един месец да има 2-3 пъти да съм носила нещо друго  bowuu

# 593
  • София
Напоследък и аз съм залепнала за  Grand Amour, прекрасен "горчив" зюмбюл при мен

# 594
И аз съм на вълна горчив зюмбюл. Нося Шамад екстракт и сърцето ми чак пее. Невероятен галбанум, голяма красота. Май го нося повече заради галбанума, отколкото зюмбюла.

Още един красив галбанум в комбинация с ароматен ветивер и дъбов мъх е Сафари, но там има и ванилия, като цялостната композиция е мека и топла.
Шамад е строг, студен и красив. Много ретро, но е произведение на изкуството и класата си личи.

# 595
Аз миналата година мъжкия парфюм на Hermes terre мноого го харесах,но защо тази градина нещо не ми хареса не знам като и попринцип знам ,че имат интересни парфюми очаквах да е нещо многоо хубаво,на блотерчето ми замириса на вода с някакъв мириз просто,нищо особено,за да ме накара да кажа уаууу.Даже ако говорим за хубав летен парфюм на Lanvin Eclat d'arpege е по-добър от новата градина.Може би ми трябва по-обстойна проба едно 5 милилитрово тестерче да си купя от някъде или някой друг техен парфюм да пробвам.

# 596
  • София
А, не се насилвай.. само заради това, че на мен примерно ми е харесал не означава, че непременно трябва и на теб да ти хареса  Peace Нещо повече, на различните кожи (плюс фактори като температура, хормони, диета и т.н.) парфюмите седят по различен начин - възможно е градината примерно (понеже за нея говорим) и на мен да не ми хареса как седи върху теб, както и обратното - на теб да ти хареса как седи върху мен  Mr. Green

Същото важи и за тези, които ти беше изброила като любими - на мен не ми харесва как седят върху моята кожа, но е напълно възможно върху твоята да седят различно и прекрасно  Blush

Това имах предвид, че живеем в шарен свят. За щастие предлагане има за всички вкусове  Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 12:59 от Elitsa_z

# 597
  • Belgium
Аз пък се радвам, че "масовата аудитория" на харесва повечето парфюми на Hermes - така феновете спокойно можем да си ги носим, без притеснение, че всяка кифла в МОЛа ще мирише по същия начин  Mr. Green

Ми и аз не ги харесвам  Crossing Arms

Кифла ли ме нарече?  Joy  Hug

# 598
  • София

Ми и аз не ги харесвам  Crossing Arms

Кифла ли ме нарече?  Joy  Hug

Хахахаха, а 'га отнесИ мосю Ли нИ рИвА hahaha hahaha hahaha

# 599
  • Germany
А, не се насилвай.. само заради това, че на мен примерно ми е харесал не означава, че непременно трябва и на теб да ти хареса  Peace Нещо повече, на различните кожи (плюс фактори като температура, хормони, диета и т.н.) парфюмите седят по различен начин - възможно е градината примерно (понеже за нея говори) и на мен да не ми хареса как седи върху теб, както и обратното - на теб да ти хареса как седи върху мен.

Същото важи и за тези, които ти беше изброила като любими - на мен не ми харесва как седят върху моята кожа, но е напълно възможно върху твоята да седят различно и прекрасно.

Това имах предвид, че живеем в шарен свят. За щастие предлагане има за всички вкусове  Hug
В подкрепа на горното ще дам съвсем пресен пример от снощи. Във фитнеса една дама се беше заляла буквално с Chinatown на Bond 9 ooooh! Усещам аз нещо познато, ходя като куче след нея, амо то не се търпи, толкова зле й седеше. Комбинацията от бели цветя, тубероза, санталово дърво, канела, кардамон и затоплено тяло + жега и висока влажност не е никак добра Crossing Arms Тъй като вече се познаваме си позволявам да я питам, дали е с този парфюм и тя разцъфтя от удоволствие, че някой познава парфюма. Не й казах, че направо ме умори, такова главоболие ми докара Crossing Arms Отношенията ми с Chinatown и без това са на приливи и отливи, за мен е важно при него да се прецени дозировката, но след вчерашния ми челен сблъсък с него, едва ли ще посегна скоро точно към него  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт