Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 825
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Този вид чай (улонг) имал специфичен опушено-дървесен аромат, каквото и да означава това.
честно казано на мен чаят ми мирише на обор - влажно сено от което се вдига пара и фъшкии, отвратителна миризма  Rolling Eyes

# 661
Ковачева, за мен Богинята от 2015 има по-малко дървесина и кокос от 2014. Стои по-цитрусова като че ли. За 2013 нямам база за сравнение, помня само, че ми харесваше, затова няма да сравнявам.

# 662
Ковачева, ти знаеш че ако има фен як на богините, то това съм аз. Познавам всичките и съм ги имала като шишета или отливки почти вичките от Азуре Солей на Том Форд.  Сега имам една почти пълна Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent 2013 и друга не мисля. Почти еднакви са. Винаги има леки разлики, но те са наистина много леки и в базата всичко е старата песен. Новата наистина има и за мен по-малко кокос и е по-лека, като е много странно че в пирамидата на 2013 г липсва напълно кокоса и е посочено мляко, а в новата кокоса е на първо място по усещания от хората. Сега ще отида да ги сравня двете едновременно на място, защото ще си купувам спиралата в промоция.

# 663
Цитат
...когато ние ползваме  нещо старо, или се пръскаме с парфюм, който отдавна не сме използвали,  или слушаме музика от миналото – ние просто се връщаме  назад във времето. Това е елементарно невро-лингвистично програмиране – всичко това е така наречената емоционална “котва”.
Със стари неща (парфюми, дрехи и всичко такова) са свързани някои спомени, и те автоматично ще се възпроизвеждат при  контакт с котвата. Но проблемът е, че се появяват не само емоции – у нас се  появяват и старите мисли, което  е много опасно, защото мислите, както всички знаем, формират живота.
Какво мислите за това?
Тъкмо бях на вълна да се разделя с някои неща, че нещо не ме радват вече, както преди.

# 664
  • Belgium
kovatcheva, аз съвсем не съм детайлен познавач на Бронзовите богини, но подкрепям densi.

Ако имаш една, друг флакон не ти трябва. Новата (от 2015) име една мъъъничка идейка цитрус, но е толкова лек и срамежлив, че на моята кожа след 30-40 минути си остава оригиналната миризма 1 към 1 с олиото за тяло. Аз много го обичам, случвало ми се е да се пръскам с него след баня и през зимата, за да ме пренесе на плажа  Laughing Парфюмът го изпърсках миналото лято и за това тази година с чиста съвест ще си взема нова бутилка.

Относно промоцията, днес минавах през бутика на ЕЛ в Сердика и разпитах консултантката. Както си и знаех подаръка от 30 мл не включва ароматите на Tom Ford. Специално я попитах за къде важи промоцията, тя каза, че е 100% сигурна, че важи за 3-те бутика на ЕЛ в София, за провиницята е почти убедена, че няма да има промоция.

За БЗ и Дъглас не беше информирана (което ми е странно). Като и казах, че на мен точно от Дъглас The Mall са ми се обадили, каза, че явно всяка верига решава за себе си дали ще се включи в промоцията.

Изводът за мен е, ако решите да се възползвате, отивате в бутиците на ЕЛ, за да няма изненади.
Стикерът с промоцията на спиралата вече е залепен на витрината, така че се вижда добре.

# 665
fata_morgana, положителните /омръзнали и нерадващи парфюми/ като цяло ги пазя, но е факт, че по-трудно възпроизвеждам емоцията
отрицателните ги изхвърлям /т. е. разменям или подарявам/, защото там споменът за усещането при помирисване е много силен - има неща, към които никога повече не желая да се връщам
да, съгласна съм, че един отрицателен спомен може да върне старите отрицателни мисли, които да подтикнат към настоящи отрицателни действия

# 666
  • Бургас

За БЗ и Дъглас не беше информирана (което ми е странно). Като и казах, че на мен точно от Дъглас The Mall са ми се обадили, каза, че явно всяка верига решава за себе си дали ще се включи в промоцията.

Изводът за мен е, ако решите да се възползвате, отивате в бутиците на ЕЛ, за да няма изненади.
Стикерът с промоцията на спиралата вече е залепен на витрината, така че се вижда добре.
Лу, Дъглас The Mall не е ли от веригата Дъглас/Бюти Зоун? Явно е, че ние от дълбоката провинция няма да можем да посетим един от трите бутика  Laughing

# 667
Цитат
...когато ние ползваме  нещо старо, или се пръскаме с парфюм, който отдавна не сме използвали,  или слушаме музика от миналото – ние просто се връщаме  назад във времето. Това е елементарно невро-лингвистично програмиране – всичко това е така наречената емоционална “котва”.
Със стари неща (парфюми, дрехи и всичко такова) са свързани някои спомени, и те автоматично ще се възпроизвеждат при  контакт с котвата. Но проблемът е, че се появяват не само емоции – у нас се  появяват и старите мисли, което  е много опасно, защото мислите, както всички знаем, формират живота.
Какво мислите за това?
Тъкмо бях на вълна да се разделя с някои неща, че нещо не ме радват вече, както преди.

Аз смятам, че е невъзможно да стъпиш два пъти в една и съща река.  Peace
Всичко подлежи на промяна. Горния цитат може да важи за някои патологични състояния, но с тези неща се занимават професионалисти, не са за здравата популация. Особено болднатото от мен.
Мога и много остро да се изкажа, но предпочитам да не всявам смут в хубавата ни тема. Grinning

# 668
  • София
Обадих се в бутика на ЕЛ в МОЛ София и ми казаха, че подаръка парфюм от 30 мл е който си избереш но от бранда от който си купиш парфюм, не може от друг и както е написано по-горе Том Форд не участва в промоцията.

# 669
  • Belgium
Е, на мен ми казаха, че избираш от който искаш техен бранд без Том Форд   Joy

Та аз ще си отида в Сердика.

KDS, от същата верига е, но явно в провинцията няма да има промоция, което е много глупаво. Обади се за всеки случай във вашия Дъглас и ги питай. Както се вижда на всяко едно отделно място дават различна информация  Peace

# 670
Дами, кои аромати на Estée Lauder харесвате най-много и кой бихте купили на тази промоция? Да направим една малка анкета в рамките на темата.  Wink

# 671
  • София
Дами, кои аромати на Estée Lauder харесвате най-много и кой бихте купили на тази промоция? Да направим една малка анкета в рамките на темата.  Wink
Аз съм твърдо за http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Pleasures-536.html. Въпреки белите цветя, които съдържа, звучи много нежно и свежо в базата. Точно като за лятото е Heart Eyes

# 672
  • София
На мен също ми казаха, че ако купя парфюм на ЕЛ, подаръкът също трябва да е на ЕЛ. Това в мол София. Първо бяха много изненадани, че има такава промоция. После се сетиха, че има...  Grinning
Като цяло изглеждаше, че не им е много приянто, че искам  да "намажа" от промоцията, ама ще!   Mr. Green
И това при положение, че не един, или два пъти съм пазарувала от тях.
Вероятно и аз ще отида в Сердика.

# 673
Обадих се в бутика на ЕЛ в МОЛ София и ми казаха, че подаръка парфюм от 30 мл е който си избереш но от бранда от който си купиш парфюм, не може от друг и както е написано по-горе Том Форд не участва в промоцията.
Същото ми казаха  от the mall  днес......

# 674
  • Belgium

На мен любима ми е серията Bronze Goddess. Също така харесвам и Pure Light Linen.
Преди доста време имах и носех с удоволствие Bali Dream и Beyond Paradise обаче не съм ги тествала отдавна и не знам сега дали биха ми допаднали.

И Pleasures съм имала, но ми идваше прекалено сладък. А и е signature perfume на моя приятелка, някак си го свързвам с нея. Няма химия с моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт