Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 814
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Много харесвам Pleasures, но и аз не съм сигурна, че бих го подновила. Богините така и не харесах.

# 676
  • София
Аз много се чудя за Богинята.Тествах я преди около 3 седмици на по-студено време и много ми хареса.По принцип винаги ми е харесвала,но никога не съм я купувала.При теста ми хареса много, защото аромата е определено по-деликатен и по-ефирен от предишните, дори ми се стори и доста траен.Вчера я тествах отново и в жегата се оказа,че трайността на моята кожа е максимум 3 часа. Всъщност това ли е реалната й трайност и при вас?

# 677
Pleasures и Beyond Paradise много ми харесваха преди години, но скоро не съм тествала. Така или иначе съм в провинцията...
Modern Muse много ми беше харесала при проба, трябва да тествам пак!

Deziderata, цитатът беше във връзка със статия в духа - да се освободиш от старите неща - стари дрехи например, за да направиш място за нови Simple Smile Понякога наистина ми се иска да се освободя от стари парфюми, които отдавна не съм ползвала, но... милички са ми някак  Crazy

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 16:22 от fata_morgana

# 678
  • Бургас
Е, на мен ми казаха, че избираш от който искаш техен бранд без Том Форд   Joy

Та аз ще си отида в Сердика.

KDS, от същата верига е, но явно в провинцията няма да има промоция, което е много глупаво. Обади се за всеки случай във вашия Дъглас и ги питай. Както се вижда на всяко едно отделно място дават различна информация  Peace
Благодаря, Лу Simple Smile Вчера вече питах в местния Beauty Zone, защото живея съвсем наблизо и всеки ден минавам през МОЛ-а. Започнаха да ми обясняват за други предложения с чанти и т.н. Мога да проверя и в Дъглас, но съм сигурна, че ще е същата работа. Явно в София го правят, защото там е и промоцията на бутиците на Ести Лаудер, а в Бургас като няма бутик - няма и промоция и не можем да отидем да се възползваме и съответно Бюти Зоун и Дъглас да загубят Simple Smile Срамота!!! Възмутена съм, честно казано! Може да пиша на фейсбук страницата им по-късно, ако още ме държи Simple Smile Благодаря за инфото! Ще следя все пак и ако има нещо различно, ще пиша, да уведомя и другите "провинциалисти"  Laughing

# 679
  • Бургас
Дами, кои аромати на Estée Lauder харесвате най-много и кой бихте купили на тази промоция? Да направим една малка анкета в рамките на темата.  Wink
Bronze Goddess ми беше в списъка за купуване Simple Smile Много ми харесва, като изключим трайността, която никаква я няма на мен. Фен съм и на трите аромата Сеншъс. Преди няколко месеца тествах Modern Muse Chic, но съвсем бегло и не й обърнах много внимание, както и на предишната версия. Ако имаше промоция, може би щях да си взема нея /стига да ми хареса/, заедно с Бронзовата богиня.  Peace

# 680
Аз много се чудя за Богинята.Тествах я преди около 3 седмици на по-студено време и много ми хареса.По принцип винаги ми е харесвала,но никога не съм я купувала.При теста ми хареса много, защото аромата е определено по-деликатен и по-ефирен от предишните, дори ми се стори и доста траен.Вчера я тествах отново и в жегата се оказа,че трайността на моята кожа е максимум 3 часа. Всъщност това ли е реалната й трайност и при вас?
Не си заслужават толкова пари само за 3 часа трайност.Аз също я пробвах не съм очарована от блотерчето се измириса след няколко часа,а другу парфюми,които пробвах с дни ми издържаха на блотерчето.Не си давайте парите на вятъра има къъъъде къдеее повече парфюми,които са по-трайни от бронзовата богиня.За мен винаги е важно един парфюм да е траен,това ми е на първо място и особено ако давам повече пари.Simple Smile

# 681

KDS, от същата верига е, но явно в провинцията няма да има промоция, което е много глупаво. Обади се за всеки случай във вашия Дъглас и ги питай. Както се вижда на всяко едно отделно място дават различна информация  Peace
Благодаря, Лу Simple Smile Вчера вече питах в местния Beauty Zone, защото живея съвсем наблизо и всеки ден минавам през МОЛ-а. Започнаха да ми обясняват за други предложения с чанти и т.н. Мога да проверя и в Дъглас, но съм сигурна, че ще е същата работа. Явно в София го правят, защото там е и промоцията на бутиците на Ести Лаудер, а в Бургас като няма бутик - няма и промоция и не можем да отидем да се възползваме и съответно Бюти Зоун и Дъглас да загубят Simple Smile Срамота!!! Възмутена съм, честно казано! Може да пиша на фейсбук страницата им по-късно, ако още ме държи Simple Smile Благодаря за инфото! Ще следя все пак и ако има нещо различно, ще пиша, да уведомя и другите "провинциалисти"  Laughing

Може да провериш в Триа в магазин Парадокс,там мисля,че правят промоциите на Ести Лаудер,Мисля,че пролетта си купих парфюм на Том Форд и беше на същата промоция като в бутиците.За сега не знам.

# 682
  • Бургас

Може да провериш в Триа в магазин Парадокс,там мисля,че правят промоциите на Ести Лаудер,Мисля,че пролетта си купих парфюм на Том Форд и беше на същата промоция като в бутиците.За сега не знам.
Благодаря ти, задължително ще мина, когато успея Simple Smile Там пък май е единственото място в Бургас, където продават аромати Ели Сааб. Чакам ги, мисля, че още от месец март, за да пробвам новия парфюм, защото ми звучеше многообещаващо с тези смокини.....е останах си с чакането. Преди седмица още го нямаше и въобще не разбрах дали ще го зареждат  Laughing

# 683

Deziderata, цитатът беше във връзка със статия в духа - да се освободиш от старите неща - стари дрехи например, за да направиш място за нови Simple Smile Понякога наистина ми се иска да се освободя от стари парфюми, които отдавна не съм ползвала, но... милички са ми някак  Crazy

Много обичам да изхвърлям дрехи, чанти, обувки... с парфюмите е различно (при мен). Не заемат място, и ми е приятно да си ги припомням.
Този месец май ще се раделя с най-стария ми аромат- Мис Диор Шери 2005. Купих го тогава когато излезе, но много бързо ми омръзна, не съм го поглеждала поне 5 години. Имам останали 5-7мл. Нищо му няма на парфюма, а е на 10 години!
Записах се в карамелената седмица във Фрагрантика и ще му видя сметката.

# 684
И аз обичам да изхвърлям Simple Smile
Каква е тази карамелена седмица? Я разкажи?

# 685
Ето:
http://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=124810

Дамите в гурманския подфорум са много организирани. Правят си седмици на различна тема и е интересно.

# 686
Интересно   bouquet  Излиза, че нямам карамелени  Thinking
Но виж - ванилия и разни плодове ми се намират...

# 687
 Наскоро забалязах, че когато нося парфюм получавам лека алергична реакция.Не мога да се откажа да нося аромати, какво бихте ми препоръчали?Парфюмна вода, спрей или нещо друго?

# 688
Пръскане предимно в косата - това козметичка ми го е казвала.

# 689
  • Belgium
veka, не са от най-трайните Бронзовите богини, около 4 часа при мен.

Но изобщо не са пари на вятъра, аз лично нямам никакъв проблем с подобна трайност. Все пак ароматът е тип плажен не се очаква да те удуши на слънце. Между другото при по-топло време на моята кожа парфюмът става по-интензивен - като напечена от слънцето кожа, намазана с луксозен слънцезащитен крем  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт