Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 809
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Наскоро забалязах, че когато нося парфюм получавам лека алергична реакция.Не мога да се откажа да нося аромати, какво бихте ми препоръчали?Парфюмна вода, спрей или нещо друго?
Holly Golightly, ако проблемът е само с един определен парфюм, просто го смени с друг. От ментета е по-вероятно да се получат обриви и кожни проблеми, така че внимавай какви парфюми ползваш и от къде ги купуваш. Ако пръскаш само дрехите, а не директно върху кожата, би трябвало да не получаваш реакции, но пък някои парфюми остават петна по дрехите. На първо място отиди при дерматолог, който е същевременно и алерголог. Нека видят към какво точно си алергична. Ако ползваш натурални парфюми, знай че те също могат да предизвикат алергия ако си алергична към растението, от което е извлечено етеричното масло. Ако имаш непоносимост към алкохола в парфюмите можеш да минеш на безалкохолни (на водна основа, твърди парфюми или ролони), които обаче са рядко срещани и трудно откриваеми.

# 691
Ковачева, взех моята бутилка и отидох в БЗ където напръсках с две пръсвания на едната ръка новата Бронзова Богиня, а навън на другата веднага моята. Видях две приятелки-съфорумки изненадващо и седнахме с тях. Новата Богиня е много по-слаба от моята 2013, много!
 Разликата е в плътността и силата на излъчване, но не и в нотките. Те са еднакви. Това бе установено единодушно от мен и другите две дами. Ако имаш възможност си купи като моята от 2013 година, в която ти и без това си си влюбена и пропусни новата, а най-добре не си купувай повече бутлики, защото са с минимални разлики. А разликата в трайността е просто...изненадваща. За мен е странно защо новата версия е много по-разводнена и доста по-нетрайна. Под доста имам предвид поне два часа разлика, а може и повече. Една от дамите от компанията ми има новата и потвърди, че се полива и пак не го усеща добре много дълго време.
Двата парфюма на двете ръце без сложен никакъв друг парфюм са отнесли комплимент и запитване кой точно е парфюма, но мен ме е нямало там и разбрах впоследствие. Харесват го хората този парфюм и аз много се радвам. Heart Eyes

Не харесвам парфюмите на ЕЛ въобще, освен Богините и няма да си купя никой техен парфюм, нито пък искам подарък от тях. Не мога да нося абсолютно нищо от този бранд. Колкото харесвам бялата им козметика и гримовете им, толкова не харесвам парфюмите им.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 19:06 от densi

# 692
  • Canada
Аз имам един карамелен - the One Desire - D&G. В първия момент ми замириса на Кока-Кола, по точно на гумените мечета с такъв вкус Simple Smile, но е много приятен аромат.

# 693
Е, на мен ми казаха, че избираш от който искаш техен бранд без Том Форд   Joy

Та аз ще си отида в Сердика.
Вече не е така и в Сердика. Подаръкът трябва да е от същия бранд. Sad

# 694
  • Belgium
А синхронизирали са информацията значи.  Laughing

Тогава просто ще си купя Бронзовата богиня без да чакам промоция.

# 695

Изразено карамелени са Pink Sugar (гладък млечен карамел, много хубав); Fancy, за който съм разказвала какъв фурор предизвиква Laughing и Chopard Wish, който ме изненада много приятно миналата седмица. Разви се като топло мляко подсладено с карамел, а при това не лепне и не нявява инфантилни асоциации.

В Мексиканеца също има карамел, както и в Parfum Initial, но там е на заден план. В Какаовия Ангел има карамел в нотите, но не го усещам. При мен е пачули-какао-мед. Разкош, но карамел няма.

Мис Диор Шери е солен карамел, солта предполагам е от пуканките. Тези ще ги въртя една седмица, после минавам на флорални гурмета.  Heart Eyes

The One е мноого хубав. И много комплименти носи.

# 696
  • Germany
Благодаря на всички за отговорите за Бронзовата богиня  Hug, Денси, Лу, Годес   bouquet
Явно ще си взема 2013, и без това още съжалявам, че й се чудих навремето и не я взех  Wink Дано само не се припокрива с моята версия от 2014. При мен показва прилична трайност и си я усещам цял ден. Аз продължавам да не харесвам нищо. Нося само D600 и Водата на чудесата, всичко друго ме дразни Crossing Arms
Обаче днес моя немски парфюмен приятел, който обикновено е с дамски аромати, се яви във фитнеса с http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/La-Collection- … perial-13292.html  Crazy Crazy Crazy
Продължавам да го искам неистово, парфюма, не мъжа  Wink Това е моето пачули, толкова мъжествено, студено, високомерно  Crazy Crazy  

# 697
  • Canada

Изразено карамелени са Pink Sugar (гладък млечен карамел, много хубав); Fancy, за който съм разказвала какъв фурор предизвиква Laughing и Chopard Wish, който ме изненада много приятно миналата седмица. Разви се като топло мляко подсладено с карамел, а при това не лепне и не нявява инфантилни асоциации.

В Мексиканеца също има карамел, както и в Parfum Initial, но там е на заден план. В Какаовия Ангел има карамел в нотите, но не го усещам. При мен е пачули-какао-мед. Разкош, но карамел няма.

Мис Диор Шери е солен карамел, солта предполагам е от пуканките. Тези ще ги въртя една седмица, после минавам на флорални гурмета.  Heart Eyes

The One е мноого хубав. И много комплименти носи.

Fancy  го имам като лосион за тяло само и е наистина страхотен ! Simple Smile

# 698
Не съм виждала в темата да се говори за Burberry london,но аз искам много да го похваля,много трааен парфюм мноого и мирише страхотноо,но след второто шише вече ми беше писнал.Много добре са си паснали съставките му,всъщност London  ми е любимия спрямо другите парфюми на burberry.

# 699
Предложение и от мен за карамелен парфюм:http://www.fragrantica.com/perfume/Omnia-Profumo/Madera-9534.htmlnewsm78 май вече е топло за карамелите. Аз го отстрелях на сляпо през зимата и стоеше страхотно,  виждам че в енцо предлагат мострички.

# 700
Не съм виждала в темата да се говори за Burberry london,но аз искам много да го похваля,много трааен парфюм мноого и мирише страхотноо,но след второто шише вече ми беше писнал.Много добре са си паснали съставките му,всъщност London  ми е любимия спрямо другите парфюми на burberry.
Бърбъритата са ми слабост  Heart Eyes
Но любимо ми е това: Burberry woman

# 701
Ето още една промоция, но само в Debenhams.
Скрит текст:

# 702
  • София
veka, не са от най-трайните Бронзовите богини, около 4 часа при мен.

Но изобщо не са пари на вятъра, аз лично нямам никакъв проблем с подобна трайност. Все пак ароматът е тип плажен не се очаква да те удуши на слънце. Между другото при по-топло време на моята кожа парфюмът става по-интензивен - като напечена от слънцето кожа, намазана с луксозен слънцезащитен крем  Heart Eyes

Лу,благодаря ти!   bouquet

# 703
В този парфюм има карамел.Любим ми е този парфюм страхотна миризма.

# 704
  • София
Някой да знае дали има реплики на градините? Не само на новата, а по принцип? Попаднах на една отливка менте на "apres la mousson" и чак се очудих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт