Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 813
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Може би Рефан ги продават като наливна реплика.

# 706
  • Бургас
Може би Рефан ги продават като наливна реплика.
Рефан ги нямат. Има реплика само на Градините на покрива от фирма Заг Зодиак / българска е, от типа на Рефан/. Коментира се често в темата за сполучливи имитации: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826092.630;topicrefid=20

# 707
Едно време имаше ментета на Градините/ Средиземноморските, Мусоните и Нилските/. Сега незнам какво е положението.

# 708
Не съм виждала в темата да се говори за Burberry london,но аз искам много да го похваля,много трааен парфюм мноого и мирише страхотноо,но след второто шише вече ми беше писнал.Много добре са си паснали съставките му,всъщност London  ми е любимия спрямо другите парфюми на burberry.
Бърбъритата са ми слабост  Heart Eyes
Но любимо ми е това: Burberry woman

И аз ги обичам много, при мен The Beat води. Живее в спортната ми чанта, след тренировка е много зареждащ. Сега ЕдТ, зимата ЕдП. Дори обмислям един Брит ЕдТ за лятото, носи ми се круша с бадеми, въпреки че имам Мандорло.

# 709
  • Бургас
И аз имам стара любов в с повечето Бърбърита от години Simple Smile Любими са ми Брит във всички варианти - ЕДП, ЕДТ и Summer 2012 версията, както и The Beat. Харесвам също класическия за пролет/есен, Уикенд - за ранна пролет, Боди - за зима/пролет и Лондон, който е най-добре на влагата през февруари, март и април в Бургас. Да не забравя Touch - много, много интересен и не толкова популярен....и последно новият My Burberry - първия път като го пробвах ми дойде в повече, но после станахме приятели /през есента и зимата, обаче Simple Smile /. Не харесвам Sport и Summer версиите, които въобще не мога да запомня  Laughing

# 710
  • Бургас
Deziderata, благодаря ти, че писа за Pink Sugar Aquolina Simple Smile Гледах го преди в нета, но не бях пробвала нищо от марката и не смеех да рискувам. Поръчах го след един от постовете ти за бюджетни любимци и много, мнооого ми хареса. Както каза -  чист, гладък карамел и захарен памук. Освен това е много траен. Вече го харесаха на мен и го подарих, ще го взимам пак, нищо, че имам много сладки парфюми. Второто, което пробвах от тях е Gold Sugar - и той е супер. Напомня ми на D&G pour femme /друг мой любимец/, но има нещо по-лятно, което ми позволява да го нося и сега, защото Pour femme  не мога в жегите. Цените на всички са повече от приемливи, а на Pink Sugar, може би, защото е по-стар, е направо смешна Simple Smile Купих 100 мл. тестер за 27 лв.   bouquet

# 711
  • София
Не съм виждала в темата да се говори за Burberry london,но аз искам много да го похваля,много трааен парфюм мноого и мирише страхотноо,но след второто шише вече ми беше писнал.Много добре са си паснали съставките му,всъщност London  ми е любимия спрямо другите парфюми на burberry.
Бърбъритата са ми слабост  Heart Eyes
Но любимо ми е това: Burberry woman

И аз ги обичам много, при мен The Beat води. Живее в спортната ми чанта, след тренировка е много зареждащ. Сега ЕдТ, зимата ЕдП. Дори обмислям един Брит ЕдТ за лятото, носи ми се круша с бадеми, въпреки че имам Мандорло.

Толкова години си мечтаех за The Beat, наскоро си го взех, обаче нещо на мен ми седи гадно. Жалко.
Иначе имам Боди и си го нося. Обмислям и Спорт за лятото.
My Burberry нещо не ми допадна.

# 712
The Beat е чудесен аромат и при мен. Много прилича обаче на Light Blue D&G и затова се въздържам от покупка. Харесвам Light Blue и то много, но той все още не може да се измъкне от сянката на масовите си ментета и реплики, които буквално всички носят през лятото.
Burberry Sport и Weekend са ми също много любими, а Уикендът си е и супер бюджетно попадение.

Някой питаше за любимите ни аромати на Estee Lauder. Освен всички Sensuous-и, които безкрайно обожавам, взех, че изненадващо харесах Modern Muse (това ми е вторият аромат с тубероза, който харесвам, но тук тя не се усеща хич). Определено обаче, ще е по-подходяща Музата за есента, та ще я мисля и нея.... newsm78
Все някак ще преглътна грозната бутилка, заради елегантния аромат  Crossing Arms

# 713
Някаква идея дали Wood Mystique http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Wood-Mystique-13636.html се намира по нашите магазини? Може и аз да се сдобия с ЕЛ, ако намеря каквото търся. Simple Smile

# 714
Някаква идея дали Wood Mystique http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Wood-Mystique-13636.html се намира по нашите магазини? Може и аз да се сдобия с ЕЛ, ако намеря каквото търся. Simple Smile
Определено не. Peace

# 715
Жалко. Благодаря все пак. Hug Ще го търся по чужбинско.

# 716
something new, Wood Mystique и Amber Mystique са правени за арабския пазар и може би са трудно откриваеми извън близкия Изток. От двата съм пробвал само втория, който е типичен представител на арабските парфюми с характерните за онзи регион уд, роза, сандалово дърво, тамян и т.н., освен кехлибара

# 717
Влизам да споделя за  Viaggio d`Africa Pal Zileri защото по смомен и други хора се канеха да го купуват насляпо. За мен е мъжки аромат категорично. На моята кожа ветивер няма , усещам тонка и някакви цветя има и намек за кафе което ми разваля картинката. Въпреки това по настроение ми е мъжки.  Трайността след многократно използване е нулева на моята кожа. За сметка на това на ММ застана перфектно няколко дни го носи, изкара трайност поне 6-7 часа,  но стои близо до кожата. Не е банален мъжки аромат с лавандула и тн което е плюс , но категорично няма нищо общо нито с Ветивер тонка Хермес  нито с Африканския бал Бийредо както го дават във фрагрантика. Общото  е тонката , всичко друго за мен са разлики. Няма класата на бала с който ги тествах паралелно. Абе като Москвич и Мерцедес са  Grinning Незнам на кой е хрумнало да ги сравнява изобщо. Та мисълта ми е че пробата е задължителна. Рядко купувам насляпо , но от него не намерих проба и ударих гредата чак бутнах вратата добре че милото го аресА.  Simple Smile

# 718
От кога те чакам да пишеш за тоя Viaggio d`Africa, макар че като го видях в размените без да си писала тук, можеше и да пропусна този пост. Mr. Green Laughing Hug

# 719
От кога те чакам да пишеш за тоя Viaggio d`Africa, макар че като го видях в размените без да си писала тук, можеше и да пропусна този пост. Mr. Green Laughing Hug
Laughing Да, но ММ не беше в наличност за да пробвам на него и бях дала пътя на шишето.

Освен на Покривната градина и аз не знам на друга да има имитация.

Общи условия

Активация на акаунт