Сладкарничка за книги - тема 39

• 21 191
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Мариетко, дай на мен да пазя негърчетата Mr. Green
ОБОЖАВАМ ги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
  • ГОре на черешата...
 Hug

# 32
  • USA, Steak State
Не мога да ви догоня!

Бях на почивка и сега си почивам от почивката. Нямате изчитане!

# 33
  • София
Добро утро,

Благодаря за новата тема. Имам да ви чета от старата още от 37 страница.  ooooh! ooooh! Май ще наваксам по празниците.

Хубав ден. Бягам, че работа ме гони за целия китайски народ.   ooooh! Hug  bouquet  bouquet

# 34
Добро утро , девойки , наспахте ли се ?  Hug

Мариетка , ама не съм аз виновна за лошото време  Laughing  На мен ми е слънчево на душичката , а пък тези облаци не се повлияят от моето настроение smile3506   Laughing   Hug Hug Hug  

Пожелавам на всички ни , да ни е хубав , спокоен и усмихнат деня ! По - късно пак ще дойда да ви видя и да пиша  Hug

# 35
Добро утро  Hug Сервирам кафето в компанията на един мъфин за късмет  Praynig

Другарче Нарче, щом не си виновна за лошото време ще разчитаме на теб да докараш хубавото  Mr. Green

Паяче, добре ли изкарахте на почивката Rolling Eyes

Мариетка, що не вземеш да пратиш и на мен да пазя негърчетата  Blush

# 36
  • ГОре на черешата...
Лофче, днес ми трябва точно такъв мъфин Praynig!

# 37
И мъфин взех, и кафе Hug
ДУ Tired
Наричка, при нас вече е слънчево. Продължавай!
Лофче, хванала съм се палците Whistling
Пете, Паяк  Hug Hug
Отивам в банята, че съм с маска на лицето и на косата и ММ каза, че приличам на Д**Е  Joy

# 38
  • София
ДУ, другарчета Нарчета, Лофчета и всички  Hug Hug Hug

Прекрасно кафенце....мммм.... прИпи ми се  Mr. Green
Голям студ днес пак в София, даже сложих ръкавици /може би за втори-трети път през този сезон  Thinking /. Последни издихания на зимата били... Ха дано!  Simple Smile

# 39
Добро утро!

Ех, тези последни издихания... не се дава зимата Simple Smile

Кали, виждам всички картинки, шегувах се със заека на Миж  Hug

Точ, кога стана, кога сложи маските, че и времето им мина  Crazy Кажи сега, че и баницата е готова, ноктите лакирани и само гримът остава и те признах  Mr. Green

Някой ако му останат накрая стикери, може да ги приютя да видя какво й липсва на племеницата, че те пък изобщо не пазаруват в била, чак се учудих, че албум си има, че и някои стикери даже  Joy

# 40
Ули, и теб ще те имам предвид за стикери Peace Не съм спала. От работа идвам Tired Баницата - утре. НоктИте все още не са за смяна, а гримът ще е към обяд  Mr. Green bowuu
Миж, и тук е голям студ, но поне пече слънце  Heart Eyes

# 41
Ули, и теб ще те имам предвид за стикери Peace Не съм спала. От работа идвам Tired Баницата - утре. НоктИте все още не са за смяна, а гримът ще е към обяд  Mr. Green bowuu

Ох, мотото ми в тази тема явно ще е: малко да имаш, навреме да ти дойде  Embarassed
Значи, сладки сънища, Точ  Hug и за стикерите благодаря. Ще я накарам да ми направи един списък, тъй и тъй ще си стои у дома сега известно време  Mr. Green

# 42
  • София
ДУ на всички, а на Точи - ЛН  Hug
Взимам си с удоволствие от кафенцето, мъфина ще го пропуснах, щото ядох поничка с шоколад  Mr. Green

Днес ще го даваме лежерно и мързеливо, нямам някакви специални планове.
Надявам се да си приключа книгата и да започна нова.

По-късно пак ще ви нагледам  Wink

# 43
  • София
Кали, четох те в другата тема колко те мъчи "Петата жена" Mr. Green
Аз я глътнах за нула време, много ми хареса на мен!  Grinning
По времето, когато я четох бях в силна серия - нея, после Снежкото ....  Heart Eyes

# 44
Ааа, Кали, разглезила си се с други "бързи" книги  Grinning Дано все пак края да преобърне нещата Simple Smile

Лофче,  Hug

Аз пък направих пица  Crazy изядохме я с айрянче. Сега ще пия кафе и ще ям крем карамел  Grinning (Вив, не съм аз, не съм аз  Blush)

От промоцията на Сиела някой ще поръчва ли книгата на половин цена? Да се присламча към поръчката, ако има някоя Софиянка  Thinking
http://www.ciela.com/ciela_books/naj-novi/ubijstvoto-na-hudozhni … ign=Facebook+Feed

Общи условия

Активация на акаунт