Проблем с пощата ми в АБВ

• 5 522
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,
Цял ден не мога да получавам мейли.
Снощи ми се наложи от телефона от служебния мейл към личния да си изпратя доста снимки (около 50 мейла).
Част от мейлите пристигнаха, другите не са.
Мога да получавам мейли, само ако потребител на АБВ ми пише. Ако е външен - не.....
Поддръжката на АБВ ми отговори "Може би сте изпратили писма на повече адреси, и сте прехвърлили
квотата за защита срещу SPAM, която е с давност 24 часа, и е за всички безплатни потребители на АБВ. "
Аз не съм изпращала писма от този мейл, а ги получавах на него!
Възможно ли е временно да не мога да получавам мейли, защото съм получила много едновременно???

# 1
  • София
Възможно ли е временно да не мога да получавам мейли, защото съм получила много едновременно???

Не би трябвало. Да не би да са били много големи, като размер, тези които не си получила?
Аз от новата визия на АБВ не съм доволна, много е по-бавна.

# 2
  • у нас

Не би трябвало. Да не би да са били много големи, като размер, тези които не си получила?
Аз от новата визия на АБВ не съм доволна, много е по-бавна.

аз също, старата ми е по- на сърце

# 3
кой би си направил служебна поща в абв ?!?!

# 4
Казваш, че си пращала снимки - в АБВ ограничението за размер на получавано писмо е 20 МБ. Ако част от мейлите ти са надвишавали този размер, няма да ги получиш.

# 5
Новата версия на абевето и на мен никак не ми допада, но казаха, че старата не можело да се върне, щото трябвала да бъде осъвременена според новите протоколи и знам ли какво още.  #Cussing out И на мен ми се е случвало да не получавам изпратени до мен мейли или да има проблем отварянето на самата поща.  newsm78 Също така търсачката на новата версия не помни и като цяло стои по-тромава. Rolling Eyes

# 6
кой би си направил служебна поща в абв ?!?!

Не си разбрал/а. Личният ми мейл е в абв.
През нощта съм получила всички недоставени ми мейли през вчерашния ден и си мислих, че вече всичко е окей. За съжаление днес отново не мога да получавам мейли. Ще го получа, ако е от потребител на АБВ, но не и от yahoo, gmail и т.н.
Толкова съм недоволна от тях, ама като ми е личен мейл от над 10 години и цялата ми кореспонденция е там, как да го сменя...

# 7
Аз отдавна имам проблем с АБВ - писмата ми пристигат след часове или на другия ден, което за мен е недопустимо. Освен това получавам и адски много СПАМ, реклами и всякакви глупости, включително и предложения да си купя сим-карти на едро newsm78.  Писала съм им многократно и отговорът им винаги е, че „проблемът е в моя телевизор“ Rolling Eyes. Имам три пощи там  #Crazy, но ги ползвам само за регистрации, игри и т.н. За сериозна кореспонденция използвам Gmail и съм много доволна, ако нямах десетки регистрации с имейли на АБВ, досега да съм ги зарязала 100 пъти.

# 8
Моят проблем се оправи, след като ги "храних" няколко дни подред... големи непрофесионалисти са Simple Smile

# 9
Новата версия на пощата е много зле, по-лошото е че им е все тая. Писах им и посочих обстойно всички проблеми за последния месец, сега поне съм в отпуск и намерих време подробно да опиша всичко - получих отговор от едно изречение че това е положението с новата версия и да си я ползвам със здраве, ако искам...

# 10
  • София
Много по-бавна е  Tired

Общи условия

Активация на акаунт