Септемврийки 2012

• 60 370
  • 643
  •   1
Отговори
# 510
  • shumen
Благодаря,момичета.Да и аз се замислих и сега записах час за утре след обяд да го заведа за още едно мнение.Доктора,на който звъннах ме попита как са разбрали,че е за операция и дали са го гледали на апарат и казах-не ми се скара как така са решили тогава,че е за операция.
Фейт,единия тестис още от бебе не му е слязъл и затова ни насочиха към уролог да реши дали сме за операция.
Рошли,успех в търсенето и на теб.

# 511
Фейт то за вас не се отнася промяната. Само за родителите без брак. Ама и тея в социалните още не са много наясно как ще си прилагат закона Simple Smile аз се надявам сега от нова година да вземат да вдигнат прага поне с 50лв че да се вредим и ние за детски. Началото на годината уж разправяха че ще всигат от 350 на 420 прага за детските ама ще видим.
А за работата аз не си и предатавям че ще е лесно. Сега съм се съсредоточила над ученето за изпити, че трябва и да се учи. Нали трябва да съм с висше за да стана секретарка поне Simple Smile Ако така вървят нещата скоро и за продавачка няма да ме вземат без висше Simple Smile

# 512
Нали трябва да съм с висше за да стана секретарка поне Simple Smile Ако така вървят нещата скоро и за продавачка няма да ме вземат без висше Simple Smile

Факт ... вече без висше никъде не си вървежен  Rolling Eyes дори и чистачките имат сигурно по две  Mr. Green

# 513
Фейт,добре че си остана вкъщи,че да се пораздвижи темата Grinning 

Рошли,относно промените ,миналия месец като ходих,казаха,че през януари само ще се подават документи за детските надбавки вече.Аз подадох сега и след 3 месеца отново...с кеф да ходиш,да чакаш,някоя нервна служителка да ти скача по нервите...приказка,чудят се как само да откажат хората да си получават това,което според мен трябва да е за всички,без прагове и доказване на каквото и да било.По едно и също време влязохме в ЕС с Румъния,но там и администрации и закони са светлинни години пред нас-Всички майки имат право на 25 евро на месец за дете.А тука какво-35лв и то я ги вземеш,я не,половината надвишават прага,другата половина не им се занимава с бюрократщина.Много ме е яд,защото всеки път отивам и всеки път намират под вола теле и ме връщат неколкократно.Сега последно подадох за еднократна помощ за първокласник,то е пак с доказване на доходи и те връщат 1г назад.Още не съм видяла и 1ст-чакам..докога-никой не знае.Да не казвам за ТЕЛК на Маги ,колко ме мотаха от социалните,принудиха ме да си сменя адреса дори,което си е разходи -лична карта и т.н. 

Иначе сме добре,изкарахме и тримата някакъв вирус с повръщане,аз най-тежко.Тази седмица и двамата са вкъщи,Павел до вчера още не беше добре,днес-горе долу.В петък пътуваме за Плевен,брат ми ще се жени в събота и да сме здрави за тогава.Това е в общи линии.

# 514
  • shumen
Ън,да се оправяте скоро.Весело изкарване на сватбата.
Рошли,то и с висше трудно те взимат.
Аз утре съм на интервю за работа и да видим какво ще стане.Довечера пък като го взема
ще го водя за още едно мнение на уролог и да се решава най-после операция ще има ли,няма ли да има.

# 515
Фейт,добре че си остана вкъщи,че да се пораздвижи темата Grinning  

Joy хахах ... така ще е докато почна нова, ще досаждам  Mr. Green
Обадиха ми се сега от една фирма, тоест кол център. Кандидатствах онзи ден, но като цяло не съм запозната много с тази дейност  Crazy Поне фирмата изглежда голяма /Софика груп/ и утре на място ще видя за какво иде реч  Heart Eyes

Данаека, ти не беше ли почнала работа малко след мен, че изтървах. Какво стана ... и ти ли забегна  Laughing

Стягам се сега, че ще ходяа при АГ-то ... не съм го виджала близо две години  ooooh! Знам, че съм за бой, но ето сега ми остава време за мен, така че ще ида да ме види и едно цито да пуснем. Утре пк на зъбар ще ида ... ебаси и кефа, време за мама има Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 516
  • shumen
Фейт,да бях започнала след теб малко,но изкарах месец и половина там.Съкратиха ни,защото лятото никой не купуваше замразени зеленчуци и нямаше работа.След това Дени бяха във ваканция и нямаше кои да го гледа и изчаках,а и с тази операция бягаме по лекари.Гледам си го сама,баща му не се сеща,че има дете,а нашите работят и колкото могат помагат.

# 517
Фейт, това ми звучи малко като да говориш по телефона цял ден , пък и не искат ли един два езика да знаеш

# 518
  • shumen
Фейт,какво стана днес с АГ-то?Мина ли прегледа?
Аз да Ви кажа водих Дени за още едно мнение при лекар и той ни насочи към детски уролог в София в Пирогов на пролет,че там били най-добрите.Според него не е за операция,но там най-добре щели да решат дали е така.

# 519
Фейт,какво стана днес с АГ-то?Мина ли прегледа?
Аз да Ви кажа водих Дени за още едно мнение при лекар и той ни насочи към детски уролог в София в Пирогов на пролет,че там били най-добрите.Според него не е за операция,но там най-добре щели да решат дали е така.

На пролет не е ли късно? На моята бивша колежка по същия начин малкия имаше проблем с единия тестис. В момента е на 4 и преди месец му направиха операция, тук в Пловдив. Имаха съмнение, че има херния, която да държи тестиса /така обяснил лекаря/ но слава богу нямаше нищо такова и всичко е минало леко. Въ Варна също има специалисти и мисля, че не е нужно чак до софия да ходиш, но пък ти си преценяваш.
При доки всичко мина ОК, цитото ще е готово в понеделник, но по думите му няма масто за притеснение. Направих и една ехография на гъри, да ми е мирна главата.

Нубче ... точно такова е  Mr. Green Език не искат ... абе днес ще видя каква е хавата. То не те ли дръпне от началото ... НЕМА смисъл  Naughty Mr. Green не губя нищо да ида, така или иначе съм без работа  Laughing

Днес бяха пуснали най-накрая парното в детската градина. Сетиха се  Whistling

# 520
Фейт ,точно щях да се разправям за тово, че не стига че е студено , ами като отидох следобед да го взема и ги наредили на масите да рисуват и прозореца зад на Антоан гърба целия отворен .... веднага като излезе и му лъскаше под носа  Crossing Arms

Данаека , дано всичко е наред с Дени и да се размине леко  Praynig

# 521
Фейт ,точно щях да се разправям за тово, че не стига че е студено , ами като отидох следобед да го взема и ги наредили на масите да рисуват и прозореца зад на Антоан гърба целия отворен .... веднага като излезе и му лъскаше под носа  Crossing Arms

За това говорех във ФБ групата ни. Тези прозорци зеят постоянно отворени и за това повдигнах темата. Сутрин като го водя е кучи студ, онзи ден и двата бяха отворени и попитах годпожата или по скоро направо и намекнах ... дали не е студено и тя веднага затвори единият, а другият каза, че после ще го затвори  Whistling Следобед също проветряват, но не ми харесва, понеже са тъкмо станали от сън. В тоалетните винаги е течение  ooooh!
Ще видим сега като работи вече партоно как ще се процедира ...

# 522
Данаека във Варна ти препоръчван др Румен Христов, той оперира Иво миналата година, работи в окръжна болница в детска хирургия мисля че е там всеки ден. Ако те интересува нещо повече пиши на лични.

Аз нещо не съм много доволна от градината, чак на моменти се чудя защо не го записах в друга. Нещо учителкиъе ми се виждат супер незаинтересовани, трябва с ченгел да им вадиш думите от устата да ти кажат какво е правило детето. Ако не ги питам нещо нищо няма да ми кажат. Вчера от никъде решили да им разместват шкафчетата и естествено ивелин не беше доволен да му сменят шкафчето защото вече си го беше научил и си беше негово. А те не да кажат защо ги разместват ами направо разменили табелките, разбирам да освобождават някакви шкафчета за друга група ама да преместят само на децата които им трябва шкафчетата не на всички. На мястото на Иво на шкафчето бяха сложили пак дете от неговата група, накрая благоволиха нацупено да ми разрешат да си го оставя в старото шкафче. Миналата седмица му забутали пижамата някъде и чак като го направих два пъти на въпрос успяха да я намерят. Най-изненадана останах от факта че е мое задължение да пера чаршафите ако детето ми се напикае на обяд. Първите два дена ми слагат един чаршав с някаква розова кърпа и някаква чужда пижама в шкафчето и от самосебе си се разбира явно че трябвало да ги пера. Нещо организацията много не им е в ред, а уж много народ се натиска за тая градина и била много хубава ама аз нещо не съм впечатлена. Градината в която аз ходех преди 20 години беше къде къде по-добре.

Фейт не знам дали ще те грабне работата в кол център, по-скоро ще е по изнервяща от предишната, защото по цял ден трябва да се разправяш с недоразбрали клиенти Simple Smile ама пък може да те грабне Simple Smile

# 523
  • Бургас
Фейт, много смела постъпка да напуснеш работа,преди да си намерила нова. Каквото нямане е. Аз лично не бих го направила.

# 524
Фейт не знам дали ще те грабне работата в кол център, по-скоро ще е по изнервяща от предишната, защото по цял ден трябва да се разправяш с недоразбрали клиенти Simple Smile ама пък може да те грабне Simple Smile

Не ме грабна  Mr. Green ама поне видях каква е лудница и повече няма да кандидатствам на такива места  Whistling То докато не се види на живо, няма как да разбереш.
Верно много ви е кофти организация. Аз лично не мога да се оплача от госпожите и от градината и въобще като цяло ... поне за сега. Единствено проблема с прозореца ми боде очите, ама и това ще се оправи  Laughing Виж дали не можеш да го изместиш на друго място или не ти се разправя  Thinking

Лина ... много е лесно отстрани да кажеш такива думи. Смятам, че постъпих както трябва, и да .... смела постъпка, но реших че нервите и достойнството са ми по-важни от това да се правя на маймуна и да "ближа гъзовете на хората"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт