На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Търся с този тип затягане гривна, но със златно кръстче за малкия
Другият вариянт е поне кръстче, но за нанизване и да ми направят гривната.

# 496
Благодаря Ви момичета, открих го магазинчето  / за стевията/ - това до детската площадка на Лятно кино се оказа, смелиха ми и лимец там Simple Smile.  И така като съм решила да се храня по здравословно вече, ми допадна идеята да си правя хляб, та следващата ми питанка е каква хлебопекарна и от къде бихте ми препорчали да си купя.
Относно гривничката, незнам откъде може да се намери, но много лесно се правят подобен вид гривни. Аз съм си правила, така че ако прецениш може да купиш кръстче на малчо и да видиш в интернет клипчета как се прави шамбала гривна, там пристягането е със същата плетка.

# 497
  • Вестерос

препоръчвам ти истинско златно, че фалшиментото бързо се изтъркват, може даже обрив да се появи на ръката. А за самото правене- на Мария Луиза , на ъгъла над Амазония има магазин за всякакви джунджурийки. Там ще ти я направят.

# 498
Забравих да кажа материали за гривната можеш да намериш на ул "Шипка" , там до подлза се намират и книжарница "Слънчоглед"  и "Ем арт".

# 499
  • Варна
Благодаря! Да, аз искам със злато, но такъв да е модела, че да няма за дърпане. Понеделник съм по магазините Simple Smile

# 500
  • Варна
Някой да е ходил на открития басейн на Дом Младост, за да сподели впечатления? Чисто ли е, топла ли е водата, има ли много хора през уикенда, колко струва?  Praynig

# 501
  • Варна
Благодаря Ви момичета, открих го магазинчето  / за стевията/ - това до детската площадка на Лятно кино се оказа, смелиха ми и лимец там Simple Smile.  И така като съм решила да се храня по здравословно вече, ми допадна идеята да си правя хляб, та следващата ми питанка е каква хлебопекарна и от къде бихте ми препорчали да си купя.
Относно гривничката, незнам откъде може да се намери, но много лесно се правят подобен вид гривни. Аз съм си правила, така че ако прецениш може да купиш кръстче на малчо и да видиш в интернет клипчета как се прави шамбала гривна, там пристягането е със същата плетка.
Ние имаме хлебопекарна Панасоник и съм много доволна, но май трудно се намират.
Чувала съм много добри отзиви за тази от Лидл.
Има цяла тема за хлебопекарните Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=835443.0;topicrefid=20

# 502
Хубав е басейна, 33 град. е водата, май е 5 лв.

# 503
  • Варна
Хубав е басейна, 33 град. е водата, май е 5 лв.

Благодаря!   bouquet

# 504
  • Варна, Пловдив

препоръчвам ти истинско златно, че фалшиментото бързо се изтъркват, може даже обрив да се появи на ръката. А за самото правене- на Мария Луиза , на ъгъла над Амазония има магазин за всякакви джунджурийки. Там ще ти я направят.
Може ли повече насоки за това магазинче, онзи ден  разбрах, че имало такъв на Мария Луиза и се канех да го потърся?

# 505
  • Вестерос
Те са четири всъщност на близко
1. За мен този на Мария Луиза е най-евтиният за синци и всякакви такива, също така там са най-евтини и полускъпоценните камъни, от които може да си правиш гривни този тип
Скрит текст:
Продават готови бижута, слънчеви очила, шалове и изработват , ако поискаш.Намира се точно на ъгъла на пресечката към адвокатската градинка, Амазония, кукления театър. Няма как да се пропусне.

2. Този е 1,2 магазина преди книжарница "Слънчоглед" като идваш от Хали Шипка. Там полускъпоценните са по-скъпи, но има повече избор. Също и за висулки има голям избор.

3. Този е най-новият и е доста голям. Но там продават на едро като цяло. Има освен камъни, които са на нанизи по 20,30, конци, прежди и всякакви материали. Намира се срещу "Слънчоглед, малко по-надолу. Име не помня.

4."Мимоко"- има доста неща, но е най-скъпият от всички. Но пък за картички, кутии е с най-голям избор. Също така полускъпоценните камъни са по-различни от тези в другите 3 магазина. ttps://www.facebook.com/MimokoBulgaria?fref=ts

# 506
  • Варна, Пловдив
Те са четири всъщност на близко
1. За мен този на Мария Луиза е най-евтиният за синци и всякакви такива, също така там са най-евтини и полускъпоценните камъни, от които може да си правиш гривни този тип
Скрит текст:
Продават готови бижута, слънчеви очила, шалове и изработват , ако поискаш.Намира се точно на ъгъла на пресечката към адвокатската градинка, Амазония, кукления театър. Няма как да се пропусне.

2. Този е 1,2 магазина преди книжарница "Слънчоглед" като идваш от Хали Шипка. Там полускъпоценните са по-скъпи, но има повече избор. Също и за висулки има голям избор.

3. Този е най-новият и е доста голям. Но там продават на едро като цяло. Има освен камъни, които са на нанизи по 20,30, конци, прежди и всякакви материали. Намира се срещу "Слънчоглед, малко по-надолу. Име не помня.

4."Мимоко"- има доста неща, но е най-скъпият от всички. Но пък за картички, кутии е с най-голям избор. Също така полускъпоценните камъни са по-различни от тези в другите 3 магазина. ttps://www.facebook.com/MimokoBulgaria?fref=ts
Еее, благодаря,   bouquetобогатих архива. Знаех само другите, Слънчогледа и Мимоко са ясни, магазин №2 преди Слънчогледа се казва Мария-Магдалена, за него има информация в Грабо Клуб (аз там разбрах за него), №3 се казва М-арт.

# 507
Преди имах навика често да влизам в темата, но близките месеци не съм имала честта да се добера до компютър... В града има много знайни и незнайни фотографи, на които съм ползвала услугите, но за мен си. Сега обаче ми трябва за заснемане на първи рожден ден. Помагайте, че не мога да разглеждам на всички албумите дали имат такава услуга?

# 508
  • До морето
Аз съм ползвала Камен Загоров, доволна съм. Има го във ФБ

# 509
  • Варна
За заснемане на рожден ден попаднах на това https://www.facebook.com/snimkirumianalefterova/photos/a.8441950 … ype=1&theater
Моя позната прави фотосесия на децата си и снимките са много добри!

Общи условия

Активация на акаунт