На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
За снимане на детски РД предлагам https://www.facebook.com/diemma?fref=ts

В М Арт са най-изгодни мънистата, но те не продават на бройка.
Като качество ми казаха, че на Мимоко са най-добри.

# 511
  • Варна
Къде има най-голям избор в реален магазин на пособия за първокласници- по-точно несесери и чанти/ раници? Търся на Herlitz, Milan, Gabol. Онлайн набелязах модели, но искам да ги видя на живо. Засега ми казаха в Метро, Августа да огледам. Ако имате мнение и като функционалност на определени изделия, ще ми е от полза.   bouquet

# 512
  • Варна
В Ориндж съм гледала различни серии пособия, но не е ли рано още за тях. По принцип зареждат от август ученически неща.

# 513
  • Варна
Благодаря Ви момичета, открих го магазинчето  / за стевията/ - това до детската площадка на Лятно кино се оказа, смелиха ми и лимец там Simple Smile.  И така като съм решила да се храня по здравословно вече, ми допадна идеята да си правя хляб, та следващата ми питанка е каква хлебопекарна и от къде бихте ми препорчали да си купя.
Ако ще си правиш хляб само от лимец пекарната няма да ти свърши работа - много лепне тестото и по-добре на ръка, с лъжица да се разбърка.

Някой да е ходил на открития басейн на Дом Младост, за да сподели впечатления? Чисто ли е, топла ли е водата, има ли много хора през уикенда, колко струва?  Praynig
Басейнът на Дом Младост може да е всичко друго, ама чист... Naughty

# 514
  • Вестерос
Аз също имам позната, която снима детски рождени дни, даже и албуми прави Simple Smile

https://www.facebook.com/veselaaleksievaphotography?fref=ts

# 515
  • Варна
В Ориндж съм гледала различни серии пособия, но не е ли рано още за тях. По принцип зареждат от август ученически неща.
Благодаря, там също ще огледам. Предпочитам от по-рано да огледаме и изберем, ако се налага нещо и от чужбина да се поръчва. Обикаляла съм за ученически пособия за племенниците в периода август- септември и нещо не ми се нрави блъсканицата и изчерпани артикули, които си си набелязал.

# 516
  • Варна
Август  излизат раници от новите колекции на производителите, ако искате да се от последните такива. Раници на Херлиц съм виждала и в една книжарница по Владислав, точно до Райфайзен. Лично аз купих от Метро -  август месец  Peace.

# 517
  • Варна
xtna007, има много фотографи, но доста се различават като цени и стил. Аз се доверявам на  http://lil-france.blogspot.com/?m=1 и съм много доволна. Снимките не са претрупани с декори да ми се загуби детето като повечето фотографи, на които съм попадала. Отделя нужното внимание и има подход с детето та го предразполага и успява да улови за мен чудесни кадри.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 17:49 от eli70o0

# 518
Здравейте!
Търся курсове за деца на 6год. за руски език. Пробавах почти всички школи,но никъде няма групи Sad
Ако някой знае нещо по въпроса,ще съм много благодарна  Hug

# 519
Благодаря ви за отговорите за фотографските услуги. Точно, защото всеки си купи малко по-скъп апарат и сложи едно photography зад името си, е много трудно и го умувам 3 месеца по-рано,за което малко ме определиха за луда.

eli70o0, все едно моят гледам с тия сините очи, да не говорим, че и аутфита е същият    bouquet

# 520
Благдаря за съветите за хлебопекарната Wink. Май наистина се разколебах да купувам. Хляба от лимец се получи супер и стана сравнително бързо, предполагам, че с хлебопекарната даже ще тръбва повечко да се чака.

# 521
  • Варна
xtna007, Лили тея дни ще е вече и с нов апарат за още по-хубави снимки на закрито-особено на кръщенета. Сега даже ги отказва. Ако още нещо те интересува пиши ЛС. Аз днес и звънях и за мероприятията точно, че до сега ни е правила студийни фотосесии, а сега РД, кръщене.
Скрит текст:
хаха, замисли ме-да не излезем и някой роднини накрая. За времето изобщо не си луда. Аз съм готона с всичко-даже и с тоалетите, а тие ще сме с рд с 3 партита и кръщене  ooooh!

# 522
  • Варна
Къде има най-голям избор в реален магазин на пособия за първокласници- по-точно несесери и чанти/ раници? Търся на Herlitz, Milan, Gabol. Онлайн набелязах модели, но искам да ги видя на живо. Засега ми казаха в Метро, Августа да огледам. Ако имате мнение и като функционалност на определени изделия, ще ми е от полза.   bouquet

В КниЖАРницата на ул. Шипка има Милан и Габол немалко модели.

# 523
  • Варна
Благодаря за предложенията!   bouquet Днес детето си избра и поръчахме комплект на Herlitz от amazon на много по-изгодна цена отколкото ги намерих тук. Дано се окажат качествени и удобни.

# 524
Къде мога да си намеря хубава шнола с  цвете?Такива магазини в кой район има?

Общи условия

Активация на акаунт