На пазар във Варна - 38

• 56 745
  • 727
  •   4
Отговори
# 30
  • Варна
Мисля, че не, g-bone. Само в КАТ, на гише 1

# 31
  • Варна
Някой знае ли къде продават картонени/хартиени форми за козунаци?
Никъде няма бели яйца, нито в Лидъл, нито в Кауфланд, нито в Метро. Почти заради тях само се замъкнах във Варна и напразно. #2gunfire

Специално влизам, за да пиша, че и двата артикула ги има в момента на пазарчето на Младост в магазин "Мартини". Пазарчето се намира в уличката в дясно на светофара след Пикадили Младост. А магазина Мартини е денонощния магазин на това пазарче, точно до рибарницата...
Инфото за яйцата и формите е от преди 10 мин.

# 32
  • Варна
Никъде няма бели яйца, нито в Лидъл, нито в Кауфланд, нито в Метро. Почти заради тях само се замъкнах във Варна и напразно. #2gunfire

Специално влизам, за да пиша, че и двата артикула ги има в момента на пазарчето на Младост в магазин "Мартини". Пазарчето се намира в уличката в дясно на светофара след Пикадили Младост. А магазина Мартини е денонощния магазин на това пазарче, точно до рибарницата...
Аууу, много ти благодаря   bouquet ! Търсих къде ли не... Щом е денонощен още по-добре - ще успея довечера да си купя.
Редактирам се - купих си. Още веднъж огрооооооомно благодаря, kali_tod !

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 20:50 от dima1

# 33
  • Под Слънцето
Само да предупредя относно медицинските за смяна на ш. книжка- те са леко необикновени и ги няма навсякъде. Някъде около 15-20 лв беше с прегледа. Когато търсих- септември, се натресох , вървейки и питайки насам натам , на една частна клиника от ХЕИ към 1во РПУ, пада се отдясно на завоя. Като търсите медицинско, намеквайте ,че е именно за подмяна на книжка, а не за работа, щото бланките са други. Тези са по-големи от а4

# 34
И аз благодаря за информацията за шофьорските книжки   bouquet Имате ли представа дали документите могат да се подадат в паспортната служба до 1во РПУ?

Там са само експресните поръчки май.

# 35
  • Варна
Трябва ми добре зареден билков магазин. Преди време купувах от една дрогерия зад кръглата банка билки на грамаж, колкото ми трябват. Дали го има още този магазин, знаете ли?

# 36
Да билковият магазин  още си е зад кръглата банка. 

# 37
Благодаря за новата тема!

Пощенските клонове дали работят днес?

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 07:53 от Реа

# 38
Трябва ми добре зареден билков магазин. Преди време купувах от една дрогерия зад кръглата банка билки на грамаж, колкото ми трябват. Дали го има още този магазин, знаете ли?

На Базар Левски има много зареден билков магазин

# 39
  • Балчик

Благодаря, но вече боядисах яйцата и втори път няма да ходя чак до Варна за едни яйца.

# 40
  • Варна
Здравейте. Има ли в града магазин за детски колички втора употреба?

# 41
  • Под Слънцето
мм. по Ангел Кънчев като свиеш в дясно от Владислав , имаше 2  магазина, но нямам идея още ли са там

# 42
  • по морето
Здравейте. Има ли в града магазин за детски колички втора употреба?
По-добрия вариант според мен е о ел екс, в магазин втора употреба ще ви натоварят леко с цената, няма да има голям избор. Аз съм оставял доста неща в оказиона Саша зад съда близо е до сп. Тракия, но последните неща ги разпродадох сам он лайн, доста бързо замина всичко, вкл. столче за кола, количка и т.н. Т.е. както си решите вие.

# 43
  • Варна
Благодаря. И аз предпочитам олх, но ще ида да видя и оказиона. Може пък точно нашата количка да е там Simple Smile

# 44
Има и един магазин, който доставя колички на Лорели на складови цени. Магазина се намира на колхозния пазар гаражите зад Елитис. Набелязваш си модел и ги питаш на каква цена ще ти я доставят. Поне на мен така ми обясниха в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт