На пазар във Варна - 38

• 56 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,  от спирката на Димят до Пристанище Варна с кой автобус мога да отида? 

# 91
# 92
  • Варна

И с №39 става, ако ходи изобщо.  Simple Smile

# 93
Бясна съм,за утре ни трябва за училище костюм на герой от приказка,ходих до Джъмбо,само че там половината стоки не са изкарани,правят ремонт!Помолих да ми кажат какво имат и да ми изнесат нещо....но не можели #2gunfireНякой има ли идея от къде мога да намеря нещо...примерно за котаракът в чизми?  bouquet

# 94
  • Варна
Бясна съм,за утре ни трябва за училище костюм на герой от приказка,ходих до Джъмбо,само че там половината стоки не са изкарани,правят ремонт!Помолих да ми кажат какво имат и да ми изнесат нещо....но не можели #2gunfireНякой има ли идея от къде мога да намеря нещо...примерно за котаракът в чизми?  bouquet
Иди в парти център Вега и вземи под наем Simple Smile

# 95
  • Варна

Пробвай в някоя по-заредена втора употреба - Хумана, Бултекс.

# 96
Аз обличах наскоро моето момче като ловец. Използвах това което имам вкъщи - зелен панталон, зелена тениска, една риза с колан отгоре, чанта през рамо и от нея се подаваха дръжка на нож и пистолет, парче въже и бутилка. На главата едно бомбе. Перо направих като изрязах от пластмасово шише форма и оцветих с лак за нокти. На другото рамо преметнахме пушка. Ножа,пистолета и пушката ги имахме от преди време от комплектите купени от магазините за левче. Този ловец се появи на сцената и козлетата и с червената шапчица. Класната остана доволна. Давам само идея. И за пират може да се помисли - риза, дънки, пистолет, някои ланец и едно закрито око и готово.                                                                                          

# 97
  • ride my bike...
В някой от мол-овете правели колиета от тел с имена.
Някой да знае къде точно и колко струва?

# 98

Редовно си пера количките на автомивка,а също и сгъваема кошара!Стават,като нови!!! Peace

къде? и не те ли притесняват препаратите им?

За препарати не съм мислила,нямала съм проблем.Аз ги пера на автомивката до ОМВ Чайка(бившия стадион Юрий Гагарин).Но на всяка мивка,могат да  ти ги изперат.Миришат на чисто,като си ги взема(естественно,изсъхнали) Peace Дано съм била полезна Peace

# 99
Благодаря ти.  Peace

# 100
Колко струва грама злато във Варна?

# 101
Здравейте, момичета!
Отваря ми се път към Варна, но ми е тотално непозната.
За шопинг ми препоръчаха Владислав. Приемами други предложения в центъра на града.
Благодаря предварително!

# 102
  • Варна
Гранд Мол, той е зад автогарата. По центъра е "бомба паднала" и е изключително неприятно да се минава, иначе и там има магазини.

# 103
  • Варна
Гранд Мол, той е зад автогарата. По центъра е "бомба паднала" и е изключително неприятно да се минава, иначе и там има магазини.

+1. Центърът е в ужасно състояние в момента  Naughty Работя в района и спрях да излизам в обедната почивка  Crossing Arms

# 104
  • Варна
И аз съм за Мол-а  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт