На пазар във Варна - 38

• 56 769
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря,ще погледна разписанието Peace

# 196
  • Варна, Пловдив
Момичета, можете ли да препоръчате някой за демонтаж и монтаж на климатик? Когато климатикът е в гаранция трябва ли да се обърнем към фирмата от която е купен, предполагам, че трябва да е от тях, но  не ми се иска, че останахме недоволни. Разбира ли се ако един климатик е демонтиран, защото искам да си запазим гаранцията?

# 197
  • Варна

Момичета,някой може ли да ме ореантира за автобус от Технически Университет до Басейн Приморски?Сякаш няма такъв.. Ще се придвижвам с дете и ми трябва най-краткият вариант.
Благодаря!

Виж тук: http://www.varnatraffic.com/Station/Index/3

# 198
  • ВАРНА
Момичета, можете ли да препоръчате някой за демонтаж и монтаж на климатик? Когато климатикът е в гаранция трябва ли да се обърнем към фирмата от която е купен, предполагам, че трябва да е от тях, но  не ми се иска, че останахме недоволни. Разбира ли се ако един климатик е демонтиран, защото искам да си запазим гаранцията?

На нас ни се налагаше профилактика,защото пък фирмата,от която нашият климатик беше купен преди години я няма - извикахме екип от тук http://vimax.bg/ ,бързо дойдоха,експедитивни,останахме с добро впечатление за качеството на услугите,понеже мислим оттам да закупим и следващия и  съответно да го монтират те - на Нептун им е офиса  Peace

# 199
на центъра точно до Ягуара има един магазин за детски играчки. Имат всякакви малки пластмасови фигурки. Винаги за торта взимам от там.

Къде точно се намира, че не мога да се сетя?

Мисля, че става въпрос за едно малко магазинче точно до Кукления театър.
Да точно там, имат в изобилие малки фигурки.

# 200
  • Варна
Благодаря   bouquet тези дни ще отида да проверя.

# 201
  • Варна, Пловдив
Момичета, можете ли да препоръчате някой за демонтаж и монтаж на климатик? Когато климатикът е в гаранция трябва ли да се обърнем към фирмата от която е купен, предполагам, че трябва да е от тях, но  не ми се иска, че останахме недоволни. Разбира ли се ако един климатик е демонтиран, защото искам да си запазим гаранцията?

На нас ни се налагаше профилактика,защото пък фирмата,от която нашият климатик беше купен преди години я няма - извикахме екип от тук http://vimax.bg/ ,бързо дойдоха,експедитивни,останахме с добро впечатление за качеството на услугите,понеже мислим оттам да закупим и следващия и  съответно да го монтират те - на Нептун им е офиса  Peace
Благодаря, ще ги имам предвид. Дано дадат добри идеи. При нас не става дума за профилактика. Стената на терасата подпухна и ме е страх за климатика, който няма и година. Оказа се сериозен теч от тавана на блока, щом стига до 3-ти етаж от 7-седми, хич не е малко. Мисля сега да махнем климатика и да го преместим на друга и когато се оправи теча, да си го върнем на старото място, че там е най-удобно, но остава борбата със съседите Sick Просто идея си нямам как ще се оправи, всички имат този проблем, но не им пука.

# 202
  • ВАРНА
Хм,да не те излъжа,ние сме с нает професионален домоуправител и беше казал,че си има законови разпоредби като има проблем,който уврежда имота на съседите,собственика е длъжен да го оправи иначе носи наказателна отговорност...Може някой да е по-запознат - да се изкаже  Peace

# 203
  • 5 етаж в ляво
Здравейте момичета! Откъде мога да си купя пресен турски кадаиф и кори за баклава? има ли въобще във Варна турски магазин?
Благодаря  bouquet

# 204
  • Варна
Хм,да не те излъжа,ние сме с нает професионален домоуправител и беше казал,че си има законови разпоредби като има проблем,който уврежда имота на съседите,собственика е длъжен да го оправи иначе носи наказателна отговорност...Може някой да е по-запознат - да се изкаже  Peace
наистина някой ако знае и е минавал през това да сподели. при нас тече от ноември, предложих на съседа да му оправя банята, той не иска пари, на пролет щял да прави цялостен ремонт на апартамента...пролетта дойде, нищо. аз си реших проблема временно, ама скоро мисля да го тормозя
казаха ми, че се подавала жалба в общината, но къде точно... newsm78

всъщност има ли майстори, които биха могли да установят с някаква техника от къде точно идва течът? ако сте ползвали подобен специалист, моля дайте координати  Praynig

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 16:42 от BoBoDes

# 205
  • Варна
Здравейте, момичета!
Къде се продават детски пантофки Nenito,  освен в Сладури?
Къде мога да намеря/поръчам калъф за пуф круша на нормална цена?
Скрит текст:
уточних нормална, че в барбарон за пуф 160лв ми поискаха 100лв за калъф..

# 206
  • Варна, Пловдив
Morgana07, благодаря за информацията, при нас става въпрос за общи части и вероятен проблем с калкана, трябва да се види и съседната сграда, затова е по-сложно, поне според мен, накрая сигурно ще плащаме и заради някой друг, вече има един, дето нямал проблем и ни лъже в очите, а ние виждаме каква му е терасата, но тя, водата, си подбира и неговия 6-ти етаж го подминава Mr. Green.

BoBoDes, да не повярва човек, но и ние миналата година имахме теч на банята от горния съсед, и той си ремонтира банята, без да му даваме пари, и без това му била за ремонт, имало и такива хора. Доколкото знам, да не те излъжа и аз, това за общината и сигнал за увреждане май го има само в софийска община, но ако няма начин да се разберете със съседа, пробвай дали и тук няма нещо подобно. Не мога да ти помогна, засега всичко е наред при нас, но ще изчакаме още малко с нашето обновяване на банята, че има направен ремонт, но доколко е качествен..... Ще следя за други коментари и специалисти, дано се включат и други хора.

# 207
Да ви попитам -идея от къде мога да си намери по-едрички камъни за декорация за двор,но не прекалено големи... Освен на плажа? Питам за намиране, не за закупуване Simple Smile

# 208
  • Варна
Тази маса ми прободе сърцето.  Simple Smile Да сте виждали някъде из града подобна?

Скрит текст:

# 209
  • ВАРНА
В мебелна палата Лазур и Аквацентъра има доста изложени маси,на повечето места като обикалям май поръчват по каталог,така че може да питаш със снимката в различни магазини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт