На пазар във Варна - 38

• 56 770
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Щори - Гершман
Огледала - Полиглас
Мебели по поръчка вкл. детски, кухни и т.н. - Мебел Класик

Благодаря!!!  bouquet

И още един въпрос-добра шивачка,фирма,за ушиване на пердета?Магазина от който ги купувам имат възможност чак за следващия месец,били затрупани с работа,и варианта остава да си купя плата и да ги шия на дуго място.Не мога да чакам толкова.Притеснявам се да не ги окепазят че е скъп плата Rolling Eyes

В Бриколаж - купуваш си плат и ти шият на място.

# 226
  • ...на безопасно
Момичета, голяма излагация /уж съм варненка/, ама да питам....
Как да се добера с автобус от Елпром / Технополис/ до МЦ Младост  на бул. Република?

# 227
  • Варна
Момичета, голяма излагация /уж съм варненка/, ама да питам....
Как да се добера с автобус от Елпром / Технополис/ до МЦ Младост  на бул. Република?

Пеш...  Laughing
Точно на една спирка разстояние е. 48 спира на Елпром и после на Марешки.

# 228
  • Вестерос
МЦ Младост е срещу СОУ "Гео Милев"

# 229
  • Варна
МЦ Младост е срещу СОУ "Гео Милев"

Именно. Известен е още като "Марешки". И е точно на една спирка от Елпром по същия бул. Република...

# 230
  • ...на безопасно
Две са спирките, де  Crossing Arms
Ама ще съм с дете.
А 48 от къде да го хвана? От самата спирка на Елпром или след завоя до Радиозавода/

# 231
  • Варна
Две са спирките, де  Crossing Arms
Ама ще съм с дете.
А 48 от къде да го хвана? От самата спирка на Елпром или след завоя до Радиозавода/

Виж тук
http://www.varnatraffic.com/bg/Line/Routes/48

# 232
Насочете към някоя по-голяма верига детски магазини във Варна, добре заредени с пюрета, памперси...
  bouquet

# 233
Ганчев? Ново бебе (на Колхозния пазар гаражите първите)

# 234
Момичета, аз пак ще досаждам с моя въпрос:

Къде мога да занеса фотоапарат panasonic за ремонт? newsm78

# 235
  • по морето
Питайте в магазина на нулата в Мол Варна, от главния вход вдясно, друг за фото техника там няма, т.е. не може да се объркате, ще ви насочят за сервиз. Панасоници никога не съм купувал, нямам добро мнение за марката.   

# 236

Къде мога да занеса фотоапарат panasonic за ремонт? newsm78
http://www.service-ivanov.com/

# 237
Къде,мога да намеря слънчеви очила(без скъпите оптики)? Praynig

# 238
  • UK
Насочете към някоя по-голяма верига детски магазини във Варна, добре заредени с пюрета, памперси...
  bouquet

Бебе борса и бебе Депо  на Колхозния пазар и на Чаталджа  bouquet

Къде,мога да намеря слънчеви очила(без скъпите оптики)? Praynig

По магазините Mr. Green Mr. Green но със съмнителен произход и качество, иначе има оптика до входа на Градска болница, същата където има разни модели дават ги със защита, по-голямо е разнообразието им сякаш в другата им оптика на Центъра до бившата сладкарница Лучано  bouquet
Има също така разнообразие голямо откъм асортимент, а и откъм цени в оптиката, която се намира от Общината надолу по посока на Макдоналдс, малко след магазина за обувки Кристиан Peace Съжалявам, но не се досещам за имената на въпросните оптики Rolling Eyes

# 239
  • Под Слънцето
Оптиките се казват Призма.

От предната тема , когато се допитах до вас , съм с очила от Призма след обстоен преглед, и съм изключително доволна от отношението и вниманието, което отделят на всеки клиент.

Общи условия

Активация на акаунт