На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Може ли да ми препоръчате козметик за оформяне на вежди?

# 586
Аз ходя във Владиславово срещу кметството.Козметичката е супер.Опитах с други по удобни като местоположение салони ама не си харесвам там веждите и това е!Цената е 4 лв

# 587
Рали, мерси. Една ли е козметичката там?

# 588
  • Варна
ХепиКали, то има места, където съм доволна и аз от педикюр, но в случая търся медицински. Някой, ако знае къде правят, моля да сподели.
Тази дама специалист ли е, защо точно тя? Лошо, че има и негативни отзиви за нея.

Много добре те разбрах какво питаш. Моите нокти така се забиват и изкривяват, че се е стигало до забиране. Като се забие и не мога да ходя... Само тя ми помогна. Ходя веднъж месечно. Взима ми 10 или 12 лв.
Доколкото разбирам, негативния отзив е за маникюр. Аз на маникюр ходя на друго място и не мога да взема отношение за това...

# 589
Благодаря ти!

# 590
  • Варна
Шалтета, от къде?
 Hug

# 591
  • Варна
Роксима Дрийм. Аз лично съм си поръчвала да ми ушият там, където съм поръчвала пердета. Имаше такъв магазин/ ателие зад Кино Тракия по едни стълбички нагоре, но мисля, че вече не съществува.

# 592
  • Под Слънцето
Преди няколко дни някой търсеше тротинетки..

Видях в немския магазин над Орбита към болниците , последна бройка намалена на 47 лв. Цялата е метална, с изкл. на колелетата.

# 593
  • Варна
Нови модели раници са заредили в книжарница "Жар птица" в началото на Шипка.

# 594
  • ВАРНА

На Бенковска между Нептун и Образцов дом има 2-3 магазина за пердета,там шият по поръчка  Peace Аз съм в потрес от цените на раниците по магазините  Peace

# 595
  • Варна
Да, цените на качествените раници/ чанти, особено анатомичните, са доста високи за нашия стандарт. По тази причина поръчах по интернет, спестявайки поне 50 лв. от предлаганата тук цена. Но като видях и в немските сайтове- цените варират между 100 и 200 евро. Някои модели само са намалени на около 60-80.

# 596
  • Варна
Предполагам търсите раници за първокласници. Имайте предвид, че раниците са много тежки и ще ги носите вие, не децата. Аз направих грешката и купих скъпа, анатомична раница, която носих аз  Mr. Green . Изобщо не си струваше инвестицията, освен че детето си харесваше картинката. Самата раница беше почти 1кг. тежка, отделно и учебници и т.н.

# 597
Ние минахме етапа с раниците,но тези ги видях на "живо" в Германия и ми харесаха Peace
http://www.amazon.de/gp/product/B00U1FOS4S/ref=pe_213861_73648721_em_1p_6_im
Ние първи клас изкарахме с раница на адидас,която аз носих Wink

# 598
  • ВАРНА
Предполагам търсите раници за първокласници. Имайте предвид, че раниците са много тежки и ще ги носите вие, не децата. Аз направих грешката и купих скъпа, анатомична раница, която носих аз  Mr. Green . Изобщо не си струваше инвестицията, освен че детето си харесваше картинката. Самата раница беше почти 1кг. тежка, отделно и учебници и т.н.

Не се ли предполага,че освен 1виклас детето ще я ползва и 2ри,може и малко повечко  newsm78 Какъв тип раница би препоръчала например?

# 599
Аз лично препоръчвам раниците на Габол.И да, аз я носих две години, после купихме нова и т.н. няколко до 7 клас Wink

Общи условия

Активация на акаунт