На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Уж до края на годината трябва да отвори и ИКЕА, но това е непотвърдена информация.
Не знам точно кога, но със сигурност ще е до Практикер. Вече са го съкратили като обем площ, за да правят там Икеа.

# 616
Уж до края на годината трябва да отвори и ИКЕА, но това е непотвърдена информация.
Не знам точно кога, но със сигурност ще е до Практикер. Вече са го съкратили като обем площ, за да правят там Икеа.

До кой Практикер,защото в момента Практикер строят нова сграда и ще се местят там.ИКЕА дали няма да са в старата сграда на Практикер?  Rolling Eyes Аз бях чела някъде,че ИКЕА тук няма да е в пълния си обем и ще е нещо като мострена зала и ще се пазари само с поръчки.

# 617
  • Вестерос
Някой беше питал преди за мъжки халати за баня. Сега и аз търся, а не мога да се сетя какво беше предложено  newsm78

# 618
  • Варна
За халати за баня и всякакви хавлиени кърпи аз съм доволна от тези на Яна Панагюрище. Техни изделия се предлагат в две от белите бараки на Колхозния пазар, точно срещу задния вход на Елитис, на Чаталджа също ги има на две места- срещу млечен магазин Алфатар и в белите магазинчета до пици Браво. Ако говорим за луксозни и маркови- в Домко има Boss, Pier Cardin, както и в магазина срещу бар Сохо (забравих му името).

# 619
  • До морето

До кой Практикер,защото в момента Практикер строят нова сграда и ще се местят там.ИКЕА дали няма да са в старата сграда на Практикер?  Rolling Eyes Аз бях чела някъде,че ИКЕА тук няма да е в пълния си обем и ще е нещо като мострена зала и ще се пазари само с поръчки.

Точно така.  Практикер ще се изместят, а ИКЕА ще е на тяхно място и ще е доста по - малка

# 620
  • Вестерос
За халати за баня и всякакви хавлиени кърпи аз съм доволна от тези на Яна Панагюрище. Техни изделия се предлагат в две от белите бараки на Колхозния пазар, точно срещу задния вход на Елитис, на Чаталджа също ги има на две места- срещу млечен магазин Алфатар и в белите магазинчета до пици Браво. Ако говорим за луксозни и маркови- в Домко има Boss, Pier Cardin, както и в магазина срещу бар Сохо (забравих му името).

Много блаГОДАРЯ   bouquet

# 621
  • Варна
Срещу магазин Мадара имало някакъв нов магазин за мебели. Някой да има представа как се казва и имат ли сайт?
Само да кажа, че не става дума за мебели Виденов, Нов дом Симеонов и Хера. Тази сграда е сравнително нова и се пада точно срещу паркинга на Мадара, от долната страна.

Нищо нямa тaм, сгрaдaтa прaзнa, но пък с голямa тaбелa Мебели...

# 622
  • ВАРНА
СПЕШНО ми трябва ВиК майстор,моля ако някой има проверен,който ще се отзове в неделя да даде координати  Praynig

# 623
Халати в Хоум студиото срещу Сохо.Има в момента даже разпродажба )

# 624
  • Вестерос
Мерси, но май се спрях на българските, че имам от тази фирма кърпи и съм много доволна.

# 625
Здравейте! Трябва ми голяма политическа карта на света, по възможност да има и знамената на нея.Някой виждал ли е такава по магазини и книжарници?

# 626
  • ride my bike...
в учмаг има големи политески карти
http://www.uchmag.com/?s=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1 … D1%80%D1%82%D0%B0

# 627
  • Sliven, Bulgaria
Някой да знае къде мога да закупя куфар за ръчен багаж-качествен и на сносна цена. Гледах в Мол Варна, но ми се видяха скъпички.  Simple Smile

# 628
Здравейте! Трябва ми голяма политическа карта на света, по възможност да има и знамената на нея.Някой виждал ли е такава по магазини и книжарници?
Голяма стенна "Политическа карта на света" съм купувала от книжна борса Арвен ( на ул.Райко Жинзифов)

# 629
Благодаря ви ви!

Общи условия

Активация на акаунт