The Walking Dead - 15

• 35 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Не е точно така, Керъл в сериала до голяма степен пое функциите на Андрея от комикса - главната героиня. Дарил пак ще се прояви, не се съмнявам. В крайна сметка това е ансамблов сериал, колкото и да е централен Рик, търси се баланс и екранно време за доста народ.

# 646
  • София
Ахаа, е така е явно, а си има и логика.
Просто напоследък ми се поизгуби малко, общо взето след като 'уби' Мърл не е същия... Трябва му някакво презараждане и да видим Дарил 2.0  Laughing

# 647
На мен ми стана много мъчно за Керъл като се разплака. Аха да ревна и аз и то двата пъти.

Честно казано след снощния епизод, пък и някой други моменти, не намирам разлика между зомбита и оцелелите хора.  Mr. Green

Хората са много по- опасни от ходещите. Могат да ти устроят капан, да се правят на месии /Губи/, за да те заблудят, да стрелят, а и тичат по- бързо.

А да, така е. Но когато ядеше костенурката /стана ми мъчно за животинчето, имам такава/ ми заприлича на зомби.  Mr. Green
Разликата е, че зомбитата обичат алангле, а хората печено  hahaha

Щях да кажа, че не се хранят с мозък, ама се сетих за нашите приятели човекоядците.

Зомбитата ядат всичко - ръце, крака, черва, каквото докопат. Има ли червено сокче - става  Rolling Eyes

# 648
  • София
Значи тоя, дето му викате Спенсър и който ще забравя утре, и на мен ми хареса, ама съм го отписала като потенциална жертва и не ме интересува. Това келешчето, което не искаше да се постригва ме побърква, ще направи някоя поразия.
Св.Морган не искам да го събират с Каръл, все още тая надежди за Даръл. За другото съм с Бебето - бабата да мре. Naughty

# 649
Кой е па тоя Спенсър?  hahaha

Бебе, не е справедливо сравнението между Диана и Лори, не само щото едната е млада, а другата стара, а защото ситуациите са адски различни. Лори живееше навън, баба Диана не е излизала от Александрия. На кого да помага, на утрепаните ли?  Mr. Green

Стига с тоя секс, бе!  hahaha

# 650
Екранния Морган е по - хубав.
Красивия пъзльо с пушката, кметския син.

# 651
# 652
# 653
Спенсър:

# 654
Сетих се, де, сетих се.  Mr. Green

# 655
  • София
Ай ся, 100 пъти му казахте името, ще взема да го запомня накрая.

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Моля ви, не натоварвайте Нелаhahaha

# 657
Бебе, не е справедливо сравнението между Диана и Лори, не само щото едната е млада, а другата стара, а защото ситуациите са адски различни. Лори живееше навън, баба Диана не е излизала от Александрия. На кого да помага, на утрепаните ли?  Mr. Green

Коя Лори? Риковица и тя ли Лори се казва? Аз Диана я сравних с Александра (на Рик русата нова изгора, на която и уби мъжа), на която не и знам името в сериала все още. Blush

# 658
  • София
Можем да и казваме Новата Лори за по-лесно Simple Smile

# 659

Общи условия

Активация на акаунт