Женени от пръв поглед - 4

• 53 598
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Големи драми в това предаване.Светлето се влюби ,а за Стефан бре просто само секс.Плаче ми се чак.Тя му даде секс ,уважение и т.н и получи от трите най дългото
Ето какво споделя Светла ,най-стойностната жена в проекта:
"...Научих, че не мога да накарам някой да ме обича. Всичко, което мога да направя е да продължавам да го обичам.

Научих, че са необходими месеци, за да накарам някой да ми се довери и само секунди или едно изречение, за да унищожа доверието, което толкова дълго съм градила.

Научих, че мога да разчитам на обаянието си около петнадесет минути. Останалото са нещата, които знам и начина, по който използвам това знание.

Научих, че всеки ден трябва да споделям любовта си с хората, които обичам, защото това може да е последния ден, в който ги виждам.

Научих, че съм отговорна за онова, което правя, без значение как се чувствам.

Научих, че или аз контролирам отношението си към хората или то контролира мен.

Научих, че парите са отвратителен начин за отбелязване на някакъв прогрес.

Научих, че аз и ти можем да правим всичко или нищо и пак да чувстваме добре.

Научих, че понякога хората, които очаквам да ме сритат докато съм на земята, са точно онези, които ще ми помогнат да се изправя отново.

Научих, че няма достатъчно дълги разстояния за истинската любов.

Научих, че няма значение на колко парчета е разбито сърцето ми. Светът няма да спре да се върти.

Научих, че аз и ти можем да гледаме едно и също нещо и да виждаме съвсем различни неща.

Научих, че хората може и да забравят какво съм казала или онова, което съм направила, но те винаги ще помнят начина, по който съм ги накарала да се чувстват  "

# 346
  • SF
ESMEE откъде пари за доминика ,от стоене на магистралата ли.

Безумни са ти коментарите и много грозни. Много.
Съжалявам, че темата не се контролира от модератор.

# 347
Ами какво да ти пиша.Като пишеш глупости ,нямали хонорар.Никой без пари нищо не прави ,още повече шоу.Не искам да споря с теб .

# 348
  • SF
И не спори, защото не можеш.
Изказванията ти не предполагат спор. Но пречиш да се дискутира нормално и с останалите.
Ако нямаш какво да ми пишеш, не се чувствай длъжен.
А спор се води с аргументи.

# 349
А с каква цел те манипулират?
Нали не пращаш sms-и.
Ами като претендираш с знания ,кажи крайния резултат.Като изгледаме края на реалитото ,ще те поздравим ако не си ни излъгала.
Смс са демоде ,сега реклами се търсят,обаче разберем ли че ни баламосват няма да гледаме и ...
Esmee пак ти хвърлям ръкавицата.Пишеш така всякъш всичко знаеш.Моля кажи крайният резултат.Ако на последният епизод се потвърди ,ще ти кажа евала.

# 350
Смятам, че е много отегчително през страница, през две да ви говоря за договорите.
А някой специално да го изисква от теб? newsm78

С Есмето никой не е достоен да спори, само тя е достойна да прави презрителни забележки на всички.  Sick

# 351
  • SF
Аз изобщо не искам хора като тебе да ми се възхищават. Даже се пазя ВСЯКЪШ.

# 352
  • SF
Бижу, аз не пиша в темите във форума само, когато някой го изисква от мене.
На тебе сега кой ти изиска да си напишеш мнението за мен? Може би sunman???

# 353
Аз искам да си го напиша. Flutter

# 354
  • SF
Окей. Сега олекна ли ти?

# 355
Защо се палиш ,тука чатим за разтуха.Кажи нещо ,Гецата дали е в доминика Simple Smile

# 356
  • SF
Защото съм огън момиче.
Ако нещо ти тежи, потърси си други теми. Или специалисти.
Разтухата в тази тема си е чист спам. Тя е посветена на предаването "Женени от пръв поглед".
А ти специално я съсипваш отвсякъде.

# 357
е сега ,аз съм фен на предаването и си пиша.Кефи ме максимално ...

# 358
Честит Великден!

Не спорете за глупости-има стотици, ако не и хиляди хора, които са готови на всичко, за да участват в предаване  Grinning Без хонорар, без нищо. Whistling

sunman, коментарите ти са като на оплешивяваш чичка на средна възраст... все към секс обръщаш нещата, недей така Stop

# 359

Общи условия

Активация на акаунт