Женени от пръв поглед - 4

• 53 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Не вярвам Георги да е с Гергана на екскурзията. Той не обича кифли и едва ли би й направил такива снимки. А пък може и да е бил там...кисел и скрит на сянка, ровейки в смартфона си да види дали план графикът му се изпълнява....докато Герито си купонясва Laughing

И на това му се намира колая Wink ММ не обича да пътува, ама хич, даже не обича да има свободни дни Crazy Ми пътувам си с приятелки и не се тормозя с неговите дивотии....  Даже май ми харесва повече Wink

# 331
  • Тра-ла-ла
На такива мъже, които стоят на едно и също място както физически, така и ментално,  им казвам "бюст паметници"  Laughing

# 332
Е, някои, като се омъжват, не спят. Мъжът, за това е мъж- да чука мангизи. Жената е жена, за да ги харчи.

# 333
Бе вие сериозно ли си мислите, че на тия някой ще им даде 10 хиляди евро хонорар  Joy То на ВИП-овете в Брадъра им беше по-малък на повечето.
На ВИПовете най-малкия за биролюбеца Тачо е бил 30,000лв. На останалите доста повече.

# 334
# 335
 Воистину воскресе! На всички ви желая светъл празник! Мир и топлина в душите и домовете ни.

Гошето дали е с нея - каквато е скръндза и както не обича да пътува, дали се е прежалил до такава далечна дестинация...

Как ще си провали предварително написания план. А може ли на Великден Гошето да не е при мама?

# 336
На ВИПовете най-малкия за биролюбеца Тачо е бил 30,000лв. На останалите доста повече.

Не знам всъщност колко взимат виповете, май само предположения има в медиите, може и да си права. Но на тия много се съмнявам, че са им дали 10 хиляди евро. Доста бюджетни (сиромашки) им бяха сватбите, от всеки лев гледат да се спести в предаването. Иначе, ако наистина ги дават, като нищо ще отида да се оженя и да се разведа с някой, за да прибера тия пари.

# 337
Незнам ако съм в доминикана с кака Гергана ........плаж.....секс...пиене и релакс.

И къде го видяхте този силикон

# 338
И на мен не ми се вярва да имат такива хонорари тези "простосмъртни" двойки Stop. "Виповете" вземат, защото все пак са известни и ги снимат 24/7, също така имат редица ограничения и излагацията при тях е неизбежна... Laughing

# 339
Никой не знае.Но за да направиш качествен продукт ,трябва инвестиция.А мацето е върхът ,само да не е поредното фотошоп упражнение на Гецата.

# 340
http://play.novatv.bg/programi/subudi-se/600583?autostart=true

Това е линк от интервюто на Антония и Атанас. Много е хубаво, приятно изненадана съм. Предвид всичките гадости, които се изписаха за тях, изглеждат много спокойни и щастливи. Сякаш Антония е изчела всеки коментар, написан тук и с помощта на психолога си е "взела бележка", ако мога така да се изразя. Интервюто разкрива доста информация за сегашните им отношения и носи същия позитивизъм като първия епизод от предаването.

# 341
  • ❌❌❌
И аз съм изненадана или по-скоро озадачена Flutter Познай от какво, Л е а Whistling

# 342
Очевидно ти се пише още, Фаина... продължавай  Grinning

# 343
  • SF
Здравейте!
Участниците в предаването нямат хонорар. Няма нужда да правите реклама на туристически агенции в тази тема.
ВИП брадър са с хонорар, но там се "купуват" лицата им и участията им в телевизията за определен (различен за всеки ВИП) период напред. По същия начин се определят и ангажиментите, не само при участия в риалити формати, а и в тв сериали, продукции на телевизиите - "Комиците" - "Столичани в повече", регламентират се публичните им изяви. Това носи или лишава от приходи даден участник, който работи с лицето си. Смятам, че е много отегчително през страница, през две да ви говоря за договорите.
Участниците в това предаване не са лишени от възможността да показват лицата си пред камера точно толкова, колкото и който и от вас не е лишен от тази възможност. Те се появяват в предавания на Нова, по силата на договорите, които са подписали. Но ако някой от вас реши да ги покани за интервю за личното му списание или медиа, придружено със снимки или специална фотосесия, може би ще трябва да си плати хонорар (всъщност както успеете да се договорите - освен пари, може друго да им предложите). Освен това те ще ви запознаят с условията на договорите си - до коя дата какво биха или не биха могли да споделят. Някои материали си остава единствено и само на разположение на Нова до някакъв предварително определен период от време. Ако от "Женени от пръв поглед" имат идея след години да показват кадри от това какво се е случвало с тези хора, този период може да е години. Много зависи какво точно е заложено и в продуцентските договори, когато са се договаряли да направят формата за България.

# 344
ESMEE откъде пари за доминика ,от стоене на магистралата ли.

Общи условия

Активация на акаунт