Женени от пръв поглед - 4

• 53 654
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
И  всичко било мир и любов,глупости Naughty.Жената си е траела и си е раждала ,щото така е било прието и разводите са били немислими,хайде моля те....любов.Е сигурно е имало изключения....

# 271
  • София
Скрит текст:
Аз много добре те разбирам и точно за това отговорих на този твой пост:
[quote author=Popule link=topic=838178.m

Обяснявам последно:
Жената трябва да е по-красива от мъжа, мъжът трябва да е по-богат от жената. И никой не говори за Мис Свят и Рокфелер. Сега разбра ли?

Дано да е за последно!  Не знам защо се опитваш да ни натрапиш нещо, което не одобряваме!  Ако имаш дъщеря възпитай я да търси богаташ! Така и ти ще си спокойна!

Кои сте това "вие"? Не е необходимо никой да одобрява, просто казвам как трябва да стане, за да гледаме щастливи развръзки накрая на шоуто.
И пък колко си сигурна ,че тогава развръзката ще е точно такава," аз казвам и това е " ,това е ограничено мнение,има хиляди варианти каква може да бъде развръзката,хиляди колкото хора пишем и четем  тук,толкова и мнения може да има
Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning

И на това му викаш "любов" ли? Странни разбирания имаш, разбрахме, но не ни ги натрапвай.

Че кой ти говори за любов? Май нещо си объркала шоуто... hahaha

П.С. Предполагам много ви се харесват сегашните разводи, след бракове уж по любов. Народят едно-две деца без дори да се оженят и хоп, мъжът си дига чукалата, в повечето случаи. Пък жената да му мисли... Confused

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 10:45 от Popule

# 272

П.С. Предполагам много ви се харесват сегашните разводи, след бракове уж по любов. Народят едно-две деца без дори да се оженят и хоп, мъжът си дига чукалата, в повечето случаи. Пък жената да му мисли... Confused
При положение, че живота се променя с всеки изминал ден, няма как да живеем по начина, по който са живеели нашите баби и дядовци.  Peace

# 273
Ограниченият ум води до нетърпимост!

# 274
Скрит текст:
Скрит текст:

Обяснявам последно:
Жената трябва да е по-красива от мъжа, мъжът трябва да е по-богат от жената. И никой не говори за Мис Свят и Рокфелер. Сега разбра ли?

Дано да е за последно!  Не знам защо се опитваш да ни натрапиш нещо, което не одобряваме!  Ако имаш дъщеря възпитай я да търси богаташ! Така и ти ще си спокойна!

Кои сте това "вие"? Не е необходимо никой да одобрява, просто казвам как трябва да стане, за да гледаме щастливи развръзки накрая на шоуто.
И пък колко си сигурна ,че тогава развръзката ще е точно такава," аз казвам и това е " ,това е ограничено мнение,има хиляди варианти каква може да бъде развръзката,хиляди колкото хора пишем и четем  тук,толкова и мнения може да има
Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning

И на това му викаш "любов" ли? Странни разбирания имаш, разбрахме, но не ни ги натрапвай.

Че кой ти говори за любов? Май нещо си объркала шоуто... hahaha

Ти Laughing Попрочети се малко назад Grinning Това са ти условията, за да се появяла "любов".

# 275

Обяснявам последно:

Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning И браковете са били успешни, представяте ли си? С многобройна челяд, мир и любов. Като има пари момчето, а момичето е хубаво и домакиня, какво по-добро от това? Party
А благата ракия защо забрави и чаршафа с кръв Simple Smile

# 276
До сега се въздържах да коментирам героите на предаването, исках да понапреднат сериите.
Наясно съм, че ни предлагат избрани неща, реалността е далеч от монтираните кадри, но все пак, имам някакво мнение, на база на показаното до тук.
А+А
Наската е типичен представител на онзи тип момче, израснало в малък родопски град - свестен, честен, притеснителен, наивен, работлив, непретенциозен, благодарен, семпъл, кротък. В момента се държи като лакомо дете в сладкарница, дано се стегне и започне да отстоява себе си, но едва ли. Този тип мъже теглят цял живот от опърничавите си жени, качили се на главите им и даже са щастливи от това.
Антония също е тип свястно момиче от провинцията, семпла във всяко отношение, прекалила с романчетата "Арлекин". Прекалено шумна и настъпателна, прекалено налагаща се, твърде емоционална, твърде досадна. Ако обере малко поведението и престане да изнасилва емоционално Наско, нещата може и да се получат.

Г+Г
Георги ми харесва все повече и повече. Отговорен, планиращ, знаещ какво иска, сухар, странен, труден, предизвикателство за всяка жена. Определено му трябва умна дама- партньор, а не опонент. Чувството му за хумор не му е най-силната страна, но той го осъзнава чудесно. Такъв тип мъж не бих оценила на 25 години, но сега - определено да.
Гери е амбициозна кифла с пълнеж. Пълна с женски номерца и хитринки, има самочувствие с частично покритие, но е твърде семпла интелектуално за Георги. Красавица е, но залага твърде много на опаковката, а за хора като Георги пълнежа е по-важен.

С+С
Сладури, изживяват предаването като авантюра, приключение и се наслаждават на случващото се, без да залагат прекалена сериозност в събитията. Именно заради това изглежда, че нещата им се случват. Поотделно не ми харесват като типажи, но като двойка са симпатични- отиват си, пасват си като лего тухлички.

Като цяло в предаването не ми харесва монтажа, прекаляват с повторенията, прекаляват с режисирането. Мудно тече действието. Коментарите на специалистите са добри, но подвеждат драгия зрител в желаната от сценаристите посока.
Определено 2 епизода седмично би било по-добре, сега рискуват да загубят интереса на зрителите.

# 277
Красавица е, но залага твърде много на опаковката, а за хора като Георги пълнежа е по-важен.

Да, бе ... точно той е имал най-големи претенции за външния вид на бъдещата му съпруга...

# 278
Красавица е, но залага твърде много на опаковката, а за хора като Георги пълнежа е по-важен.

Да, бе ... точно той е имал най-големи претенции за външния вид на бъдещата му съпруга...

именно нали преди сватбата повтаряше "Дано да е хубава, дано да е хубава". Мисля че той се комплексира от нея и от това че тя спортува много и се грижи за външния си вид.

# 279
# 280

Направо преписано от тук!  Joy Joy

# 281
Най го мразя този израз, но... Казах ли ви аз! Mr. Green

И "гей"-догадките присъстват.  Wink

# 282
  • SF
Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning И браковете са били успешни, представяте ли си? С многобройна челяд, мир и любов. Като има пари момчето, а момичето е хубаво и домакиня, какво по-добро от това? Party

Popule, на тебе поредният ти брак успешен ли е?

# 283

И аз това си помислих  Peace 1:1 с всичко,което се пише тук!Явно на някои хора работата им се състои в четене на форуми-яко  Crazy

# 284
http://pik.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D … 4-news314215.html

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 15:44 от sunman

Общи условия

Активация на акаунт