Дори написах, че този човек срещна много свястно момиче, което няма против такъв тип взаимоотношения и двамата са много щастливи и си имат прекрасно семейство, което няма нищо общо с гротеската Мария и Гущеров. Само, че на мен това не ми харесва, не ме прави щастлива и такъв мъж не може да ме накара да се влюбя в него, колкото и пари да има. Искам мъжа ми да ме приема за равностоен на него човек - т.е да имаме еднакви права, да решаваме проблемите си заедно, да изкарваме и двамата семейния бюджет, аз да работя, да се развивам, да имам и друг тип изява освен като майка и съпруга. Лошо, хубаво - това е моя начин на живот. И всичкото това го постнах - само като аргумент на тезата ми, че ако някой има различни от твоите принципи и виждания за живота, колкото й пари да има - не може да те накара да изпиташ любов към него. Едва ли само аз мисля така!А и само да вметна - примерите, които си дала не са подходящи - всички тези мацки се изявяват/работят и извън семейството, че даже половинките им финансират тези изяви. Друг е въпроса колко са талантливи и способни!
Въртя, сука, пак излезе от контекста на казаното от мен и то с апломб - вижте ме колко съм принципна! Айде бе...
Принципна, ама не си се женила за някого без да го познаваш, като участниците в шоуто. А аз просто казвах, че за да има някакъв успех такова едно начинание, просто трябва да се изпълнят следните условия:1. Мъжа да е по-богат от жената
2. Жената да е по-красива от мъжа
Тези две условия ще дадат стимул на участниците в подобен проект ПОНЕ ДА ОПИТАТ да се напаснат. А както е сега - аз лично опити не виждам при нито една от двойките. А&А вече се вижда, че женското се опитва да скача на главата на мъжкото - още на първата седмица. С&С - не си дават зор, ако стане, ок, ако не стане - пак ок. Г&Г - борба за надмощие и разчистване на сметки още на първата седмица.
Е, ако и сега не разбра какво искам да кажа, повече няма смисъл да обяснявам.

, една добра дама (не като вас
) ми каза кое как се прави
Тоз асцендент Рак, де го имам, що не се проявява, като ми трябва?!? 
!!! Дори от първоизточник знам, че вече е преживял Геца и дори се е оженил повторно за една много свежа и екстравагантна мадама, с която плануват да имат поне четири деца.
Ето го и доказателството
:
И браковете са били успешни, представяте ли си? С многобройна челяд, мир и любов. Като има пари момчето, а момичето е хубаво и домакиня, какво по-добро от това?