Женени от пръв поглед - 3

• 50 294
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?

# 571
  • София
Хубу де, след всичките нападки на Георги какво да направи момичето? Да му се метне на врата и да го нацелува ли? Сигурно, ако бяхте на нейно място и някой още на първа среща ви каже, че не ставате- вече щяхте да сте се отчели в темата "Номинации за Муньо"  Mr. Green

Ама аз не мога да разбера, защо си мислите, че Георги й е казал, че не я харесва? newsm78

Той в предния епизод просто се опита да разчупи леда и да бъде откровен - каза й, че отначало му е заприличала на кифла. Е, добре, но това не означава, че продължава да го мисли. А тя ако на това се е обидила, значи има проблем с комуникацията, както и много от жените тук, които го изтълкуваха като обида.

# 572
Да си кифла не е обида, даже си е фърст. Гогата си е проблем. Ако се разчупи и остави стереотипите, ще са намбър уан.

# 573
  • Тра-ла-ла
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?
Всички профили сме открили дъртите клюкарки Laughing Назад в темите ги има

# 574
  • Плевен
Хубу де, след всичките нападки на Георги какво да направи момичето? Да му се метне на врата и да го нацелува ли? Сигурно, ако бяхте на нейно място и някой още на първа среща ви каже, че не ставате- вече щяхте да сте се отчели в темата "Номинации за Муньо"  Mr. Green

Ама аз не мога да разбера, защо си мислите, че Георги й е казал, че не я харесва? newsm78

Той в предния епизод просто се опита да разчупи леда и да бъде откровен - каза й, че отначало му е заприличала на кифла. Е, добре, но това не означава, че продължава да го мисли. А тя ако на това се е обидила, значи има проблем с комуникацията, както и много от жените тук, които го изтълкуваха като обида.

И аз това не го разбрах, голяма работа, че й е казал че му е заприличала на кифла.
Аз едно време имах един приятел, с когото си живяхме чудесно 7 години. След първата ни среща, аз му разказах, че съм му се обадила /след като той ми се е молил половин година да излезем/ да ме вземе и да излезем, само защото с една приятелка ни се ходеше на дискотека и нямаше с кой друг кавалер да излезем  Rolling Eyes Никак не се е обидил, а да ви кажа и аз му го разказах, като шега, не съм искала да го засягам. Смяхме се много.
Защо някои хора са толкова тясно скроени, че се хващат за думата.

Но тя Гергана като се цупи постоянно, е възможно Георги съвсем да се обърка как да общува.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 00:51 от Stanislava_

# 575
А тя ако на това се е обидила, значи има проблем с комуникацията, както и много от жените тук, които го изтълкуваха като обида.
Може би не си даваш сметка колко много хора имат този проблем! Много хора не приемат нечии думи просто като това, което означават, а почват да ги тълкуват, да ги разтягат, да ги анализират, да си ги интерпретират както на тях им е удобно. Казваш нещо просто на някого, а той съзира в тези няколко думи конспирация, завера, въобразява си, че не му казваш това, което му казваш, а искаш да му кажеш нещо съвсем друго, което вероятно и през ум не ти е минало. Simple Smile

# 576
Това ми стана любимото предаване Laughing

# 577
  • Плевен
А тя ако на това се е обидила, значи има проблем с комуникацията, както и много от жените тук, които го изтълкуваха като обида.
Може би не си даваш сметка колко много хора имат този проблем! Много хора не приемат нечии думи просто като това, което означават, а почват да ги тълкуват, да ги разтягат, да ги анализират, да си ги интерпретират както на тях им е удобно. Казваш нещо просто на някого, а той съзира в тези няколко думи конспирация, завера, въобразява си, че не му казваш това, което му казваш, а искаш да му кажеш нещо съвсем друго, което вероятно и през ум не ти е минало. Simple Smile

Абсолютно точно  Naughty
И това обикновено са хора, които се представят за нещо, което не са. Притесняват се, че могат да ги разкрият и за това все анализират. Или пък все си мислят, че отсрещния човек е нещо по-различно от това, което виждат.
И от много анализи си прецакват момента.

# 578
  • Тра-ла-ла
Георги просто я провокира, но тя не го разбира и заема най-лошата позиция - фръцва се и е сърдита. Понякога има хора и връзки, в които трябва да си заслужиш уважението и мястото във връзката.
Какво ли щеше да се случи, ако Герито му беше казала "Ох, като те видях те помислих за голям чвор. Един такъв сухар със свити рамене". Дали Георги щеше да поеме дозата истина така ведро както очакваме Герито да направи?! Laughing Каква провокация?! Ако му се върже и започне да се защитава - ще стане гузен негонен бяга. Ако мълчи - кифла. Ако го засече - невъзпитана и ох, как нарани крехката му душа. Представям си, че е напълно възможно това, което виждаме разпокъсано в рамките на 1-2  епизода Гергана да го е изживявала ежеминутно.

Няма ли тук поне едно бившо гадже на Жорката?
Не, всички са на Нареченски бани да си лекуват нервите  Laughing

# 579
Има и доста, които не са били гаджета на Георги, но също имат осезаема нужда от посещение на същите бани...

# 580
Гогата имал ли е бивши, че не разбрах...

# 581
Не, девствен е и до сега е живял в манастир.

# 582
  • Тра-ла-ла
Не, девствен е и до сега е живял в манастир.
В Бачковския, че е близо до Нареченските бани  Laughing Laughing Laughing

# 583
  • Плевен
Между другото Гергана като мениджър, трябва да е доста по-ерудирана в разговорите. Който работи на такава длъжност ще ме разбере. Общуваш със страшно много различни хора, с различни характери - партньори, подчинени и трябва да ги караш да те харесват и да ти симпатизират, да не влизаш в конфликти. Въпреки, че си наясно че определен процент от тях не могат да те дишат и не само те мислят за кифла, връзкарка, любовница на някого и какво ли още не. Да не говорим, че трябва да ги накараш да приемат твоите идеи, като свои.
По този показател Гергана има голямо предимство пред Георги.

# 584
Наско горкия с дежурните му реплики "УникалнУ, това е уникалнУ, всичко е уникалнУ".. "не е истина".. "не знам какво става"...
Тонката хареса повече сестра му, от колкото него...  Mr. Green

Двете С-та са ми най-айляк и готини  Heart Eyes

Чета как анализирате Г-тата и направо ми е мъчно и да ви чета, и да ги гледам по ТВ-то. Нищо няма да се получи там и си беше голяма мъка да изтраят цели 4 дни. Единствено само те нямат заснето лично видео с въпросната пръчка  Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт