Женени от пръв поглед - 4

• 53 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Вяра - А  - ама кой е казал, че е лошо!? newsm78 Дори написах, че този човек  срещна много свястно момиче, което няма против такъв тип взаимоотношения и двамата са много щастливи и си имат прекрасно семейство, което няма нищо общо с гротеската Мария и Гущеров.  Само, че на мен това не ми харесва, не ме прави щастлива и такъв мъж не може да ме накара да се влюбя в него, колкото и пари да има. Искам мъжа ми да ме приема за равностоен на него човек - т.е да имаме еднакви права, да решаваме проблемите си заедно, да изкарваме и двамата семейния бюджет, аз да работя, да се развивам, да имам и друг тип изява освен като майка и съпруга. Лошо, хубаво - това е моя начин на живот. И всичкото това го постнах - само като аргумент на тезата ми, че ако някой има различни от твоите принципи и виждания за живота, колкото й пари да има - не може да те накара да изпиташ любов към него. Едва ли само аз мисля така!

А и само да вметна - примерите, които си дала не са подходящи - всички тези мацки се изявяват/работят и извън семейството, че даже половинките им финансират тези изяви. Друг е въпроса колко са талантливи и способни!  Mr. Green В случая говорим за човек, който не желае жена му да се занимава с нищо друго освен с него и децата и да бъде винаги в сянка, а пък да е фолкпевица и да се снима в разголени клипове - абсурд!

Въртя, сука, пак излезе от контекста на казаното от мен и то с апломб - вижте ме колко съм принципна! Айде бе... Wink Принципна, ама не си се женила за някого без да го познаваш, като участниците в шоуто. А аз просто казвах, че за да има някакъв успех такова едно начинание, просто трябва да се изпълнят следните условия:
1. Мъжа да е по-богат от жената
2. Жената да е по-красива от мъжа
Тези две условия ще дадат стимул на участниците в подобен проект ПОНЕ ДА ОПИТАТ да се напаснат. А както е сега - аз лично опити не виждам при нито една от двойките. А&А вече се вижда, че женското се опитва да скача на главата на мъжкото - още на първата седмица. С&С - не си дават зор, ако стане, ок, ако не стане - пак ок. Г&Г - борба за надмощие и разчистване на сметки още на първата седмица.

Е, ако и сега не разбра какво искам да кажа, повече няма смисъл да обяснявам.

# 256
  • София
Момичета,аз докато дойда и сте вече в новата тема,че и на почти 20 страници  #Crazy
Относно това:
Според мен ФБ профилът на Гергана е фалшив.
На Антония и Атанас не излизат.....реални лица ли са,с истинските си имена???
Открили ли сте истинските им профили във ФБ изобщо?
Всички профили сме открили дъртите клюкарки Laughing Назад в темите ги има
  Е,четох,четох.....няма ги,къде са?Приемам и накуп,ако на някой му се занимава   bouquet

Ако ми трябват детективски услуги тук ще да ги търся! Нямате изчитане, момичета  Joy

# 257
Аз много добре те разбирам и точно за това отговорих на този твой пост:
Ето в това мнооооого грешиш. Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Отказвам му и още как. .........................

-  а не, на този, който ти си цитирала! Peace

Иначе все още съм си на мнение, че влюбването си е химия и се случва извън всякакви правила и закони - и най-богатия мъж да бяха взели + най-красивата жена, пак нямаше да е гаранция  че ще се влюбят.

# 258
Вече закономерно с наближаването на петък темата се поизчерпва. Абе имахме си нужда от два епизода седмично...

# 259
  • София
Ето в това мнооооого грешиш. Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Отказвам му и още как. .........................

-  а не, на този, който ти си цитирала! Peace

Иначе все още съм си на мнение, че влюбването си е химия и се случва извън всякакви правила и закони - и най-богатия мъж да бяха взели + най-красивата жена, пак нямаше да е гаранция  че ще се влюбят.

Обяснявам последно:
Жената трябва да е по-красива от мъжа, мъжът трябва да е по-богат от жената. И никой не говори за Мис Свят и Рокфелер. Сега разбра ли?

# 260
Вече закономерно с наближаването на петък темата се поизчерпва. Абе имахме си нужда от два епизода седмично...

Йес Peace
Скрит текст:
и да се възползвам от затишието да запитам - ко стана с жълтъците? Mr. Green  от обед ги мислА Laughing 
Скрит текст:
бавно ме отпускат веществата Wink

# 261
[quote author=Popule link=topic=838178.m

Обяснявам последно:
Жената трябва да е по-красива от мъжа, мъжът трябва да е по-богат от жената. И никой не говори за Мис Свят и Рокфелер. Сега разбра ли?

Дано да е за последно!  Не знам защо се опитваш да ни натрапиш нещо, което не одобряваме!  Ако имаш дъщеря възпитай я да търси богаташ! Така и ти ще си спокойна!

# 262
Banshee,твоите са по-слаби явно,моите още държат  Party

# 263
  • София

Обяснявам последно:

Дано да е за последно!  Не знам защо се опитваш да ни натрапиш нещо, което не одобряваме!  Ако имаш дъщеря възпитай я да търси богаташ! Така и ти ще си спокойна!

Кои сте това "вие"? Не е необходимо никой да одобрява, просто казвам как трябва да стане, за да гледаме щастливи развръзки накрая на шоуто.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 00:09 от Popule

# 264

Обяснявам последно:

Кои сте това "вие"? Не е необходимо никой да одобрява, просто казвам как трябва да стане, за да гледаме щастливи развръзки накрая на шоуто.
И пък колко си сигурна ,че тогава развръзката ще е точно такава," аз казвам и това е " ,това е ограничено мнение,има хиляди варианти каква може да бъде развръзката,хиляди колкото хора пишем и четем  тук,толкова и мнения може да има

# 265
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Banshee, всичко 6! Party След като писах в няколко теми Flutter, една добра дама (не като вас Crossing Arms) ми каза кое как се прави ppp Тоз асцендент Рак, де го имам, що не се проявява, като ми трябва?!? Rage

Георги не е гей nono!!! Дори от първоизточник знам, че вече е преживял Геца и дори се е оженил повторно за една много свежа и екстравагантна мадама, с която плануват да имат поне четири деца. family Ето го и доказателството sohappy:

Скрит текст:

# 266
Скрит текст:
Banshee, всичко 6! Party След като писах в няколко теми Flutter, една добра дама (не като вас Crossing Arms) ми каза кое как се прави ppp Тоз асцендент Рак, де го имам, що не се проявява, като ми трябва?!? Rage

Георги не е гей nono!!! Дори от първоизточник знам, че вече е преживял Геца и дори се е оженил повторно за една много свежа и екстравагантна мадама, с която плануват да имат поне четири деца. family Ето го и доказателството sohappy:

Скрит текст:

Хайде да приемам фактите, та тя е с разноцветна коса и ярко червило, също така има корекции по тялото. Няма да ги бъде дълго Crossing Arms .

Да не говорим, че тя е двуизмерна (буквално), а това е непреодолимо различие !

# 267
  • София

Обяснявам последно:

И пък колко си сигурна ,че тогава развръзката ще е точно такава," аз казвам и това е " ,това е ограничено мнение,има хиляди варианти каква може да бъде развръзката,хиляди колкото хора пишем и четем  тук,толкова и мнения може да има

Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning И браковете са били успешни, представяте ли си? С многобройна челяд, мир и любов. Като има пари момчето, а момичето е хубаво и домакиня, какво по-добро от това? Party

# 268
Скрит текст:

Обяснявам последно:

И пък колко си сигурна ,че тогава развръзката ще е точно такава," аз казвам и това е " ,това е ограничено мнение,има хиляди варианти каква може да бъде развръзката,хиляди колкото хора пишем и четем  тук,толкова и мнения може да има
Ами хора, обърнете се към историята и се запитайте как едно време са ги женели младите, без да се видят. И ще видите, че е ставало точно по начинът, по който аз описвам. Сватовницата (обикновено майката на бъдещия младоженец), оглежда бъдещата булка, дали е хубава и работна, после се праща вест, че булката е харесана. Отиват да я видят официално - свекърите, които ще осигурят бъдещия живот на младите и най-важното, домът, в който ще живеят. След това, ако договорят условията - кой какво дава, вдигат сватба. И после си взимат булката вкъщи. Колкото по-богат младоженеца, толкова по-претенциозна сватовницата към булката, та да избере най-личната мома. Grinning

И на това му викаш "любов" ли? Странни разбирания имаш, разбрахме, но не ни ги натрапвай.

# 269
 Joy Joy Joy
Фаина,Слънце и луна и Джулая кандидати за президент   bouquet. Така ме разсмяхте от сутринта

Общи условия

Активация на акаунт